Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VYKORT FRÅN HÄLSINGLAND

Hälsingland Flora Wiström -8sHälsingland Flora Wiström -3sHälsingland Flora Wiström -2sHälsingland Flora Wiström -7s Hälsingland Flora Wiström -4sHälsingland Flora Wiström -5s Hälsingland Flora Wiström -1s

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Men whoa, redan ny kille?! :D

  Emy 2016-10-11 13:16:21
  Svara
  • Svar på Emys kommentar.

   Kanske räcker med ”med whoa, ny kille?! :D” utan ”redan” då det ger det hela en lite negativ klang (kan jag tycka som själv fick sånna kommentarer när jag blev ihop med en ny kille VÄLDIGT fort efter ett 4,5 år långt förhållande) :)))))

   Julia 2016-10-11 16:58:17
   Svara
 • okej.. VEMS är dessa fot-masserande händer och armar…? :) :) :)

  Johanna 2016-10-10 23:02:34
  Svara
 • SÅ. HIMLA. FINT.
  <3

  Ellen 2016-10-10 17:45:38 http://lindbergellen.com
  Svara
 • aaahhh så fint!! :”)

  Amanda 2016-10-10 16:35:03 http://amandamariajosefina.se
  Svara
 • Hej Flora,
  Har sett att du gjort inlägg om att hitta bokcirkel. Skulle du kunna göra ett till sådant inlägg kanske? Eller länka det gamla?
  Kram

  Paula 2016-10-10 11:31:08
  Svara
 • ÄLSKAR

  Julia 2016-10-10 11:14:51
  Svara
 • Drömmen ju!

  Kaneli 2016-10-10 09:27:00 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • :))

  sandra 2016-10-10 07:53:04
  Svara
 • Flora! Vad gör man när man är så jävla prestationsinriktad/har ”duktig flicka”-komplex pga detta jävla samhälle att det går ut över ens mående? Jag har sån jävla prestationsångest och livsångest över det mesta vilket driver mig till att tacka ja till allt (mest jobb) och detta leder till att mitt psyke mår så dåligt. Har lätt för att säga till vänner att ta det lugnt och ”du behöver inte jobba så mycket!!!!” ”Lyssna på din kropp” osv men när det kommer till mig själv så lyssnar jag inte?? Förstår ju självklart att detta inte är långsiktigt hållbart men ändå så ändrar jag inte mina vanor. Sjukt luddig fråga men alltså: hur slutar man vara så jävla duktig? Hur kan jag acceptera till 100% i min hjärna att jag inte behöver vara perfekt?

  Sorry för svärord men ibland behövs det.

  N 2016-10-10 00:20:23
  Svara
  • Svar på Ns kommentar.

   Åh, alltså. Jag har inga svar och inga tips och ingenting angående detta egentligen, men det jag har är resultatet av vad som händer om en inte gör något åt sin situation i tid. Jag har alltid levt med prestationsångest, alltid gjort bra ifrån mig och presterat på topp – allra helst i mitt arbete. När mitt privatliv kollapsade efter att min pappa fick diagnosen alzheimers gick jag all in på detta: jag jobbade i princip dygnet runt (många timmar på kontoret, resterande hemma) och bara sov all annan tid, och detta i ungefär ett år. Sen kraschade jag, totalt. Nu har jag vart sjukskriven för utmattningssyndrom i över två månader, och jag är osäker på om jag kommer kunna börja jobba och ”leva på riktigt” om två veckor som det är tänkt. Det är så himla viktigt att en lyssnar på sin kropp, men jag är också en av dem som inte gjort det.

   Jag hade, som någon skrivit som svar här också, gärna sett ett diskussionsinlägg om detta. Hur du, Flora, hanterar prestation och ångest kring detta. Vi är så himla många som låtit det gå för långt, som upptäckt problemet när det är alldeles för sent – och kan vi få en enda att inte hamna här genom att prata om det hade jag vart evigt tacksam.

   Ellen 2016-10-10 17:45:19 http://lindbergellen.com
   Svara
  • Svar på Ns kommentar.

   ALLTSÅ känner exakt samma fast i skolan. Fast där är det inte som att jag ”tackar ja” till allt, utan i varenda ämne tänker jag för mig själv att jag ska göra en massa grejer, dels det som man måste göra, men också grejer utöver (vill liksom ha a i allt och har nääästan lyckats hittills. känner mig sämst de ytterst få gånger jag misslyckats). Och utanför skolan försöker jag pussla ihop så att jag ska hinna träffa alla mina kompisar. Och träna varannan dag, springa, styrka framför youtube, cykla till skolan, och yoga på yogastudion. Men det går ju liksom inte att få ihop det utan att må skit emellan åt. Flora, känner att ett diskussionsinlägg om detta hade suttit klockrent!

   Tilde 2016-10-10 10:51:04
   Svara
 • åh va vackra bilder!!

  Emilia 2016-10-09 22:57:51 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Men så härligt

  Marie 2016-10-09 22:39:00 http://sweetwords.se
  Svara
 • fint. <3

  marire 2016-10-09 21:40:50 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!