Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MÅNDAGSKLÄDERNA & EN REALTIDSUPPDATERING

Flora Wiström, @florawis, flora.metromode.se

Frida klämde några bilder på mig igår efter att vi hade spelade in kommande podcastavsnitt. Det känns så oerhört roligt att podda just nu, inte minst för att det är så många som hör av sig. Du får megagärna ge oss en recension här.

Flora Wiström, @florawis, flora.metromode.se

Jahapp annars då?  Jag är inne i en superintensiv jobbperiod där jag pendlar mellan skrivande (mitt nya romanprojekt), formgivning (gör ett bokomslag) och olika bloggsamarbeten, varav ett innebär en utomlandsvistelse i helgen. Det är svinroligt alltihop och det är knappast synd om mig, men det blir lite spretigt och oroligt ibland. Jag försöker vara så systematisk som möjligt och skriver långa listor som ska bockas av. Men att jobba kreativt medför ju sitt mått av prestationsångest och en känsla av att man alltid kan göra mer. Min kille får se en ny sida av mig nu, den stressigt stirriga versionen av Flora Ethel Teresa Ingeborg Wiström. :-))))

outfit flora-4

Just nu sitter jag på knä på golvet och scannar in illustrationer, mailar, lyssnar på ljudbok och funderar på hur länge mina ben kommer tåla att jag sitter i den här positionen. Satte på mig träningskläder när jag vaknade i morse för att känna mig mer manad att kuta av lite av stressen på löpbandet, men sedan fastnade jag här. På golvet. Ikväll ska jag i alla fall gå ut och käka med den personen som håller om mig hela nätterna igenom.

Tröja – & Other Stories
Jeans – Monki
Skor – Vagabond

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Flora! Kan du inte köra en favvo i repris av hitta-vänner-genom-din-blogg-grejen? Är i behov av nya fina bekantskaper :)

  Malin 2016-11-10 00:46:57
  Svara
 • Fan vad snygga ben du har, om man får säga så.

  Frida 2016-11-09 09:10:22
  Svara
 • vad cool du är <3

  Ljuva Julia 2016-11-09 06:44:02 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Alltså er podd är SÅ bra!! Bästa just nu! Den är stark, smart, feministisk och så enormt rolig, jag garvar verkligen så jävla högt flera gånger varje avsnitt. Ni har så fina och bra tankar och jag blir peppad av varje avsnitt. Vore superkul om ni snackade mer om kvinnlig orgasm och hela grejen kring det!

  Joline 2016-11-09 02:06:51
  Svara
 • Du borde onska dig en san har i julklapp!

  http://www.ergopartner.se/varier-variable-balansstolen.html

  Froste 2016-11-08 22:37:41
  Svara
 • Ursäkta för oteknisk brud här, men förstår inte hur man ger en recension på podcastappen?? Vill ju skriva hur mycket jag älskar podden (som jag lyssnar på två gånger varje torsdag obs!!) och ge er det höga betyget ni förtjänar!

  Tora 2016-11-08 20:11:14 http://toraelvira.blogspot.com
  Svara
 • Alltså du är så fin och skriver så bra, härlig verkar du också. Önskar att du var min vän eller att jag hade en vän som var lite som dig.

  Hanna 2016-11-08 17:50:40
  Svara
 • Åh vad fina namn du har! <3

  Ellen 2016-11-08 17:36:24
  Svara
 • Älskar när du gör realtids-uppdateringar och blogginläggen blir så här avskalade, ärliga och fina :)
  Lycka till med allt jobb! <3

  Cornelia 2016-11-08 17:12:47
  Svara
 • Det har klarar du Flora! :)

  C 2016-11-08 15:37:51
  Svara
 • ”Ikväll ska jag i alla fall gå ut och käka med den personen som håller om mig hela nätterna igenom.” – men hallå, hur fint?? <3

  Ellen 2016-11-08 15:11:57 http://lindbergellen.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!