Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KOM HEM TILL STOCKHOLM OCH KILLEN JAG GILLAR

Igår var det söndag, och jag gillar söndagar, för på söndagar kan man äta stor frukost till ljudet av Studio ett och man kan vrida bordet och ställa stolarna bredvid varandra som om utsikten vore en teaterscen, och man kan strunta i att bädda sängen för man vet att man snart kommer att krypa ner där igen, och man kan göra två omgångar kaffe. Och sen, när klockan blivit tolv eller något sånt, kan man gå ut på stan tillsammans.

Processed with VSCO with a6 preset

Vi gick genom Vasaparken och där gjorde han sina bästa krycktrix.

På S:t Eriksplan har inredningsbutiken Perspective Studio precis öppnat, och där ville vi ha precis allt.

Och sen gick vi (eller okej, somliga hoppade) över bron till Fridhemsplan. Jag provade exempelvis en dunjacka från Brixtol som jag kan dö för.

Processed with VSCO with a6 preset

Jag hade på mig skor från Vagabond, jeans från Levi’s, jacka från Weekday, loppisväska, solglasögon från Sunbuddies och halsduk från Softgoat.

När vi hade klämt på diverse tavelramar och soffkuddar så blev vi hungriga. Då gick vi till Ikon, som är ett nyöppnat café vid S:t Eriksplan som jag har velat testa ett tag.

Åt detta goda! Han tog eggs benedict och jag åt någon slags breakfast bowl och drack rödbetsjuice. Kommer lätttt gå tillbaka dit igen.

Sen tittade vi på mer kläder. Eller, jag tittade på honom när han tittade på kläder.

Innan vi mötte upp hans familj för middag. Klart slut på en svinfin söndag i solen!


Translation: A sunday in the city with the guy I like. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Men åh vad tråkigt med dunjacka. Dum industri att stödja…

  Elin 2016-11-04 15:03:55
  Svara
 • Fy.
  Besviken på att du kollar på dunjackor.
  Trodde du var vegan. Alltså varken åt eller bar djur. Men tydligen inte.
  Eftersom du dessutom har djurhalsduk på dig.
  Hur kan du ens tycka att dun är okej. Du tkr detta är ok? :'(
  https://www.youtube.com/watch?v=dqS5dX2DpwY ELLER DETTA

  Jenny 2016-11-03 22:18:32
  Svara
 • Spontan reaktion på bilden på din grabb: åh jäääääävlar. Så snygg och söt och vad fina ni är tillsammans! Det första kärlekspirret är ett så himla härligt kärlekspirr!

  Anna 2016-11-02 21:37:46
  Svara
 • Dunjacka? Jag trodde att du levde en vegansk livsstil?

  Johanna 2016-11-02 10:41:56
  Svara
 • Jag är nyfiken på vad du ser som snyggt hos personer du attraheras av. Bli en person snyggare om du lär känna den eller är det en pangkille som fångar din uppmärksamhet? Något jag tänker på mycket är om jag och killen är på samma ”snygghetsnivå”, vill helst inte hamna i en situation där det känns som att jag trånar efter någon som är out of my league. Kollar på killar som jag tycker är lite snygga men de får gärna ha någon flaw för att jag ska känna mig bekväm med att ta kontakt, och kollar mycket på par jag ser och funderar på varför de är jämna/ojämna i snygghetsnivå. En fix idé från min sida mest, men undrar om du har funderat över det någon gång?

  Jonna 2016-11-01 22:14:20
  Svara
 • Vilka drömmiga plutiga läppar Isak har!

  Ebba 2016-11-01 18:03:51
  Svara
 • Hej Flora!

  Kan du inte prata om hur det känns att ha träffat en ny kille så nära inpå ditt breakup? Varför tror du att det har blivit så?
  Det skulle vara jätteintressant att höra hur du resonerar! Själv är jag snart inne på två år sen vi gjorde slut och jag tror faktiskt inte att
  jag kommer att träffa någon ny. Börjar förlika mig med tanken och det känns faktiskt ganska skönt.

  my 2016-11-01 15:28:24
  Svara
 • Jag älskar också långsamma söndagsmorgnar med långfrukost och radiolyssnande! Men, om du lyssande på P1 (fast det kanske du inte gjorde, i så fall kan du bortse från resten av den här kommentaren!) så bör du ha lyssnat på God morgon världen! för Studio Ett går på eftermiddagen, måndag till torsdag… :) Om ni inte lyssnade i efterhand, förstås!

  Svara
 • Åh, vad fint att se er alldeles nykära och gosiga! Som någon annan skrev här i kommentarsfältet så är även jag nydumpad och känner bara att kärlek inte finns, men det här inlägget gjorde mig nästan lite pirrig och längtig till att få känna sådana känslor igen. Fint! <3

  Emelie 2016-11-01 08:20:47 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Jag tycker att det är så lustigt att både du och Frida har hittat killar som är relativt lika er själva. Alltså till utseendet. Knäppt och fint på samma gång. <3

  Emelie 2016-10-31 17:14:25
  Svara
 • varför skriver du inte ut hela namnet på din kille? tar ju en sekund att stalka fram hans namn om man vill det, så lär ju inte vara av hemlighetsskäl? hehe.

  Lisa 2016-10-31 11:40:05
  Svara
 • Men åh, så fint! Sitter prick nu och lyssnat på ert sista poddavsnitt, blir så himla himla glad över att du nu nämner honom som din kille. Så fin grej liksom.
  <3

  Ellen 2016-10-31 10:46:00 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Så fine dere er! Iiiik, jeg gleder meg til å besøke Stockholm i helgen <3
  PS: Elsket den siste podden, dere er så bra!

  Luisa Fernanda del Mar 2016-10-31 10:26:19 http://la-mar.no
  Svara
 • Du har säkert fått frågan förut men fått för mig att du kallar dig vegan? Hur ser du på att använda läder skinn och ull etc? Ser att du använder det. Obs inget påhopp är bara intresserad av ämnet!

  Matilda 2016-10-31 09:27:56
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Dun är inte heller veganskt. Tror Flora äter mestadels veganskt men i övrigt inte är vegan? Som vegan kan man väl iofs fortsätta använda de lädergrejer, yllekläder och dunjackor man redan har men inte köpa några nya.

   Linda 2016-10-31 22:18:28
   Svara
   • Svar på Lindas kommentar.

    då ska man inte kalla sig vegan.. vegan är om man inte äter saker från djur+ inte bär djur.
    annars är man bara en helvegetarian.

    Jenny 2016-11-03 22:16:25
    Svara
 • Flora, jag blir så glad när jag läser att du är kär igen. Själv är jag nydumpad av mitt ex som jag älskade, men när jag ser att du (som verkade ha ett så fint förhållande med Felix) har gått vidare och blivit kär får jag hopp. Kanske går det att bli kär och lycklig igen någon gång.

  A 2016-10-31 08:46:09
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!