Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NÄR JAG BESÖKTE GALAXY STUDIO & ÅT GODA GREJER

september flora wiström-1

Min torsdag började med grötfrukke. Ni vet Kajsagröten med kakao, jordnötssmör och mosad banan. Plus havremjölk och fryst mango och kanske lite kakaonibs på toppen.

samsung flora wiström-1s

Sen åkte jag till Mall of Scandinavia för att, i samarbete med Samsung, besöka deras väldigt futuristiska utställningsområde. Jag fotar ju delvis med min Samsung NX 30 som du kanske vet, så jag gillar det varumärket.

samsung

På en 100 kvm stor yta kan man bli avritad av en robot, åka berg- och dalbana med såna där virtual reality-glasögon VR Gear (skrek rakt ut!), bli fotograferad i 360 grader och klämma på deras nya produkter.

samsung - flora wiström-1s

Lite som en äventyrspark för tekniknördar.

samsung flora wiström-2s

Den här 360-graderskameran, Gear 360, är verkligen rätt sjuk. Den går att koppla till telefonen och sen kan man ta bilder i alla vinklar, ungefär som i google maps, ni vet? Så peppad på att testa denna på fest. Åk till MOS och lek runt vetja! Utställningsytan är uppe till och med den 9 oktober.

8 september 2016 flora wiström-4s

Sen åkte jag hem och lagade lunch. Stekte morotsbiffar (från frysdisken på ica) och åt dem med asiatisk tatsoi, salladslök, morötter, gurka, auberginepuré, quinoa, soja, sesamolja, sesamfrön och lime. MMM ni hör ju vad gott.

Varsågod för utställningstips och två rätter att stoppa i munnen. Puss!

Inlägget är ett samarbete med Samsung.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hunkig kille, hoppas du haffade ;))

  Lisa 2016-09-23 00:06:53
  Svara
 • Alltså. Hälsa Kajsa och tacka sååå mycket för det där grötreceptet! Den har blivit min favorit, mina syskons favorit och jag tror att min bästis äter den oftare än hon vågar erkänna för mig!

  Ellen 2016-09-18 20:54:28
  Svara
 • Provade Kajsas chokladgröt första gången för någon vecka sedan, och ja, har nog ätit den nästan varannan dag sedan dess! Så orimligt god och dessutom väldigt mättande! Tack för tipset alltså Flora, chokladgröten har till och med räddat några kvällar genom att agera snabb middag när man inte orkar laga någon annan vettig mat!

  Amanda 2016-09-18 10:34:08
  Svara
 • Hur god lät inte den där middagen? Den ska jag hämta inspirationen ifrån och efterlikna i veckan!

  Janina 2016-09-18 09:40:09 http://www.dietiststudent.com
  Svara
 • Hej Flora! Jag undrar om du inte kan ha ett sådant där inlägg där vi kan hitta kompisar till att starta en bokklubb? Tänker att det bör ju passa nu när nollningsperioderna på universiteten börjar klinga av och många har flyttat till en ny stad. Det vore så himla fint! Puss!

  Fanny 2016-09-18 09:31:19
  Svara
 • Måste testa chokladgröten snart! Vad är förresten din godaste helgfrukost som du gör hemma? För mig har gröt blivit min vardagsfrukost och jag skulle gärna något roligare på helgen som inte bara är fattiga riddare och pannkisar :)

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-09-18 09:30:32 https://vegokak.se/2016/09/14/10-veganska-matlagningstips/
  Svara
 • Whaaat, så himla häftig utställning! Ibland önskar jag verkligen att Stockholm låg närmare gbg, hade gärna provat allt det där.

  Klara 2016-09-18 09:04:02 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!