FLORA & FRIDA #23 – KÄRLEKSMODIG PORMASKBOLL

flora frida

Vadan denna märkliga rubrik? Jo, i veckans podcastavsnitt tar vi upp:

→ Hur vågar man bli ihop? Hur blir man kärleksmodig?

→ Bokmässan och hur det kändes för mig att hänga runt där.

→ Motocrossbrudar som vet vad de vill.

→ Hur hanterar man faktumet att den man gillar har varit kär i andra? (Man dödar dom)

→ Vi pratar också om prestationskrav som äter upp en, och vikten av att säga nej till saker som känns fel i magen, trots att alla runtomkring gormar: ”tacka ja till ALLT”.

→ Men även: hur mycket pengar vill Frida ha för att äta en chokladboll gjord av pormaskar, rullad i små nagelbitar?

→ LYSSNA HÄR ←
(alternativt i Radioplay-appen eller där poddar finns)

IMG_5806

En sak till! Om du gillar klädur och bor i Stockholm, kom på utförsäljning för en god sak!

Mode x Världens Barn är en årlig utförsäljning på initiativ av modeindustrin där byråer och varumärken (Filippa K, & Other Stories, Stutterheim etc) går samman för att sälja ut provkollektioner. Alla intäkter går oavkortat till utsatta barn runtom i världen. Årets utförsäljning äger rum lördagen den 1 oktober på Kammakargatan 11, Ibeyostudio. Kom! Ta med dina familjemedlemmar, vänner och bekanta! För mer info och lista över medverkade varumärken:  spana in Mode X Världens Barn på Facebook.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Hej Flora!

  För en månad sedan dumpade jag min kille för att känna mig kär och levande igen. Efter det har jag VERKLIGEN legat runt. Med många. Nu är problemet att jag som den nyblivna singel har fastnat för två snubbar som båda går i min skola och jag blir inte klok på situationen. Jag har den finaste relationen med dem båda men har såklart fastnat för en(#1) av dem mer. Dessvärre kör han ett sjukt on/off game där han ibland låtsas som ingenting och ibland verkar dödskär i mig. Jag förstår ingenting. Är det ens värt att fortsätta med honom eller borde jag satsa på att få känna mig uppskattad och inte behöva tvivla med kille #2, eller ngn annan?

  Jag vet att jag måste känna efter själv men vad skulle du ha gjort?

  I 2016-09-29 20:21:47
  Svara
  • Svar på Is kommentar.

   dejta och ligga runt är en kul grej. Heja, liksom! Men om du vill satsa på någon så tror jag att frågan är konstig. Jag menar att du säger att den ena killen är on-off men du har ju 2 killar! Du kan ju inte vara så on hela tiden heller? Du kan alltid fundera på vilken kille som kan ge dig mer i livet (trygghet kärlek osv) men är det inte bara att bestämma sig för en och satsa? Det blir bra eller så blir det dåligt. Men det känns konstigt om du vill ha den ena mer men tänker att han kanske inte vill ha dig lika mycket och satsar på den andra. Är det rättvist mot honom? Däremot om alla vet att det finns flera i spelet så är det fine! Men som du säger – känn efter – vem vill du ha? Och satsa på honom!! Lycka till!

   Vi 2016-09-29 21:03:47
   Svara
 • Så bra podd!

  Carro 2016-09-29 18:33:30
  Svara
 • Hej Flora! Jag har funderat en del på ditt förra inlägg om fiktion/verklighet och på en kommentar i podden som jag tycker följer lite samma linje. I podden uttryckte du att det var störigt att journalister på Bokmässan frågade dig om hur det var att gå från blogg till roman. Men är det verkligen en så konstig fråga? Det hänger väl snarare ihop med din förra poäng, hur var det att gå från att skriva om ditt liv på ett personligt till att skriva en fiktiv roman typ? Att det handlar om skrivande på ett annat sätt, med ett projekt som ska hänga ihop på ett annat sätt än dina blogginlägg. Sen för mig som också läst boken så tycker jag också att du använder ett helt annat språk i bloggen gentemot i boken, vilket ju inte är märkligt men det kan ju också vara ett sätt för dig att berätta om ditt skrivande vid den frågan på Bokmässan. Jag fick uppfattningen av din kommentar i podden att du liksom ville distansera dig från bloggen, att du själv porträtterar det som något mindre fint skrivande. Lite tråkigt med tanke på vilken fin plats du skapat här! Hoppas du förstår vad jag menar. Kram!

  Rebecca 2016-09-29 16:48:08
  Svara
 • Kanske lite mycket prat om bajs och pormaskar osv?

  Ida 2016-09-29 16:15:30
  Svara
 • NI ÄR SÅ BRA!! Torsdagar känns så himla bra, dels för att ni släpper podd då <3

  REBECCAJOHHNYSDOTTER 2016-09-29 14:29:29 http://sevendays.fi/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Hei Flora! Vil Stanna bli oversatt til norsk? Jeg er skolebibliotekar i Norge og vil gjerne kjøpe den til mine elever.

  Ps; Podden deres er lykke på en torsdag! Hvis jeg går fort holder episoden både til jobb og hjem igjen. Takk :D

  Caroline 2016-09-29 12:18:00
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Hihi, enda en norsk skolebibliotekar her, tror også det hadde slått an! Hadde vært en DRØM å få oversette den selv :))))

   Nora 2016-09-29 20:49:05
   Svara
 • Äntligen!!

  Ellen 2016-09-29 11:51:26 http://lindbergellen.com
  Svara
 • jag hittar inte er pod i podcaster-appen, kommer de att finnas där??? eller jag hittar podden men inte de nya avsnitten

  Alex 2016-09-29 11:11:35 http://www.alexaaaa.blogg.se
  Svara
 • Hej! Har inte hunnit lyssna på det här poddavsnittet, men ville bara säga att jag är så himla glad att ni börjat podda igen efter sommaruppehållet! Älskar er podd och tycker ni är så grymma! <3

  Emma 2016-09-29 10:58:40
  Svara
 • Jag är så pepp på att podden är tillbaka! Jag använder acast för att lyssna men de nya avsnitten verkar inte dyka upp där? Vadan detta? Måste jag byta app eller kommer det att lösa sig?

  Astrid 2016-09-29 10:37:23
  Svara
  • Svar på Astrids kommentar.

   Kul att du lyssnar! Vi kikar på detta! Tills dess: lyssna i webbläsaren eller i någon annan app (typ radioplay) :)

   Flora Wiström 2016-09-29 10:46:10
   Svara
 • så jävla fina<3

  julia 2016-09-29 09:58:41 http://vinyl-princess.tumbr.com
  Svara
 • Hei Flora!

  Fredag skal jeg til Stockholm for første gang, og er der til søndag- Jeg har bare tid til å oppleve byen typ fredag og lørdag kveld, og søndag på dagen. Hvor er det fint å spise, drikke, gå rundt for oss som er (litt) fattige? Hvis du har tips på utesteder med under 20 år hadde det også vært fint <3

  Tina 2016-09-29 09:20:39
  Svara
 • Åh perfekt till frukostätandet när regnet öser ner utanför! <3

  anna 2016-09-29 09:00:16 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Flora! Jag har a-cast som podcastapp och även fast jag är prenumerant på er podd kommer det inte upp nya avsnitt? Inte heller när jag går in på er podcast syns dom nya. Har testat avfölja och sen följa igen men inget funkar!!!! Frustration!!!!

  Alma 2016-09-29 08:55:29
  Svara
  • Svar på Almas kommentar.

   De nya avsnitten kommer inte upp på podkicker heller :( har också försökt allt.. Jag lyssnar genom länken du lägger upp, men hade varit så skönt om de kom upp i appen.

   Erika 2016-09-29 09:33:26
   Svara
   • Svar på Erikas kommentar.

    Gick också hit för att skriva om acast-appen haha! Men sålänge finns de på podcaster-appen om ni har iPhone, men vore nice att ha allt poddigt i samma app!

    Tua 2016-09-29 11:05:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!