HEJ FRÅN TJURPANNAN

tjurpannan flora wiström-1 tjurpannan flora wiström-2 tjurpannan flora wiström-3

Jag är på mitt landställe med Louise, Andrea, Sara och Yrsa. Vi ligger och dräller på klipporna, gosar med sjöstjärnor, lyssnar på powerballader och dricker rödvin. Tänkte bara säga hej. Så hej!

Hörs snart <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Flora! Om jag inte minns fel så har du skrivit att du ska medverka på bokmässan i Göteborg (om du inte ska det – strunta i den här kommentaren). Hur känner du inför att Nya Tider ska vara där? Blev själv så himla arg och kände mest ”bojkotta skiten!!” men samtidigt är det ju inte er andra författares beslut att ha dem där… Osv osv, så går tankarna. Hur tänker du?

    Anna 2016-08-19 17:02:24
    Svara
  • Hej Flora!! Misstänker att den här lilla kommentaren kan komma att falla bort under de sista sommarveckorna men jag gör ett försök! Efter cirka 10 flyttlass mellan olika andrahandskontrakt i London och Uppsala har jag – äntligen – fått ett förstahandskontrakt på ett alldeles eget rum i en studentkorridor! Vilket är amazing och jag har redan börjat fundera på inredning och möbler. Problemet är dock dels att i och med att jag mest hyrt möblerade rum och lägenheter tidigare har jag noll egna möbler att ta med, och allt det som fanns i mitt rum hos föräldrarna tog min brorsa över cirka en timme efter att jag flyttade ut. Samtidigt känns det ganska svårt då det gäller lite speciella regler – jag kan t.ex. inte spika upp tavlor eller hyllor på väggarna, vilket är ett ganska regelbundet återkommande tips när jag googlat inredning för små rum (dvs 12 kvm), även här hos dig. Dessutom har jag cirka noll kreativitet när det gäller sånt här.

    Så jag undrar helt enkelt om du har några tips, eller vet om någon som tipsat om det innan, vad en kan göra för att få ett 12 kvm-rum mysigt och praktiskt utan hänga/spika upp saker?

    Kram!

    Karolina 2016-08-19 16:38:41
    Svara
  • hej flora!! vad mysigt ni ser ut att ha det, och åh vad fin bikini du har! Var har du köpt den? kram<3

    Isabel 2016-08-18 16:38:49
    Svara
  • alltså ah maj gad vad härligt det ser ut!
    kramar!

    hanna ackribi 2016-08-18 14:11:47 http://ackribi.blogspot.se
    Svara
  • Åh, nu fick jag känslan av att också vilja ha en landställe att kunna bjuda vänner till.

    Men, vad jag egentligen kom hit för att säga var att vilken fin ”intervju” med dig det här var! https://www.adlibris.com/se/kampanj/nyfiken-pa-flora
    Blev nu helt övertygad om att jag definitivt måste läsa din bok! Och vad ärlig och generös du är när du berättar och delar med dig, som med den personliga mobilanteckningen ”När jag känner hans tårar på min hud kommer jag på mig själv med att tänka: Nej. Snälla. Inte nu.”

    Jag förstår att din kommande bok är en roman och att personerna i boken är fiktiva. Men jag förstår också att mycket inspiration till boken verkar komma ifrån ditt privatliv. Är du orolig att läsare ska blanda ihop fiktivt och verkligt? Alltså att läsare ska dra för stora paralleller mellan romanen och ditt privatliv och tolka fiktiva händelser som verkliga eller så? Kram!

    L 2016-08-18 13:24:31
    Svara
  • alltså VAR är den gula kepsen ifrån Flora? behöver i mitt liv <3

    Joy 2016-08-18 12:14:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!