FLORA & FRIDA #24 – RAGGNINGSTIPS & ORGASMDÖD

florafrida

Ding ding, dags för nytt poddavsnitt av Flora & Frida! Idag pratar vi bland annat om våra bästa raggningstips. Hur kirrar man hångel på klubb? Vad ska man prata om när man väl står där mittemot varandra? Och hur gör man när man vaknar upp bredvid personen dagen efter, när allt man vill är att gå på toaletten? Men också: vad betyder det när personen man gillar inte svarar på ett sms – egentligen?

Vi pratar även om Fridas encounter med en balsamindränkt filmkille från Los Angeles, hennes förkärlek till slaka kukar och om faktumet att jag har ”en herre i min säng”.

→ LYSSNA HÄR ←
(alternativt i Radioplay-appen eller där poddar finns)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Såå bra detta avsnitt! Mer podd om sex, raggning och kärlek till folket!

  Joline 2016-10-08 15:12:50
  Svara
 • Bästa avsnittet!!!!! Så otroligt mycket att relatera till!! Ni är fantastiska

  Sara 2016-10-07 15:58:52
  Svara
 • Alltså ni är så fantastiskt roliga och vettiga!! Er podd är på allvar den enda jag lyssnar på som inte är typ sr-produktioner pga tycker alla ”kompisar som poddar” är tråkiga/ängsliga/har jobbiga röster. Damn att ni har killar och jag har kille annars hade jag blivit ihop med er <3 tycker bäst om när ni pratar om vad som händer i era liv och om era relationer, men ni hanterar mer "allvarliga" ämnen bra också. hursomhelst, i första avsnittet för den här säsongen blev ju vi lyssnare utlovade att få höra om varför Frida inte kunnat ha sex på ett tag. Vill gärna höra mer om detta för har haft samma problem och vet hur frustrerande och stressande detta kan vara. Puss!

  tove 2016-10-07 10:14:59
  Svara
 • Åh, gillar er podd så mycket! Ska spara detta avsnittet till imorgon, så jag kan lyssna medan jag vaknar till liv och entrar fredagen. Fint sak’re va!

  Ellen 2016-10-06 23:00:59 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Alltså älskar er pod! Så himla mysig och trevlig och så mycket igenkänning. Jag har önskemål om vad ni kan prata om! Är själv aktiv på tinder och tycker det är svingrymt, har i princip bara goda erfarenheter. Men ni båda har ju uppenbarligen haft det. Kan ni inte prata lite mer om det? Vad för typ av killar fångade ert intresse? Vad hade ni för åldersspann? Vad tycker ni om presentationstext vs de som inte skriver något? Vilka killar går bort? Och vad hade ni själva för typ av bilder/presentation? Träffade ni några, hur gick det (Andreas uppenbarligen)? Osv. Tycker sånt här är SÅ himla spännande :))) tack tack hoppas ni kan prata om detta!

  Matilda 2016-10-06 21:09:07
  Svara
 • SÅ bra! Älskar verkligen er podd. Stod i duschen å lyssnade på hela avsnittet å det var som att jag hade mina bästisar runt mig. SÅ homla härligt. Fortsäyy med det braiga ni gör :)

  Linnea 2016-10-06 19:35:21
  Svara
 • detta avsnittet alltså. skrattade rakt ut flera gånger, tur att jag bara gick runt hemma. på tal om awkward dagen-efter-ligg: ville verkligen bli av med en kille och ville att han skulle fatta att jag inte var intresserad på något mer, så jag tog helt seriöst han I HAND när han gick. som om vi vi gjort upp en affär eller något?! bakishjärnan alltså..

  Linda 2016-10-06 16:57:29
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   HAHHHHA

   Joline 2016-10-08 15:13:53
   Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   hahahahah, tack för att du delade med dig av detta. Skrattade högt pga kul historia och såååå mycket igenkänning på bakishjänrn + vill bli av med killar och gör märkliga grejer lolololol

   Johanna 2016-10-06 18:49:17
   Svara
 • Assååååå!!!! Neeej ni måste varna era läsare för grova smaskningar i början när ni äter clementin!!! Det gick kalla kårar utmed ryggen på mig när jag hörde er!

  Btw så himla läskigt att jag stod och klämmade och seriöst plockade upp en nål för att sticka hål på en finne preciiis när du berättade att man kunde dö av det!!!

  Moa 2016-10-06 15:47:30
  Svara
 • YAAAAAAY för podd!!!!!!!!!!!

  Linda 2016-10-06 14:53:46
  Svara
 • Åh åh åh! Vill bara berätta att podden är som silke för ett rivigt panikångesthjärta just nu. Thumbs up för att ni är så goa, vettiga, peppiga, roliga och coola. Puss.

  Jorunn Lavonius 2016-10-06 11:45:26 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • Haha, åh, log så mycket åt detta avsnittet <3 Floras lek-ryggsäck på klubben <3

  Cornelia 2016-10-06 11:25:46
  Svara
 • Men alltså nej nu har jag gett det 3 avsnitt och måste bara höra om det är min mobil, appen eller Radioplay-klipparna som det är fel på. I de senaste tre avsnitten som ni släppt nu efter sommaren har helt plötsligt meningar upprepats. Jag märkte det första gången i första avsnittet (nu efter sommaren) när du Flora helt plötsligt sa EXAKT samma sak 2 gånger. Jag tänkte att det var ju jättekonstigt och att det måste ha hoppat tillbaka, men icke. Tiden rullade på som att det ingick i avsnittet. Jag spolade tillbaka och exakt samma mening upprepades igen.
  Har försökt kolla i kommentarer om det är någon som har det här problemet, det är så drygt att det känns konstigt att ingen annan skulle kommentera det. Jag har inte hittat något så därför misstänker jag att det är på min mobil något är knasigt. Jag har testat uppdatera appen och allt (Podcast addict för Android) men inget fungerar. Några tips?? efter tre avsnitt är det faktiskt så störande att jag nästan överväger att stänga av (inte för att era röster är jobbiga, jag lägger gärna hela min morgon på att lyssna på er).

  J 2016-10-06 10:49:02
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Har samma problem!

   Joline 2016-10-08 15:14:46
   Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Jag har samma problem, och har det med alla poddar jag lyssnar på i RadioPlay-appen. Ibland hänger den sig helt och upprepar samma mening in absurdum så att man måste avsluta hela appen och börja om. Jag trodde att det var något med RadioPlay-appen och mobilen som inte synkade, men nu när jag hör att andra varit med om samma gissar jag att det är RadioPlay-appen det faktiskt är fel på.

   Rebecka 2016-10-06 13:25:07 http://www.pinterest.com/onils
   Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Jag har upplevt samma sak!

   Emma 2016-10-06 11:35:59
   Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Hej! Gud vad knäppt det låter, och jobbigt! För mig upprepas det inte. Är det någon annan som haft samma problem?

   Flora Wiström 2016-10-06 11:17:56
   Svara
 • Hahaha älskar beskrivningen av avsnittet! Mycket taggad på att lyssna nu på väg till skolan!

  m 2016-10-06 09:15:43
  Svara
 • Åhh vad kul att era avsnitt kommer varje torsdag nu!! Så pepp!! (Lite opepp av mig dock som glömde hörlurarna hemma idag :) men får lyssna ikväll istället!!)

  Och Flora! Jag har en liten fråga till dig, lite nu i samband med din monki-kampanj! Jag tänkte höra lite om du fått några reaktioner på hårväxt på typ ben/kön/armhåla nu när du är singel! Är liksom nyfiken på hur folk reagerar, för hoppas ju att de inte reagerar alls, men har själv varit i en relation i över 2 år så känner att jag liksom har noll koll. Så är nyfiken! Bryr sig killar (eller ja likaväl tjejer) om man har hår på benen eller en buske eller hår under armarna?

  Och så vill jag avsluta med att återkoppla till podden och säga att ni fUCKING ÄGER! Skrattar ofta rakt ut på bussen och kan lyssna om ett avsnitt direkt efter det tagit slut och asså aaaahhh älskar er!!!!!!

  Tora 2016-10-06 08:40:42 http://toraelvira.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Toras kommentar.

   Jag rakar mig iofs under armar och på ben, men tar typ bara bikinilinjen runt könet. Jag har legat runt rätt fritt det senaste året (med folk från olika länder och kulturer heheh) men aldrig stött på en kille som sagt någonting alls om mitt pubishår. Gör vad du vill, folk bryr sig nog mindre än man tror.

   Lina 2016-10-06 23:46:12
   Svara
  • Svar på Toras kommentar.

   Faktiskt jättenyfiken på detta också! Det borde som sagt inte väcka några reaktioner, men jag kan tänka mig att det ändå gör det… För några år sedan var det självklart för mig att raka mig överallt, men jag känner hur min inställning till det börjar förändras. Frågan är om killars generella inställning ändras i samma takt?

   L 2016-10-06 20:24:45
   Svara
  • Svar på Toras kommentar.

   Nu frågade du iofs Flora och inte mig..men jag fyller på så länge. Jag rakar mig inte någonstans (ibland klipper jag håret under armnarna lite, till ca 1 cm). Vissa killar kommenterar det, typ ”trivs du inte med att raka dig under armarna?” varpå jag ba: ”Näe. Det gör väl inte du heller?” (då alla de killar jag träffat varit orakade under armana). Likaså med benen..Puss och låt håret flöda.

   Johanna 2016-10-06 18:52:07
   Svara
 • Hej måste kommentera innan jag glömmer (haha pausade podden efter bara nån minut) har också bränt sönder min mokkabryggare (tyvärr inte i lika kul sammanhang..) och det är ju oftast bara plasten och filtret som brändes och dom går att köpa nya på samma ställen som säljer själva bryggaren :)

  Kaneli 2016-10-06 08:00:01 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!