OM ATT FRILANSA HEMIFRÅN + EN LITEN TOUR I MIN LÄGGA

frilansa flora wiström-7

Det här med att jobba hemifrån; det funkar ganska sällan bra för mig. Även de dagar då jag får mycket gjort så känns det som att jag bara har slöat. Kanske för att jag ibland inte klär på mig förrän på eftermiddagen och för att jag börjar sortera mina nagellack för att slippa jobba. Så för att effektivisera min arbetsdag försöker jag att inte sitta hemma mer än några timmar åt gången.

frilansa flora wiström-1

På café kan jag inte sitta och titta på Youtubeklipp eller klippa tånaglarna i stället för att producera. Och det är ju så mysigt att möta upp en vän som pluggar eller frilansar och sitta intill varandra och jobba. För när någon knattrar på tangenterna intill mig så känns det lite skämmigt att hänga på Facebook.

frilansa flora wiström-3

Men när lägenheten är nystädad, vilket i ärlighetens namn tillhör det ovanliga, så älskar jag att jobba hemifrån. ÄLSKAR DET.

frilansa flora wiström-9

Så gosigt att lyssna på ljudbok och jobba med illustrationer till ett bokomslag. Samt äta lunch klockan 12 och mellis klockan 15. Gillar de rutinerna.

frilansa flora wiström-6

Speciellt majsigt är hemmajobbet när solen gör sin magic.

Min cykel har haft punka sedan Palmemordet och jag borde väl styra upp det men jag orkarrrr inte. Vinner hipsterpoäng med den i alla fall. Och den får agera tvättställ ibland, så någon slags funktion fyller den väl :-)))

frilansa flora wiström-2

Den här vattenkoppen fick jag och Froste och Dana i julklapp. Den kommer från en mysig liten butik i San Francisco, Case for Making, och är svinbra. Man ska helst inte låta penslarna stå i vatten nämligen, för då går de sönder snabbare. Åh och just det: mina akvarellfärger har märket Winsor & Newton om någon undrar. Finns att köpa på exempelvis Kreatima.

frilansa flora wiström-4

Jag sitter alltid på knä på stolen när jag jobbar (vilket gör att jag har svinont i benen vid dagens slut hjälp mig någon). Men efter några timmar hamnar jag ändå på sängen, uppstöttad av en massa kuddar.

Vet inte om ni har sett den här delen av min lägga på ett tag? Köpte ny säng med en fkn tempurmadrass (minnesskum från Ikea, gulligt namn visst?) i slutet av sommaren, och om en skön säng inte är livskvalle så vet jag inte vad livskvalle är. Man tillbringar ju ändå en tredjedel av livet i sängen (nu tänker du skriv nåt jag inte redan vet jajaja men ÄNDÅ). Överkastet är från Afroart, och i de gamla väskorna inunder förvarar jag kameragrejor och konstmaterial. Pallarna får agera nattduksbord, och åker fram när jag har gäster.

Mattan täcker nästan hela lägenhetens golv, vilket skapar en kojliknande känsla som jag gillar. Den kommer från Ikea och heter Sinnlig.

frilansa flora wiström-5

Detta var i förrgår och nu är mitt hem svinstökigt igen. Så nu blir det till att caféjobba framöver, tills jag får tummen ur och drar fram dammsugaren ur städskåpet (uääähhh så JOBBIGT).


LÄS ÄVEN:

Mitt nya hyllsystem
Nytt från Ikea
Mitt nya duschdraperi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Hej Flora! Vart har du köpt din vackra matta?

  Carolina 2016-12-08 13:52:45
  Svara
 • Fy sjutton så fint du ser ut att ha det!

  Ellen 2016-10-31 15:06:32 http://lindbergellen.com
  Svara
 • For en herlig tilværelse!

  Luisa Fernanda del Mar 2016-10-25 12:59:21 http://la-mar.no
  Svara
 • Okej då måste jag fan bara fråga en sak. Jag har funderat på att skaffa tempurmadrass hur länge som helst, men personen jag ligger med säger att det inte går att ha sex i en tempur för att en bara sjunker ner och liksom fastnar. Har du provat? Går det?? Mvh vill ha bra sömn men också bra sex.

  Anna 2016-10-23 21:18:14
  Svara
 • Åh, asså varför är det så skönt att höra om att andra också har det stökigt hemma och inte ”får åt gjort”? I alla fall, typ det enda sättet för mig att förmå mig att ta tag i disken är när jag kan göra det i sällskap av din (och Fridas) podd. Men, jag skulle behöva diska lite oftare än så, har du nåt tips på bra disk-sällskaps-poddar?

  Kram <3

  L 2016-10-23 16:18:56
  Svara
 • hej hej!!
  har du nåt tips på caféer som är bra att plugga/jobba på? jag ÄLSKAR att plugga på café och försöker alltid hitta nya mysiga caféer <33

  julia 2016-10-23 12:40:22
  Svara
 • Kan inte du köra en tour av dina växter? Väldigt nyfiken vad de alla heter!

  D 2016-10-23 04:37:06
  Svara
 • Hej Flora!
  Kan inte du skriva ett inlägg om hur det är att komma själv till en ny stad utomlands och hur man ska göra för att inte falla i tusen bitar av ensamhet?
  Puss!!

  johanna 2016-10-22 23:33:02
  Svara
 • din säng alltså!! blir sömnig bara av att kolla pån! ser himla skön ut :)

  ISA 2016-10-22 23:11:06 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Igenkänningskänslorna haha
  Tack för fin blogg <3

  A. 2016-10-22 19:29:11
  Svara
 • Att lära mig laga punka var en sån viktig ’självständighets’ grej för mig. Inte behöva någon grabb för det! Det är lätt!! Första gången kan man gå till en affär (eller en meck, finns ett ställe på söder som heter bonne mecanique typ, där har de meckkurs). Skriv upp däckstrl på en lapp/mobilen och öva! Nu tar det max 10min för mig att byta! Cyklar från mars-nov i sthlm.

  Anja 2016-10-22 18:32:34
  Svara
 • Va fint du har det! Var kommer tavlan med stolarna från?

  Sofie 2016-10-22 17:08:50
  Svara
 • Så fint! Har du tagit bort den låga bokhyllan ifrån Nornäs(tror jag)?

  Klara 2016-10-22 13:23:02
  Svara
 • åh ditt hem är så himla fint!

  Emilia 2016-10-22 11:54:52 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Haha, åh, älskade detta inlägg <3 fantastisk inredning, underbara bilder och en lite rolig text. Du är grym Flora!

  Cornelia 2016-10-22 11:04:50
  Svara
 • Älskar verkligen alla dina fotografier! Din lägenhet och din mat är inte ens värda ord för hur fint! Vill spara allt på Pinterest pga min bästa inspiration. Du med, såklart. Asball, kreativ, förstående, mysig, piffig, trevliga kläder att titta på och världssnygg!
  Kramar till dig

  Obs! Såg dig på Bokmässan i Göteborg och det var helt surrealistiskt att se dig på nära håll

  Frida 2016-10-22 10:27:16
  Svara
 • Åh så mysigt! Gillar verkligen mattan och allt grönt. Vattenkoppen var också riktigt smart och fin.

  Tokyoyo 2016-10-22 09:00:49 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Du har det så utrolig fint! Sparer dette til en dag jeg har noe å innrede selv, aller helst noe med en like fin utsikt!

  Kristine 2016-10-22 08:38:33 http://www.hermig.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!