Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SEPTEMBERKLÄDER I JULIVÄRME

Flora Wiström, @florawis, http://florasblogg.se

Igår ville jag klä mig som en septemberperson så då gjorde jag det, men det var brittsommar och tjugotregradig värme så de här kläderna var liksom för varma. Hej hej global warming.

Flora Wiström, @florawis, http://florasblogg.se

Men hösten är den roligaste årstiden rent klädmässigt, visst?

Flora Wiström, @florawis, http://florasblogg.se Flora Wiström, @florawis, http://florasblogg.se Flora Wiström, @florawis, http://florasblogg.se

Shoes – Vans
Skirt – Vintage
Turtle neck top – Samsøe Samsøe
Bag – Marimekko

Vad har du för dig den här söndagen? Berätta! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Du är ju så himla, himla fin!

  Ellen 2016-09-22 18:19:52 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Snälla inga vita strumpor tack! Man har liksom svarta strumpor!

  Malin 2016-09-19 19:26:36
  Svara
 • Jag gick på höstmarknad ute i Järna med två tjejer jag lärde känna i Australien för några månader sen. De är så himla vettiga, mysiga, roliga, kloka och helt jävla dunderknäppa att jag blir helt gosig i magen. ÄLSKAR BRUDAR VI ÄR BÄST. Hoppas du hade det fint eller skönt på något sätt. Så himla värd det!

  Moa 2016-09-12 19:48:16
  Svara
 • Vilken fin outfit.Älskar också hösten klädmässigt. Söndagen spenderades med att städa och tvätta sådana tråkiga saker men blev också en tur i skogen och lite svampletande. Ha en fortsatt fin vecka.

  Teza 2016-09-12 16:54:47
  Svara
 • Din Marimekkoväska är så himla, himla fin. Knepigt det där med att varannan dag vilja kunna bära klänning och barbent och andra dagen vilja gosa in sig i tjocktröjor – det är liksom aldrig riktigt synkat med vädret.

  Jorunn Lavonius 2016-09-12 16:03:45 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • Min söndag var bara honom, killen som jag känt i knappt två veckor men som kom hem till mig på lördagskvällen trots att vi skilts åt bara nån timme tidigare. Vi spenderade hela förmiddagen i sängen och sen följde han med mig till botaniska och vi satt uppe på ängsgårdsbergen i solen och lekte tjugo frågor och hånglade och sa säkert tio gånger att nu måste vi verkligen gå hem och plugga men satt kvar flera timmar ändå.

  E 2016-09-12 08:57:07
  Svara
 • den vita polon är perfekt! och kjolen, och väskan.

  denna söndag har jag sovit ikapp de senaste veckornas förlorade sömn, promenerat och druckit kaffe ur pappersmuggar i nackareservatet och ätit rotfruksgryta vid köksbordet i min nya lägenhet tillsammans med en vän.

  Amanda 2016-09-12 00:27:09 http://amandajnsn.se
  Svara
 • Har haft precis samma problem den här veckan. Jag vill ha höstoutfits, men här i Holland har det varit 30 grader. Helt omöjligt att vara höstig hehe

  Emma 2016-09-11 21:34:50 http://garnkonster.wordpress.com
  Svara
 • Fint!! Har hälsat på min bror i hans nya stad. Kommit hem, städat och tvättat samt varit på möte för green peace där jag eventuellt ska engagera mig :) nu äter jag falafel och kollar på paradise hotel. Högt och lågt med andra ord. Puss flora!

  Maja 2016-09-11 21:30:40
  Svara
 • Fin outfit Flora! <3

  Jag har pusslat, legat i sängen, varit sjuk men tagit promenad ändå (i långsam takt) för att sätta mig på bryggan vid sjön och tänka på honom</3.
  kram!

  Therese 2016-09-11 19:42:22
  Svara
 • Är dödstrött för att har pluggat matte + fysik prick hela dagen. Hejhej KTH. Men är snart klar för dagen och ska fortsätta läsa din bok då! Längtar.

  Ebba 2016-09-11 19:33:00
  Svara
 • SÅ himla fab outfit!

  Amanda 2016-09-11 18:52:32
  Svara
 • Den här söndagen tittar jag på chefs table på Netflix och packar! Jag flyttar till England om två veckor och jag är så magkittlande nervös.

  Daniella 2016-09-11 18:50:33 http://vapenbroder.blogg.se
  Svara
 • Jag läste precis ut din bok Stanna, sträckläste den på en dag. Den slog mig verkligen som ett knytnävslag i magen, då min mamma gick bort i cancer för 2 veckor sen efter endast 2 veckor vetandes att hon var sjuk. Sorgen går inte att beskriva. Och din bok är så himla verklig, och jag vet att du varit med om nåt liknande själv. Min pojkvän och jag har vart tillsammans i nästan ett år och träffades i London där jag egentligen bor. Han hann träffa min mamma en gång, i somras. När hon fortfarande mådde prima och de satt i soffan tillsammans och pratade om yoga, jogging och trädgård. Nu är han min stöttepelare och spenderar tusentals kronor på att ta flyget hit, prata i telefon hela nätter, torka tårar och försöka få mig att skratta. Efter att ha läst din bok kan jag tänka mig lite mer hur jobbigt det måste kännas för honom också, så jag måste försöka att inte bli sur över småsaker, kräva att han ska förstå och så ofta va kort i tonen. Även om sorgen äter upp mig inifrån skulle den va värre utan honom.

  Tack för en helt fantastisk bok Flora, den rörde mig verkligen. Precis som Eli kommer jag aldrig hinna göra vuxensaker med min mamma, jag har inte ens fyllt 20 än. Du skildrar verkligen den sorgen och är en grym författarinna. Sorry för en milslång kommentar, men ville bara säga att din bok kommer betyda mycket för mig och säkert många andra, precis som du ville att den skulle.

  Alice 2016-09-11 18:40:50 http://devote.se/alicepell
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Alice. Blir helt skakis av att läsa den här kommentaren. Tack för att du tar dig tid att skriva det här. Jag blir så oerhört rörd. Och helt drabbad av det du skriver om din mamma. Hur kan en människa finnas ena dagen men sedan vara borta nästa? Det förstår jag aldrig. Hoppas att du omger dig av människor som du känner dig trygg med, och att du sänker ribban för dig själv så mycket du bara kan. All min kärlek.

   Flora Wiström 2016-09-11 18:56:53
   Svara
 • Så söt kjol :D

  Daniella 2016-09-11 18:33:29 http://daniellamaraui.weebly.com
  Svara
 • Har haft precis samma ”problem” hela veckan. Älskar höstkläderna och har klätt septemberklätt mig varenda dag för att jag på morgonen kollat ut genom fönstret och ba ”det ser ju lite grått och kallt ute” och sedan på eftermiddagen nästan haft värmeslag…. jaja ett ganska angenämt problem ändå. Idag har jag kollat på serier halva dagen och sedan ”tagit tag i mitt liv” och gått och handlat samt lagat mat. Hoppas du har en fin söndag Flora! <3

  Fredrikapåvinden 2016-09-11 18:12:32 http://fredrikapavinden.com
  Svara
 • Men jäklar vilken vacker kjol!

  Jag ägnar söndagen åt förberedelser inför det post apokalyptiska lajvet jag ska iväg på nästa vecka. Fullt fokus på att få kläderna att se ut som att de används vareviga dag i hundra år. Fruktansvärt roligt!

  Emma Svensson 2016-09-11 18:02:22 http://vredeshantverk.blogg.se
  Svara
 • Hej! Den här söndagen har jag packat upp från min tågluff som jag kom hem från igår och TACK för din utförliga tågluffsguide, den har jag och min kompis använt under hela resan! Vi bodde på två av dem hostelena du tipsade om och gick till Instant i Budapest där jag haffade en riktigt snygg britt :))) Så TACK!

  Fanny 2016-09-11 17:33:48
  Svara
 • Håller så med! Hösten är verkligen bästa klädsäsongen. Älskar den här kombon! Du är så så fin Flora!

  Elvira 2016-09-11 17:30:07 http://morkblatt.blogspot.com
  Svara
 • Är så sjukt avis på den där kjolen! Färgerna, längden, mönstret <3

  Idag tar jag det sjukt lugnt pga bakis. Har skrivit på flera recept och spånat på min matvecka. Det blir fem veganska pangmåltider i mån-fre! Ah, vill att veckan ska börja nu så att jag kan få testa alla nya rätter.

  Nu ska jag iaf laga en avskalad tomatpasta med mandlar, cashewparmesan och skitmycket basilika. Efter middagen ska jag ta en lugn löprunda runt Långholmen i solnedgången. Sen ska jag faktiskt fortsätta på "Stanna" som jag har kommit halvvägs igenom. Jag tycker om den så mycket hittills <3

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-09-11 17:29:54 https://vegokak.se/2016/09/11/manadens-grona-vegansk-kantarellpytt/
  Svara
 • Flora, hur överlevde du när du och Felix gjorde slut? Jag och min kille sen två år håller just nu på att göra slut. Inte osams, det funkar bara inte, men det gör så ONT. Hur överlever man? Tack för en fin och framför allt inspirerande och kick ass blogg <3

  Emilia 2016-09-11 17:29:02
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!