SJU PAR SKOR JAG GILLAR

Hej! Nu kollar vi vad jag har knallat runt i för skor på sistone. Ja! Vad! Kul!

Adidas Gazelle x Göran Kling, finns liknande här. Älskarom.

Mules från Vagabond i modellen Gaia. Detta var sista gången mina tår fick komma ut i det fria den här Sverigehösten </3.

flora.metromode.se

Dr Martens Vegan 1460. Har använt dessa flera år i rad och de håller SÅ bra, och då har de ändå utstått X-antal slaskiga vintrar och leriga festivaler.

flora.metromode.se

Nike Beautiful Power Cortez. Tokig i den här sjuttiotaliga modellen som ser lite ut som en bowlingsko.

flora.metromode.se

Vagabondskor med gummiklack i modellen Dioon. Älskarrr att jag kan studsa fram i dessa som om de vore vilka lågskor som helst. Okej, då och då trampar jag snett och är nära på att vricka foten, men ändå. När detta händer bland folk utbrister jag ”OJ!” jättehögt för att släta över det. Hur gör du?

vans

Vans Old Skool Transit Line Reissue DX. Pjuh. Långt namn. Mina mest frekvent använda skor tror jag.

Spetsiga (har aldrig känt mig så vuxen!) pjucks från Vagabond i modellen Olivia. Gips och trendig plastsandal från S:t Görans sjukhus. Heter florawistrom på Snapchat om du vill följa.

Det var alles! Ha en fin måndag du.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • jag skriker alltid: MENGUDHJÄLP jättefort, värdelös sak att skrika för hjälp är typ det jag minst av allt vill ha jag vill bara fly iväg snabbt i min ensamhet.

  a 2016-10-27 12:47:10
  Svara
 • Hej Flora! Vart har du fått tag i dina fina nätstrumpor? Kram!

  Lovisa 2016-10-25 19:33:16
  Svara
 • Hahaha 100% igenkänning med vagabond platåskorna

  Melina 2016-10-25 08:24:50
  Svara
 • Hej Flora!
  Jag tror jag börjat gilla en person, vi går i parallellklass och har hängt en del i grupp på sistone. Då är det SÅ kul och avspänt, känns som att vi klickat. MEN de få gånger vi varit ensamma (Max några minuter) har det känts som att det är lite ansträngt – han har blivit ganska stel och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Han är verkligen inte den flirtiga typen och vet att han inte haft något förhållande/dejtat mycket tidigare. Är trots detta typ säker att jag skulle vilja träffa honom ensam men är 1. Sjukt rädd att få nobben och 2. Osäker på hur det då skulle bli med gruppdynamiken. SNÄLLA hjälp, ska jag fråga ut honom, och isåfall hur? Är INTE van att dejta så några basic dejttips vore också toppen.
  Sparar alltid dina inlägg på bloglovin till sist för att ha något att se fram emot :’) kram!!

  Hilda 2016-10-24 21:17:39
  Svara
 • Flora! Så fint med kärleken! Till en annan sak, vad använder du för produkter till dina ögonbryn? Är det fortfarande touchpennan ish från viva la diva? Så fina! Puss

  E 2016-10-24 21:07:59
  Svara
 • kul inlägg! och vagabonds dioon är min absoluta favoritsko alla kategorier! men måste uppdatera till den veganska versionen asap. dina bruna på sista bilden är på delad första plats på vad jag behöver näst!!

  Pauline 2016-10-24 18:18:46
  Svara
 • alltså åh, är ute efter ett par fina vinterskor, kan man ha vagabondskorna med hög sula som vintersko eller är den för kall?

  Hilda 2016-10-24 14:35:31
  Svara
  • Svar på Hildas kommentar.

   Hej! Älskar också dessa skor, är inne på tredje året och knep just mitt andra par som råkade vara det sista i Göteborg i princip. Som vinterskor beror det på var du bor – när jag hade dem i Smålands skogar i snö och minus arton fungerade dem inte alls, men nu när jag bor i Göteborg där det som högst kommer två millimeter snö och knappt blir minusgrader funkar de super med ullsula i! Tips är att köpa den större storleken om du står mellan två – så får man plats med raggsockor och ullsula i om man vill. På regniga platser med jämna underlag är de helt perfekta då höjden gör att man kommer upp från vattenpölarna (och kylan!). Kram och lycka till i skodjungeln!

   Hedda 2016-10-24 22:58:38
   Svara
  • Svar på Hildas kommentar.

   hmm osäker, men de finns som fodrade!!

   Flora Wiström 2016-10-24 14:52:45
   Svara
 • jäklar vad förälskad jag blev i de spetsiga vagabondskorna

  Bernadett 2016-10-24 12:35:46 http://dottes.blogg.se
  Svara
 • Flora, du är så jävla grym. Ville bara säga det. Kram, puss och hej!

  Sara i Åre 2016-10-24 11:10:51 http://www.traningsgladje.se
  Svara
 • Så mange fine sko! Jeg burde virkelig fått meg noen nye Vans, de er klassiske.

  Luisa Fernanda del Mar 2016-10-24 09:55:12 http://la-mar.no
  Svara
 • Love the cool shoes collection you share here!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2016-10-24 08:26:40 http://dressedwithsoul.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!