I HÖST SKA JAG:

DSC_9300

☁ Fylla tjugotvå. Närmare bestämt idag!

DSC_7414

Medverka på Bokmässan nu i helgen + signera böcker på fredag 23/9 (Akademibokhandeln Frölunda torg kl 12-13 och Akademibokhandeln Allum Partille kl 16-17).

maja skeppsholmen

☁ Gå på bio. Jag vill se Captain Fantastic, Den allvarsamma leken och The Lobster.

DSC_8788

☁ Besöka ett gäng bibliotek och snacka om Stanna. Återkommer när jag vet mer! Ser så mycket fram emot detta.

DSC_0035

☁ Åka till Cannes med My i oktober. Heliga makaroner vad jag är pepp på detta. Ska bli fan så fint att få ensamtid med henne. I solen dessutom.

my skeppsholmen

☁ Åka till Hälsingland när björkarna är som gulast och rönnbären som rödast.

DSC_7545

☁ Skriva. Och göra research.

DSC_8813

☁ Hälsa på Yrsa i Barcelona en vecka i november. Vi ska skeda och maniskt klia varandra i håret, doppa tårna i havet, skriva, dricka cava och säkert vara rätt odrägliga.

DSC_8358

☁ Köpa en svinlyxig halsduk. Kashmir kanske? Sen är ju den typ fastknuten runt halsen resten av vintern så det känns som en värd investering.

flora wiström 1

☁ Leka med mina småsyskon ute i Nacka. Packa picknick och gå ut i skogen.

DSC_8774

☁ Bjuda hem folk jag gillar på middag med tillhörande whiskypinne.

DSC_7762

☁ Ta en efter jobbet på Babylon, Bananas, Bar Hommage eller Tjoget. Majsigt va.

DSC_7591

☁ Laga mat + titta på Stranger Things med Kajsen.

DSC_0131

☁ Dansa på Fasching. Roligaste jag vet, så roligt att jag var tvungen att namedroppa detta ställe i min bok.

DSC_9193

☁ Skrota runt i skogen. Elda. Bära fleecetröja. Hehe.

DSC_8734

☁ Gå på Naturhistoriska. Sånt ska man väl göra på hösten, visst?

DSC_7581

☁ Gå på teater. Hallå, det är ju billigare än att gå på bio för oss kids.

DSC_9254

☁ Äta frukost länge länge i sällskap av någon favvo.

DSC_9843

Vad har du för höstplaner? Låt höra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
42kommentarer
 • Här har man legat efter lite i bloggläsandet men grattis i efterskott! Så mysigt att läsa om dina och alla andras höstplaner. Känns så peppigt. Jag ska fortsätta bygga upp mig och min kropp efter en längre tids sjukdom (utbrändhet), blogga, blogga och blogga ?? Och starta företag! Så nyp mig i armen-häftigt att jag nästan smäller av. Ser fram emot att läsa din bok med! Du är ju en gudinna bakom tangentbordet så är övertygad om att den är awesome ☺

  Clara, Bossbloggen 2016-09-29 11:06:16 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Jag ska försöka bli frisk och kunna återgå till kontoret efter ett par månader som sjukskriven i utmattningssyndrom. Det är egentligen det enda jag ska sikta på ordentligt i höst, bli frisk. Men jag vill också hinna med att gå på flertalet loppisar, tända ljus hemma till middagar och hitta den perfekta vinterjackan.

  Ellen 2016-09-25 22:48:58 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Alltså. Verkligen. SE CAPTAIN FANTASTIC. Så himla himla himla bra. Bästa filmen jag någonsin sett!

  Kram

  Hanna 2016-09-22 07:53:47 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Jag ska:
  dricka mängder med te (det gör jag bara på hösten)
  ha en weekend i Oslo med min storasyrra – hotell, god mat, drinkar, Kentkonsert och mys
  snöra på mig mina Dr Martens och sparka omkring i höstlöven
  hänga en massa med min hund
  spendera en helg i Gdansk med en bästis
  planera flytten till Australien nästa sommar med min kille + hund
  åka hem och hälsa på mamma och mormor + få besök av mammahjärtat
  jobba jobba jobba (vilket är helt ok för jag gillar mitt jobb)

  höst är bäst.

  E 2016-09-21 12:27:47
  Svara
 • hej flora

  blir lite nostaligsk, jag minns när du fyllde 19, då var jag 14. tänk vad tiden går. tack för alla dessa fina år

  i höst ska jag plocka svamp, fira många många födelsedagar, ha kärlekspirr, försöka att vara snällare mot mig själv, gå på höstpromenader

  v 2016-09-21 11:36:04
  Svara
 • hurra for deg, fine Flora <3

  Natalie 2016-09-21 11:26:04
  Svara
 • Hej Flora, jag vet ikke om du har hørt om National Novel Writing Month forut, men det er kjempegøy! http://nanowrimo.org/

  Man skal liksom skrive en roman i løpet av November, veldig intenst, men så gøy for å teste både kreativiteten og disiplinen.

  Ha en fantastisk uke!

  Tora 2016-09-21 09:48:02 http://www.lakrisbloggen.no
  Svara
 • GRATTIS i efterskott, hoppas du hade en härlig födelsedag :) Kan inte fatta att du är såå ung, jag tänker att du är lika gammal som jag när jag läser bloggen fast jag är 10 år äldre än du. (Inte för att du ser äldre ut, utan för att det känns som du är en jämngammal kompis om du förstår vad jag menar;))

  I höst ska jag skriva min masteruppsats, få min katt att få in vanan att komma hem igen (som det är nu får vi hämta honom varje morgon för att han fått nya vanor när vi var bortresta), få träffa mitt systerbarn som ska komma ut till världen i oktober, ha hemmafester, ge mig tid att läsa romaner och inte bara kurslitteratur, förhoppningsvis skaffa en ny större bäddsoffa, cykla runt i Gbg vart jag än ska och ha en allmänt skön höst.

  Elleonora 2016-09-21 09:16:59
  Svara
 • sånt mysinlägg <3

  sara 2016-09-21 08:33:17 http://sara.metromode.se
  Svara
 • Grattis Flora!! Jag har en fullspäckad höst, men det som jag ser fram emot mest är att åka på blogg-workation med Elin/Teknifik och Agnes/Cashew Kitchen!! Dina resor med Yrsa har inspirerat mig. Elin, Agnes och jag har bara träffats en gång, men vi har pratat desto mer genom våra kommentarsfält. Jag tog mod till mig och frågade om de ville följa med mig till mitt landställe, och nu blir det verkligen av. Kvinnor och internet <3 <3

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-09-21 07:40:30 https://vegokak.se/2016/09/14/10-veganska-matlagningstips/
  Svara
 • Så fint innlegg! Jeg lurte på om du kanskje vil dele mer av det fellesdokumentet på google docs mellom deg og Yrsa i fremtiden? :) Det var skikkelig fint! Stå på, digger deg og bloggen din!

  Ingrid 2016-09-20 21:16:00
  Svara
 • I höst ska jag lära mig att våga prata inför folk. Jag ska våga räcka upp handen i klassrummet (på universitetet) och låta alla andra höra mina smarta frågor och inputs. Det ska jag.

  Ellen 2016-09-20 21:12:35
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Grattis på födelsedagen Flora! Fyller också 22 år idag och fick din bok i födelsedagspresent, sååå glad! :D Tack för en bra blogg och säkerligen en bra bok, kram och grattis till oss! <333

   Johanna 2016-09-20 21:54:09
   Svara
 • Men hallå hallå! är du bara 22?! gosch. Grattis iallafall! och vilken urbra höst du har framför dig, massa fint ju!

  ISA 2016-09-20 20:19:26 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Grattis! Hoppas du haft en alldeles fantastisk födelsedag! I höst ska jag åka till Venedig och Cinque Terre, skriva en massa och starta en helt ny blogg.

  Malin / Inte vego, men 2016-09-20 19:54:21 http://intevegomen.blogg.se
  Svara
 • Flora.

  Vad gör man när nästan alla ens vänner säger nej till livet? Alltså, inte på något deprimerat sätt, utan mer… aldrig vill hitta på något? Jag har en underbar vän som jag hittar på massor av grejer med, vi gör allt och har skitkul ihop, men resten av mina vänner vill bara sitta hemma med sina pojkvänner, eller så är de trötta, eller så tycker de att allt är tråkigt. Jag föreslår och föreslår, hallå ska vi ha bokklubb kanske? Eller gå på en rolig fest? Ta en fika? Promenad? Roadtrip? Resa? Aldrig duger något. Ofta för att de säger att de inte kan lämna sina pojkvänner för att pojkvännerna inte klarar sig utan dem i en timma (obs detta är tyvärr sant). De pratar gärna jämt över facebookchatten, säger att de älskar mig och att jag är deras bästa vän så jag vet ju att de inte tycker illa om mig, de verkar bara vilja ses typ vart tredje månad eller något och det känns ju ärligt talat otroligt ledsamt. Jag kräver inte att vi ska ses varje dag, men kanske lite oftare? Och göra något roligt, jag vill ju leva livet nu, det kan inte ta slut nu. Får panik på detta.

  Puss och kram.

  Sofie 2016-09-20 18:09:22
  Svara
 • Det skulle va dröm om du kom till bibblan uppe i Piteå!!!!!!!!

  Emma 2016-09-20 17:58:41
  Svara
 • Åh grattis grattis! Hoppas att du har en underbar dag! :)
  Jag ska flytta till London om 23 dagar och jag är så himla pepp/nervös/taggad! Ser fram emot att lära känna nya människor, växa i mig själv och hänga i ett höstfint England!

  Emilia 2016-09-20 17:31:53 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Hej och grattis!
  Jag har inget instagramkonto men såg din ”idag fyller jag 22”-bild. Varifrån kommer jackan?
  Nu ska jag hem till ett adlibrispaket :D
  (Med din bok alltså. Om det var oklart. Ses på söndag på bokmässan!)

  Linn 2016-09-20 17:18:11
  Svara
 • I höst ska jag:
  Flytta från mitt fina kollektiv ute i skogen till min första egna lägenhet
  Plugga arselt av mig första terminen på min drömutbildning
  Skriva en bra önskelista inför jul
  Fira min pojkväns födelsedag
  Spendera alldeles för mycket pengar på möbler och inredning

  Tycker du är så grym, en riktig inspirationskälla och förebild

  Kram, Näva 19 år

  Näva 2016-09-20 17:08:39
  Svara
 • Sånt här inlägg gillar jag Flora!

  1. Mitt no.1 goal för hösten är att planera mina studier tillräckligt bra för att faktiskt kunna njuta av hösten. Förra hösten var jag knappt ute känns det som, satt bara inne och stresspluggade och missade alla fina färger och den friska luften :(
  2. Hälsa på en vän i Dublin
  3. Ha middagar med vänner! Umgås på ett sätt som inte bara innefattar utekvällar eller plugg
  4. Shoppa fina höstkläder och planera outfits så jag känner mig fin. Finns ju inget bättre än höstmodet
  5. Försöka hitta harmoni. Inte alltid ha stökigt på rummet, röra på mig, vakna lite tidigare för att slippa stressa. Kanske läsa lite mer, och kolla någon bra serie.

  Ser så mycket fram emot hösten!!

  ems 2016-09-20 13:30:55
  Svara
 • Hej Flora!!

  Vill bara säga att jag går på ett gymnasium i Växjö och häromdan så stod din bok i hyllorna i biblioteket. Tycker att det är så jäkla häftigt och fint och blir så stolt även om jag inte känner dig. Att din bok finns på min skola, i en helt annan stad!!!

  DU är GRYM <3

  (Please kom till Växjö och snacka, om du har tid och lust, du är så välkommen)

  och GRATTIS på födelsedagen!! :-)

  Julia 2016-09-20 11:36:06
  Svara
 • Grattis på födelsedagen! Hoppas du har en finfin dag.:)

  (PS. Antar att du har koll, men om du köper kashmir eller annan ull – kolla upp hur den framställts. Kram♡)

  Linda 2016-09-20 11:19:49
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Eller ändra tänkesätt och ställ in dig på att djur som uttnyttjas och plågas=ej lyxig produkt och köp en lyxig halsduk där inga djur alls har utnyttjats/kommit till skada :)

   madelen 2016-09-20 11:39:54
   Svara
   • Svar på madelens kommentar.

    Shit vad tröttsamt med kommentarer som dessa. Jag tror Flora har koll. Kräv inte att hon ska bära världen på sina axlar! Handlar du alltid 100 % moraliskt korrekt?

    Annie - lättlagat vegokäk 2016-09-21 07:35:39 https://vegokak.se/2016/09/14/10-veganska-matlagningstips/
    Svara
    • Svar på Annie - lättlagat vegokäks kommentar.

     Tycker inte heller att det var dömande kommentar. Och inte så konstigt att skriva denna kommentar till en vegan som man ändå tänker vill göra så gott det går vad gäller djurrätt, även om det såklart inte går att göra rätt jämt vad gäller allt.

     Ellen 2016-09-21 10:58:02
     Svara
    • Svar på Annie - lättlagat vegokäks kommentar.

     Jag tror att det är många som inte har koll på mulesing t.ex., tyvärr. Jag hade det inte innan och köpte glatt yllekläder för att jag trodde (naivt kanske) att produktionen var ullegullig, fåren går väl ute, har det bra och äter gräs och måste ju ändå klippas typ. Tyvärr så är ullproduktioen i många länder inte etisk, och jag tror som sagt att många inte vet om detta. Som jag skrev så antar jag att Flora har koll, men just in case.:) Kashmir låter ju lyxigt men är en av de produktioner där fåren far mest illa, och med tanke på att Flora är vegan kanske hon inte vill bidra till detta om hon vet om det.:) Det var absolut inte menat som en elak kommentar. Älskar förresten din blogg, Vegokäk! Kram <3

     Linda 2016-09-21 08:35:53
     Svara
    • Svar på Annie - lättlagat vegokäks kommentar.

     Tycker kommentarena var rätt icke dömande och snällt skrivna.
     Och det är ju sant. Hur lyxigt är det med produkter där djur far illa etc? Jag älskar att flora har så många medvetna läsare. Flora kanske hade koll men jag hade inte det!

     Agnes 2016-09-21 08:22:38
     Svara
 • Dejligt. Elsker simpelthen dine ord og billeder.

  Og tillykke med fødselsdagen! :)

  Ps. Bliver din bog oversat til dansk?

  Josephine 2016-09-20 11:07:47 http://www.boegerpaastribe.com
  Svara
 • JAG SKA ÅKA TILL AUSTRALIEN OCH JOBBA PÅ EN HÄSTFARM OCH JAG ÄR SÅ PIRRIG OCH LÄNGTIG SÅ ATT JAG BARA DÖÖÖÖÖR

  Moa 2016-09-20 11:05:00
  Svara
 • Hej Flora!
  Jag tänkte precis på det med namedropping. Jag håller på att läsa din bok nu (bra bok för övrigt obs!!) och funderar lite över all namedropping där. Efter bara några sidor har både Södergran och Malmsten, och Bonjour Tristess namedroppats. Detta är ingen kritik, undrar bara vad du känner att det fyller för funktion?
  Kram och grattis på födelsedagen finaste du <3

  Esther 2016-09-20 11:01:39
  Svara
  • Svar på Esthers kommentar.

   Jag reagerade inte på det som namedropping, men tänker att den funktion det fyller är kanske att de ska framstå som intellektuella/kulturella? Det är, i min värld, en viss (stereotypt tänkt av mig förmodligen) typ av människor som läser denna typ av litteratur (eller iaf påpekar att man läser den:)) och vill man framställa dem är väl detta ett effektivt sätt?

   Linda 2016-09-21 08:41:48
   Svara
 • Åh grattis Flora! Hoppas du får en fantastisk dag. Kram

  Stina 2016-09-20 10:52:18
  Svara
 • Jag har fått heltidsjobb! Mitt första nånsin, är sjukt glad! Min plan är att bli jättebra på det. Jag vill också fortsätta njuta av att bo ihop med min kille, som flyttade in nyss. Och så tänker jag köpa massa göttiga kläder och grejer till mitt hem, bara för att jag kan.

  xyz 2016-09-20 10:15:58
  Svara
 • Grattis Flora! Hoppas du får en fin dag!

  Jasmine 2016-09-20 08:49:28
  Svara
 • Vad mysigt det lät!

  Min höst kommer inte vara lika glamorös. Jag ska plugga franska, sticka massa olika saker (bland annat två koftor och strumpor). Kommer även fira massa människor som fyller år. Och mysa med min sambo förstås.

  Jenny 2016-09-20 08:32:09 http://garngalning.blogg.se
  Svara
 • Grattis Flora!!

  S 2016-09-20 08:06:22
  Svara
 • Låter otroligt fint!! I höst ska jag kicka igång en massa roliga saker. Förutom plugget (littvet) skriver jag artiklar för en liten nätbaserad tidskrift, sitter i styrelsen för litteraturvetenskaplig studentförening och så ska jag börja sända RADIO!!! Känns jäkligt, nervöst och roligt på samma gång. Jag ska även mysa mys med sambon och fylla 20 år med pompa och ståt (dvs hemmafest)! Och carpa en himla massa av Uppsala innan den olidliga vintern kommer hit.

  Grattis på födelsedagen Flora!!! Hoppas att den blir otroligt fin.

  Josefin 2016-09-20 08:04:18
  Svara
 • Å men härligt m både Cannes och att vedelda i fleecetröja…. Det ena är liksom inte mer livet än det andra. Tack för höstpirrigt inlägg och
  grattis på din dag!!

  A 2016-09-20 07:54:05
  Svara
 • Men grattis Flora! + fan va mysiga planer!

  Beata 2016-09-20 07:41:34 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara
 • Hej Flora! Grattis på födelsedagen!!! Hoppas du har en superhärlig dag. I höst ska jag gå första halvan av sista året på gymnasiet! Spännande. På höstlovet ska jag ut i skärgården till världens finaste lilla ö med en förening jag är med i. Och sen ska jag dricka te, läsa din bok och ligga och gosa inne med de jag tycker om.

  Karin 2016-09-20 07:40:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!