Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JANICE PÅ TRÄDGÅRDEN EN ONSDAG

flora wiström, @florawis, florasblogg.se

Hej!

flora wiström, @florawis, florasblogg.se

I onsdags klädde jag mig i byxor och jacka från Monki, topp från AA och skor från Adidas.

janice på trädgården flora wiström-3

Vid sjutiden befann jag mig på Trädgården.

janice på trädgården flora wiström-4

Med Kajsa. Vi summerade sommaren: vilka utekvällar som varit roligast och vilka stunder som varit finast. Både Kajsa och jag är överens om att en av de absolut bästa grejerna med sommaren 2016 är vårt helghäng: hur vi har käkat middag på fredagkvällen, gått ut och dansat, skilts åt på natten men sedan mötts upp på morgonen för att brunchpicknicka i någon park.

Vi blev, av ren slump, singlar samma helg i april och har umgåtts flera gånger i veckan sedan dess. Jag kommer alltid alltid alltid minnas den här sommaren och hur mycket den kändes.

janice på trädgården flora wiström-5

Sedan spelade Janice, med vår bästa Maja på keys. Sabina Ddumba gästade sista låten och alltihop var så jääääla bra. Lyssna.

janice på trädgården flora wiström-6

Alla ville krama på Maja efteråt. Här är Ingela, Maja, Jonathan, Mirjam och Bea.

janice på trädgården flora wiström-7

Jag och Majse råkade ha identiska outfits. Gulliga va.

janice på trädgården flora wiström-8

Sedan åkte jag och den här stjärnan hem till oss. Till oss! För nu bor vi i samma hus.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Läser ikapp mig efter ej läst på en månad så mkt nicea grejer att hitta tbx igen!!!
  Med det sagt så undrar jag vart du eller Maja köpt byxorna? ser så sköna ut, vill ha såna eller liknade typ nu

  Ellen 2016-09-04 22:14:48
  Svara
 • Hej!! Måste verkligen fråga och vill verkligen veta. Vart någonstans har ni köpt era omlottröjor?! Har letat sjukt länge nu. TACK och puss

  Maja 2016-08-28 20:57:59
  Svara
 • På tal om kameler öknen så har jag en fråga som inte har nåt med det här inlägget att göra haha.
  Jag har en suupergo,snäll och härlig arbetskollega,som jag tyvärr inte kommer jobba lika mycket med längre (hon ska börja plugga) och jag vill så gärna vara kompis med henne (lät mindre töntigt/konstigt i huvudet haha) :) Jag undrar vad du hade gjort för att ta det steget? Jag är så nojig bara om det kommer påverka jobbet,om hon inte alls vill hänga med mig eller så. Dock tycker jag att vi klickar rätt så bra!

  Kajsa 2016-08-27 17:52:17
  Svara
 • åh vad fin onsdag <3

  hanna ackribi 2016-08-26 22:31:06 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Är det någon som pluggar i t.ex. Lund eller Uppsala (Uppsala för min del) och är van vid nationspriser och häpnade över priserna på fotot ovan?
  KAN NÅGON SNÄLLA RELATERA. Hjälp, jag måste ut ur denna nationsbubbla.
  Mvh ett glas vin för 40 spänn

  Julia 2016-08-26 22:18:43
  Svara
 • Fint med singelpepp! Så mycket förhållanden som brustit det senaste året tycker jag. Men kanske det är bra. Att våga vara stark ett tag, lyssna till sig själv. Lära sig sova ensam. Guldstjärna till alla tjejkompisar i världen.

  Jorunn Lavonius 2016-08-26 13:17:20 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • du er cool!! hadde gjettet at den gule jakken var vintage. men du jeg har et spørsmål til deg eller en annen leser som bruker bloglovin! Hva er den beste løsningen for å komme tilbake til blogginnlegget hvis man ved et uhell har trykket på et av bildene slik at det kommer i fullskjerm??? Nå går jeg helt tilbake for å lete etter innlegget blant de leste innleggene og det er så himla krångligt. haha håper noen forstår hva jeg mener!.

  Vilde 2016-08-26 08:43:17
  Svara
 • I’m really in love with your yellow coat!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2016-08-26 08:15:07 http://dressedwithsoul.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!