Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VAD JAG HADE PÅ MIG EN TISDAG I SLUTET AV AUGUSTI

Det har ju varit fashion week den här veckan, men i och med boksläppet så har jag varit helt utpumpad mentalt. Jag har bara velat gosa och äta gott och hänga med mina kompisar. Vara i trygga sammanhang. Så jag tackade nej till alla visningar förutom en, trots att det gav mig fomo. Men om det är något jag har lärt mig så är det att skala ner prestationerna när oron molar i magen. Det är alltid värt det.

Flora Wiström, @florawis, florasblogg.se

Men en visning gick jag alltså på. Den ägde rum på arkitekturmuseum och jag ska visa er bilder därifrån i dagarna. Såhär gick jag i alla fall klädd då: I jeans från H&M och jacka från Monki. Jag var noll procent sugen på att klä mig spektakulärt och ville bara vara bekväm. Så så fick det bli.

Flora Wiström, @florawis, florasblogg.se

Linnet är från Ivy Revel.

Flora Wiström, @florawis, florasblogg.se

Skorna är från Converse och heter Chuck II. De har en extra skön sula, vilket jag tycker om eftersom jag bojkottar alla skor som inte är dansvänliga.

Hoppas ni får en fin fredag nu. Själv så ska jag kramas och äta middag med några av mina favoritpersoner. Det blir bra det.

Foto: Rasmus Lindahl. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Mer frukostbilder!!!

  Maya 2016-09-02 21:06:15
  Svara
 • alltså FLORA! förhandsbeställde din bok för superlängesen och har gått och kollat posten typ en miljon gånger både igår och idag. är så peppad att jag ställt in ca allt den här helgen för att kunna lägga all energi på att läsa den, och för säkerhets skull några dagar nästa vecka, ifall den skulle komma på måndag, eller om jag skulle behöva tid att smälta den liksom. PUSS!!

  michelle 2016-09-02 14:32:09 http://michelleljung.devote.se
  Svara
 • Jag måste bara skriva att boken är fantastisk. Läste precis ut den och tycker verkligen att den är så himla bra. Kände så himla många känslor och kunde knappt lägga ifrån mig den. Tack för en superbra bok!

  Sara 2016-09-02 10:28:56
  Svara
 • du ser fantastisk ut :D

  Ljuva Julia 2016-09-02 08:33:23 http://ljuvajulia.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!