Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VARJE GÅNG JAG SER DIG ÄR DET SOM OM ALLTING STANNAR TILL

förfest johanna alice my flora-8cförfest johanna alice my flora-1c förfest johanna alice my flora-3c förfest johanna alice my flora-7cförfest johanna alice my flora-2cförfest johanna alice my flora-6c förfest johanna alice my flora-9c förfest johanna alice my flora-12c förfest johanna alice my flora-13c förfest johanna alice my flora-15c förfest johanna alice my flora-16c förfest johanna alice my flora-17c förfest johanna alice my flora-18c förfest johanna alice my flora-19c förfest johanna alice my flora-20c förfest johanna alice my flora-21cförfest johanna alice my flora-14c

En lördagsförfest med Lisa Nilsson och tre jag gillar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Så gott snack här om puffiga bröstvårtor! Undrar dock en helt annan grej: VAR kan jag hitta den magiska, vita, liksom roströjan som syns här? Kanske du kan fråga din kompis :)))))

  ellen 2016-11-09 22:40:25
  Svara
 • Fy sjutton så glad jag blev av det här inlägget. Ni ser så genuint lyckliga ut, väldigt fint.

  Ellen 2016-11-07 17:07:31 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Började nästan grina av det här. Icke-män alltså, det bästa som finns <3

  Madeleine 2016-11-07 08:47:34 http://sisterdisco.blogg.se
  Svara
 • Vill bara säga att jag fullkomligt älskade det senaste avsnittet av podden. Det var intressant med sperma-diskussionen, kondomanvändandet (som alltid är så jävla ifrågasatt?!!! Varför är det inte en norm att använda kondom?!) och självklarheten att ens partner ska vara med och betala ens preventivmedel. Rätten till orgasm och om brudar som ‘skapar drama’. Älskar era reflektioner och att ni bjuder så mycket på er sjölva.

  Tror det här var ert bästa avsnitt någonsin!

  Lisa 2016-11-07 01:36:32
  Svara
 • så härliga bilder, blir glad!

  Emilia 2016-11-07 00:05:11 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • man kan ju fasen TA på stämningen i dessa bilder! älskar’t!

  lovisa 2016-11-06 22:46:03 http://polichinelle.se
  Svara
 • Härliga bilder! Ser ut som en superkul kväll!

  Emma ◆ Maria 2016-11-06 17:22:21 http://nouw.com/emzooh
  Svara
 • Hej, jag går tredje året på gymnasiet och har därför börjat fundera mycket på framtiden.. som man gör.. Iallafall så gillar jag att skriva väldigt mycket men har aldrig gjort något av det om du fattar. Skriver massa dikter och korta texter om känslor osv. Det är inte förrän nu jag har börjat inse att det kanske hade kunnat bli något av mitt skrivande. Därför tänkte jag fråga dig hur du gjorde. I vilken ände började du eller hur man ska säga? Kan inte du berätta lite om ditt skrivande? Du kanske har gjort det innan men är ganska ny på bloggen såå isåfall kanske du kan göra det igen typ?

  Malva 2016-11-06 16:50:53
  Svara
 • Flora!
  Alltså detta kanske inte berör dig alls, så då kanske det inte direkt är något ni vill prata om i podden, men skulle Ä L S K A om ni tog upp det här med puffiga bröstvårtor. Många brukar ju ha det precis när man börjar få bröst i puberteten, men det här med att det stannar kvar för vissa är helt främmande för endel människor. Jag är 23 och har fortfarande puffiga bröstvårtor (eller puffig vårtgård borde det kanske heta). De blir bara ”vanliga” om jag är riktigt kall, eller sitter och pillar på dem. Har genom åren skämts så mycket över detta, aldrig kunnat ha tröja utan bh (för då syns musöronen genom), eller bikini/bh utan ”padding” för då syns liksom det igenom då också att mina bröstvårtor är puffiga. Blir alltid obekväm när jag ska ligga med någon ny, vet att jag bara borde sluta bry mig, men det sitter liksom fast så hårt på något vis. Vet inte riktigt varför jag skriver detta till dig, men känns som att ni tar upp sånt här i er podd, som för övrigt är en av mina absoluta favoriter, älskar att ni pratar om sånt man annars inte ”får” prata om öppet.

  Tove 2016-11-06 15:50:53
  Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Hej! Jag har nästan aldrig haft några bröst alls bara en liten puffig bröstvårta. Jag vågade först inte visa mig naken för någon kille men sedan gjorde jag det och har aldrig varit med om att de brytt sig. Killar bryr sig mindre än vad man tror om sådant! De är glada att de får vara med en på det sättet bara?Alla slags bröst är fina! Jag har aldrig funderar över hur bröstvårtorna ser ut på de killar jag varit med. Är säker på att dina bröst är jättefina och passar bra på din kropp. Idag har jag fått barn och ammat och nu har jag bara två små platta bröst men de är fina på sitt vis. Har dessutom en extra bröstvårta men väldigt liten som ingen brytt sig om, ser mest ut som ett födelsemärke.

   Anna 2016-11-07 20:58:12
   Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Vad är ”puffiga bröstvårtor”? Läst igenom alla kommentarer men fattar INGENTING!!! Haha känner mig så lost.

   moa 2016-11-07 00:36:49
   Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Jag har aldrig hört begreppet ”puffiga bröstvårtor”, men förstår precis hur du menar då jag har känt liknande känslor inför mina egna bröstvårtor som är ”puffiga”. Jag tänker att det handlar om att man sällan ser den typen av bröstvårtor då oftast BHs slätar till bröstvårtorna eller hur man ska säga så man inte ser formen av dem. Men jag tror att det är himlans vanligt och inget konstigare än ”icke puffiga bröstvårtor”. Nu har jag haft samma partner länge och tänker sällan på det, men jag har haft liknande känslor och gjort som du med nya partners och styvat till dem eftersom det känns som att det är ” så de bör se ut”, vilket ju är lite knäppt nu när jag tänker på det. Men har aldrig hört en diskussion kring detta så skulle absolut vara kul om ni tar upp i podden om ni har tankar kring detta :)

   Ellen 2016-11-06 22:14:37
   Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Är puffiga samma sak som ostyva bröstvårtor? Att de är lite insjunka i vårtgården? Eller?

   Kan verkligen relatera kring bröstnoja och önskar jättegärna bröstsnack i podden! Har personligen massa bristningar på mina bröst som jag haft sen puberteten. Den rationella sidan av mig fattar att det helt enkelt handlar om att min hud inte pallade att brösten började växa och att det är helt jävla naturligt. Att mina bröst är fina ändå osv. Men jag har gått upp och ner i vikt genom åren, vilket jag gör väldigt lätt – även om jag vill eller inte. Detta har gett mig ännu mer bristningar (även på lår och rumpa) . Det syns liksom även om jag har bh på mig eller ett lågt urringat linne/tröja. Som sagt, jag fattar att jag har noll makt över att min kropp beter sig så och att mina tuttar är fett fina ändå..men det är så satans svårt att KÄNNA så och att bli övertygad om den känslan. Jag är 24 i dag och ibland tänker jag att jag inte vill bli gravid för att få stora mjölkfyllda tuttar kommer lätt innebära (om möjligt) ännu mer bristningar. Så himla knäppt att tänka så. Jag har inte så många vänner, i synnerhet inte tjejer så det är väldigt svårt att känna att det är normalt att se ut som jag. Vet att alla har typ NÅN bristning..men jag ar alltså massor och känner mig så satans ensam med det. DEt finns absolut ingenting att göra år bristningar så jag måste ju liksom skärpa mig och acceptera dem. Men fan så svårt det är :(

   ebba 2016-11-06 18:47:38
   Svara
   • Svar på ebbas kommentar.

    It’s all in your head. Jag är 26 och har också puffiga. Tycker det är mysigt! Lovar att nojan släpper med åldern.

    Coco 2016-11-06 22:04:20
    Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Ok vet att detta är ett dåligt svar men måste bara säga att jag tycker det är så JÄVLA SNYGGT med puffiga bröstvårtor!!!

   Alma 2016-11-06 17:05:04
   Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Men ja! Jag har också puffiga bröstvårtor och har alltid haft. Fortfarande innan jag skall vara naken med någon annan kniper jag på dem diskret innan så att dom hårdnar. Så knäppt, skulle typ få ångest om jag glömde eller inte hann! Jag har även ett ganska ”stort” venusberg vilket gör att jag inte kan ha tighta kjolar eller leggings utan nåt som täcker det området, det buktar nämligen ut så det blir en bula där fram. Detta är så så så jobbigt och jag tänker på det varje dag och skäms så. Det har verkligen tagit upp så mycket av min energi. Vågar (vill) inte gå till plastikkirurgen :(

   Johanna 2016-11-06 16:56:17
   Svara
   • Svar på Johannas kommentar.

    Men va?! Är detta ens ett begrepp? Jag misstänker att mina bröst skulle klassas på samma sätt men tänker att det är najs? De är lena och mysiga och så får killarna (eller tjejerna) nöjet att se dem bli styva inför sex. Det är lätt för mig att säga men jag tror absolut att det finns någon där ute som tycker att man är skitläcker och tycker de inte det kan de dra åt skogen. Det roliga med bröst är ju att de är olika och jag hejar på er alla och era bröst! Puss.

    Lovisa 2016-11-06 21:15:48
    Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Tove! BRA ÄMNE! <3

   (Flora! Vackert inlägg!! <3)

   Mimmi 2016-11-06 16:40:41
   Svara
 • Haha, du verkar verkligen så härlig. Ska passa på att fråga vart tavlan i hörnet kommer från? Superfin

  hanna 2016-11-06 15:14:54
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind