SÖNDAG MED POOLHÄNG & TISDAG MED BEYONCÉ

I söndags låg jag och Yrsa på Reimersholme och läste i trettiogradig värme. Men sedan började det panikregna, så som det ju gör när temperaturen går bortom all sans och vett, och vi tog oss till Salong 2 med plaskande steg. Där drack vi blaskigt kaffe, gick in på toaletten och lirkade av oss blöta baddräkter och bytte om, varpå vi spelade yatzy.

På kvällen åkte jag och en bunt favvos ut en bit utanför stan för att hänga i Rebeccas pappas hus. Villaliv är grejen. Då kan man låtsas att man är på någons flådiga landställe.

Där lagade vi middag för en hel armé och plaskade runt i poolen. Eller, jag satt på torra land pga sjuk, men detta var min utsikt.

Lyllo mig. Så het utsikt.

På måndagen låg jag däckad i sängen hela dagen (att vara sjuk när solen skiner så pockande, finns det något deppigare?), och halva tisdagen också. Plöjde två säsonger av Skam, åt glass och kände mig rätt ynklig. Men när dagen började övergå i eftermiddag så gjorde mig i ordning (med lite smink så kan man nästan lura sig själv att febern är borta), åt mango och lyssnade på Beyoncé på repeat.

För det var nämligen konsertdags! Jag gick dit med Andrea och systrarna Mabon. Vi drack bärs på Friends arena, i något som kändes som ett parkeringshus, och sen sprang vi ut i folkhavet.

Hörni, det var så himla himla bra. Jag var ju rätt tung i huvudet, men kroppen rörde sig hela tiden till musiken som per automatik, och hur kan en människa ha en sådan röst? Hur kan en människa dansa så bra? Hur kan en människa sjunga om så jävla viktiga saker, ha ett så kickassigt band och vara så sanslöst het, allt på samma gång? Det kan bara en queen.

Och när de dansade i vatten!!!!! Sök på Formation tour Freedom på youtube alltså ahhhh. Göre ba.

Och efteråt var jag nästan helt frisk. Såklart. Vad annars.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Lyssnar igenom alla flora frida-avsnitt just nu och saknar eran podd som fan. Hoppas den kommer tillbaka snart för den fattas i mitt liv och i mina hörlurar!

  Tua 2016-08-01 18:07:06
  Svara
 • åh så fint! <3 hoppas du är helt frisk nu! kram

  hanna ackribi 2016-08-01 15:52:42 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Kul!! Dock info om vattendansen är att den är snodd rakt av från Alexander Ekmans tolkning av svansjön för Oslo operan. Beyonce har även tidigare tagit koreografi från moderna koreografer, bl.a. Anne Theresa de keersmaeker. Sök på det så kommer det upp en massa!

  Värt att uppmärksamma ändå pga den moderna dansen har en relativt liten publik och därmed ofta en mkt begränsad ekonomi. Jämförs detta m världsartister som bey så har koreograferna med sina stulna värk löjligt lite att säga till om.

  Tänkte att det kanske intresserar dig som är konstintresserad osv!
  <3

  Alli 2016-07-31 23:46:57
  Svara
 • Hej! På tal om något helt annat, jag ska flytta till Stockholm om två veckor så tänkte fråga vad du tycker är det bästa med Stockholm? Vilka ställen är dina favoritställen i Stockholm? Skulle vara jättekul om du ville göra typ en Stockholms guide! Och tack för en underbar blogg!

  Linnea 2016-07-31 23:25:41
  Svara
 • Flora! jag lyssnade på dig i ofiltrerat-podden idag och du var så himla himla bra och vettig! åh blev så glad och energisk bara av dina ord juu. Puss påre!

  ISA 2016-07-31 23:07:29 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!