Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

10 FRÅGOR & SVAR OM RESTEN AV SOMMAREN

hälsingland flora wiström-5

Hur ser dina planer ut för resten av sommaren?

Way out west som glider in i en Bohuslänvecka, sedan Popaganda, och däremellan Stockholmshäng. Dvs. äta thaimat och drälla runt i olika parker, dansa på Trädgården, bada i grumligt vatten, känna rastlöshet. Men ser väldigt, väldigt mycket fram emot augusti månad. För sen, första veckan i september, finns min bok i butik. Och då har jag inte längre kontrollen.

hälsingland flora wiström-6

Vad ska du läsa i sommar?

Next up är I vilt tillstånd av Roxanne Gay och Glaskupan av Sylvia Plath.

hälsingland flora wiström-7

Vilken av sommarens biofilmer är du mest pepp på?

Jag är inte säker på om den kommer på bio i Sverige, men jag är jättesugen på att se The Fits.

Vilken låt är sommarens soundtrack, såhär långt?

Har lyssnat på Vi mot världen av Veronica Maggio så jävla många gånger.

hälsingland flora wiström-9

Vad har du på dig i sommar?

Jeans eller jeanskjol, baddräkter, jumpsuits och luftiga skjortor. Och allt som är bekvämt! Så trött på kläder som skaver och måste rättas till.

hälsingland flora wiström-12

Vilka tv-serier plöjer du rå?

Än så länge har det varit Grace and Frankie, OITNB och Skam. Men just nu följer jag ingenting.

hälsingland flora wiström-4

Bästa roadtripmusiken?

Musikalmusik! Typ soundtracket från någon disneyfilm du gillar (typ Frozen eller Lejonkungen), Moulin Rouge eller Les Miserables. Blir hundra procent fet stämning i bilen, lovar.

hälsingland flora wiström-14

Var läser du helst?

Vanligtvis i kollektivtrafiken, men såhär på sommaren vill jag ändå säga vid älven, här i Hälsingland. Med jämna avbrott för dopp i vattnet som har samma temperatur som luften.

hälsingland flora wiström-3

Vilken serie skulle du rekommendera andra att se under sommarens regniga dagar?

Please Like Me.

hälsingland flora wiström-2

Och till sist, vilken bok borde alla generellt läsa?

En bön för de stulna av Jennifer Clement.

hälsingland flora wiström-1

Bilder från midsommarhelgen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åh rekommenderar dock att läsa Sylvia Plath på orginalspråk. Det är så vackert och pricksäkert skrivet och allt tappar ju lite av sin tyngd när det blir översatt, så det vore så synd att ens missa en promille av innehållet i den boken

  Charlotta 2016-08-03 00:28:39
  Svara
 • Känns så mysigt med augustisommar ändå, lite festival lite dricka vin i när mörkret faller och tända massa ljus på balkongen och att ändå kunna bada. Kommer bli så bra!

  Rebecka 2016-08-02 08:40:17 https://rebeckadrake.wordpress.com/
  Svara
 • Vilka härliga bilder, jag har följt din blogg länge och du är så inspirerande! Jag har aldrig tidigare kommenterat men nyligen läste jag Hugo – en Rask historia och tänkte att jag bara måste tipsa dig! Du var den som fick mig att läsa Egenmäktigt förfarande, jag älskade den och sedan dess har jag tänkt på Hugo. Nu har det äntligen kommit en parafras på boken, Hugo – en rask historia är skriven av Manne Johansson. Jag beställde den från adlibris och den var verkligen läsvärd! Bästa boken i sommarvärmen, LÄS DEN!

  Elin 2016-07-31 17:53:40
  Svara
 • hej flora! jag & min mamma ska till stockholm imorgon, kan du rekomendera något bra mat/lunch ställe? helst nära city :)

  Sandra 2016-07-31 16:55:27
  Svara
 • Fint inlägg, fina bilder. Jag är så otroligt taggad på att läsa din bok när den kommer ut i September! Kram

  Tora (torahansson.blogg.se) 2016-07-31 16:41:52 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Hej Flora jag behöver hjälp. Jag har skrivit sjukt mycket den senaste tiden. Skriver och skriver och skriver ner alla idéer jag har, alla tankar, alla känslor. Jag vill skriva en bok. Men problemet är att jag inte har någon aning om VAD jag ska skriva om. Jag har liksom en massa lösa trådar, en massa idéer, men hur ska jag kunna bestämma vad boken ska handla om? Jag tänkte att det skulle komma av sig själv medan jag skrev, men det gör det inte och jag blir galen av alla idéer och spår som snurrar i huvudet. Hur bestämde du dig för vad Stanna skulle handla om? Hade du en klar idé eller fick du ”tvinga fram” den?

  Malin 2016-07-30 18:55:11
  Svara
 • mmmmmhm så himlans fina bilder!
  kram bästa flora!

  hanna ackribi 2016-07-30 17:31:34 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Serie tips: Gilmore Girls
  Blev själv glatt överraskad när jag började se den. :)

  Anna 2016-07-30 15:31:18
  Svara
 • Boktips om du är det minsta förtjust i deckare: spåren vi lämnar efter oss av Pernilla Ericson. Feministisk och rktigt spännande.

  Bea 2016-07-30 13:06:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!