Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SCREENSHOTS FRÅN MIN TELEFON

Jag har flera hundra screenshots på min telefon. Recept jag vill laga, någon fin bild jag ser på instagram, snapchats som jag vill spara och sånt som får mig att le. Vi tittar på några.

life

Vänster: När My ville vara min binda <3
Höger: En bokklubbshög på Yrsas landställe. Fan vad jag tycker om dom.

1

Vänster: Min lillasyster Eloise som byggarbetare alltså jag orrrrrkar inte!!! HUR GULLIG?!
Höger: Jag i botaniska trädgården i San Francisco. Ändå lite härligt att klättra i lianer.

boktips

Magdalena brukar skicka boktips till mig. Älskar när hon gör det.

fint

Två asfina grejer. En vacker tatuering och ett snyggt bokomslag.

gott

MAT. Dels ett smarrigt bakverk som jag blev sugen på, dels en broccolipasta som jag skulle vilja att någon hällde ner i mitt gap.

kärlek

Lite kärlek och pepp. <3

spara

Rätt ofta surfar jag runt och hittar populärkulturella grejor som jag vill se/höra/läsa. Här är en litteraturpodd som jag ska lyssna på någon gång, och så en film som jag blev sugen på att se.

spot on

Till sist: En så sjukt fin seriestrip om att vara heart broken, och så en snapchat från en person som har min illu på sin vägg. Det var allt för den här gången!

Heter florawistrom på snapchat och florawis på Instagram för den som har missat. Puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Mer sånt här!!

  Mimmie 2016-08-06 17:51:00
  Svara
 • What, sender folk deg snaps? Hva tenker du om det? Hyggelig om du synes det er kult ! Men jeg har ofte tenkt at du helst vil kommunisere med venner der eller hva mener du?

  Nora 2016-08-05 23:47:03
  Svara
 • Jag fyllde 18 den 2 maj!!!! Hoho

  Laura 2016-08-05 22:51:09 http://laurasdagar.blogg.se
  Svara
 • A league of their own är verkligen en av mina absoluta favoritfilmer. Jag såg den första gången när jag var typ 10 år och rotade igenom mina föräldrars egeninspelade VHS-samling. Redan då fanns det något i den som verkligen etsade sig fast i mig, och jag har sett om den flera gånger efter med samma häftiga känsla. SE DEN! :)

  Julia 2016-08-05 19:26:50
  Svara
 • Hej Flora!
  Är du kompis John singel? :)

  B 2016-08-05 19:01:17
  Svara
  • Svar på Bs kommentar.

   Hej! Jag förstår inte frågan! Min kompis John B är inte singel, men John G är. Eller undrar du om jag är kompis med John och singel? I sådana fall är svaret ja.

   Flora Wiström 2016-08-07 13:45:46
   Svara
 • Flora! Bara så du vet – jag älskar att du bloggar. Det är verkligen som att följa en tv-serie som du sagt någon gång. Puss

  Jessica 2016-08-05 15:19:17
  Svara
 • Tecken till kärlek, underbart bra bok! Var min favoritbok under hela gymnasietiden. Bra boktips!

  Johanna 2016-08-05 12:41:44 http://blikvar.blogg.se
  Svara
 • Hej! Tänkte tipsa lite om några dokumentärer som jag själv har sett de senaste året som jag verkligen älskar och har fått mig att tänka tänka tänka. Älskar när dokumentärer rör upp alla sorters känslor, och snart kommer det bli mörkare om kvällarna och varför inte gosa ner sig och ha filmkvällar!

  Minimalism: A documentary about the important things – Den handlar om två killar i USA som har en hemsida om minimalism och deras resa genom USA där de pratar om människor som lever med mindre materiella saker och lever mer fokuserade liv. Den handlar också om människors besatthet kring saker och att vi alltid jagar efter den perfekta jackan, telefonen,bilen,huset och att ett perfekt liv handlar om att ha de rätta sakerna. Men vi blir aldrig nöjda, utan jakten fortsätter hela tiden. Så himla inspirerande och de säger aldrig att man MÅSTE slänga/ge bort alla sina saker för att vara lycklig utan att man mår bra utav att minimera och bara äga saker som man mår bra av. Om det är ett helt rum fullt m böcker eller om man bara äger 100 saker totalt är individuellt!

  The Plastic Age: A documentary feat.Pharell Williams – Det är en kort dokumentär på Youtube bland ett hav av andra som handlar om plast. Hur haven är fyllda med plast och hur de dödar allt liv i våra världshav och hur plast tar flera hundra år att försvinna medans majoriteten av den plast som används bara används i typ en kvart.
  + I kombination med den här dokumentären så tipsar jag om Lauren Singers TedXTalk om hennes Zero Waste livsstil som är otroligt inspirerande.

  Racing Extinction – En dokumentär från skaparna av The Cove (Den om delfinerna), den handlar om hur vi människor utrotar fler och fler djurarter bara pågrund av bekvämlighet/girighet osv. T.ex. Hajfensoppa, trophy hunting, ”magiska mediciner” och helt enkelt för att vi bara vill. Den är otroligt spännande och hjärtekrossande men så himla värd att kolla på.

  Mission Blue – Handlar om den fantastiska Dr. Sylvia Earle som är en av de första kvinnliga marinbiologerna och hennes liv i havet. Det är både en biografi och en film som upplyser oss om hur människligheten har förstört våra hav. Om dead zones där korallreven har dött och det inte finns nått liv på flera mil. Sorglig och rörande och otroligt mycket girl power.

  xxx

  EL 2016-08-05 11:05:31
  Svara
 • Hej bästa Flora!
  Jag tycker dina illustrationer, och allt annat du gör, är så jäkla bra!! Du är bra!! Och det bästa jag sett nu är din bröstillustration och jag undrar om det på något sätt går att beställa eller köpa det någonstans eller på något sätt.

  Tack för en fin blogg och för att du delar med dig av ditt liv så ärligt och öppet.
  Kramis från mig!

  Emma 2016-08-05 11:00:49
  Svara
 • The screenshots from your phone make me smile, too!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2016-08-05 09:21:04 http://dressedwithsoul.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind