JAG GÄSTAR PODCASTEN OFILTRERAT

För ett par veckor sedan gästade jag PT-fias podcast Ofiltrerat. Såhär skriver hon om avsnittet:

”Flora är en ung och begåvad kvinna som redan gjort massor. I höst debuterar hon med sin första bok, romanen Stanna. Vi pratar om hur det är att bli singel efter 5 år och klara av ensamheten. Hur tog de beslutet att avsluta? Hur var det att gå ut med det i bloggen?

Flora berättar om sitt liv som frilans, hur hon hanterade sin svåra acne, hennes ilska mot vår tids ideal och hur hon ibland förlamas av ångest. Vi pratar om att vara medveten, ta ställning och att gräva i sig själv.”

Lyssna i itunes, acast, podcastappen eller där poddar finns. Eller lyssna direkt HÄR.

Flora Wiström, @florawis, http://florasblogg.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Superbra avsnitt! Tycker du gör dig så himla bra i podd / radioformat ä. Jätteintressant att lyssna på! Men! Fråga: vad hände med din och Fridas podd?

  Malin 2016-08-03 21:18:38
  Svara
 • gu vilket bra avsnitt! du är så jäkla klok och vettig.

  Emma 2016-07-29 14:56:48
  Svara
 • Kul att lyssna på! Men du, angående ångesten över att vara ensam på en måndagskväll – jag var singel hela livet fram tills nu och fy. Fan. Vad jag alltid känt mig sämst över ofrivillig ensamhet. Hela livet verkligen. Jag hade behövt en drive-in där alla mina kompisar bara fanns precis när det passar mig. Även ”ensamma” (blä) människor som borde vara vana vid att ha sitt eget liv känner sig totalt misslyckade över att vissa kvällar vara ensamma. Jag pratade nyss med mina tjejkompisar om det. De kan alla seriöst bryta ihop och börja gråta över det. Då kändes det så jävla mycket bättre. Vi är många som dör av ångest de där tråkiga kvällarna. Puss.

  Lovisa 2016-07-29 14:48:27
  Svara
 • Denna bilden är så fin på dig! Och jag tyckte jättemycket om avsnittet. Ser fram emot nästa avsnitt av er podd :D

  Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg 2016-07-28 22:34:57 http://www.mariaekblad.se/blogg
  Svara
 • Men yes! Ser fram emot morgonpromenaden tidigt imorgonbitti bara för att få lyssna på detta!!

  Emma 2016-07-28 21:40:41 http://nouw.com/emmagustaf
  Svara
 • Wow! Vad kul! Det var superbra.
  Ser så mycket fram emot september när du ska signera mitt ex av din bok!!!!

  Linn 2016-07-28 20:38:14
  Svara
 • men OM jag ska lyssna snarast! åh vad glad jag blev nu!!

  ISA 2016-07-28 20:03:39 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag vill veta mer om din löpning! :) Hur mycket springer du i veckan, hur ofta och hur långt? Och hur fort går det? Jag vill komma igång igen och vill ha lite inspiration nämligen.. ;)

  rebecka 2016-07-28 18:51:30
  Svara
 • Hej Flora! Jag tycker att du och din blogg är bäst. Jag vet att du precis gått från att vara sambo till att bo själv, så jag förstår om du inte orkar svara på min fråga. Men jag gör ett försök! Jag ska nämligen troligtvis bli sambo med min kille i höst. OMFG. Det skrämmer livet ur mig. Ska jag bo med en KILLE?? Vi ska båda dessutom börja studera. Tänker mig att allt kommer vara kaos. Kan typ inte ens va pepp pga oroar mig bara. Har du några visdomsord? Tips? Eller nån fin som läser?

  Mvh samborädd tjej heh

  D 2016-07-28 17:16:37
  Svara
 • Hörde ingenting om hur det tog slut med Felix :( missade jag det?

  Anna 2016-07-28 16:18:16
  Svara
 • Klokaste bästa hjärtis <3 <3 <3 ILY !!!!!

  my 2016-07-28 13:54:33 http://hjarnknas.blogg.se
  Svara
 • Det var ett bra avsnitt:)

  Carro 2016-07-28 13:24:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!