GUIDE: SÅ STARTAR DU EN EGEN PODCAST

flora & frida poddguide metro-1

Frida och jag har skrivit en guide i att starta en podcast! Den publicerades i Metro nu i helgen, vilket jag blev påmind om när jag såg hur en gubbe satt bredvid mig på bussen och läste artikeln. Så knäpp känsla.

flora & frida poddguide metro-2

Vi har alltså gjort en podcastskola i åtta steg: Idé, innehåll, inspelning, produktion (stort tack till Lovisa Ohlson för att du producerar vår podd!), jingel & foto, hosting, marknadsföring och hur man tjänar pengar på podden.

flora & frida poddguide metro-3

→ LÄS GUIDEN HÄR.

→ LYSSNA PÅ PODDEN HÄR.

→ RÖSTA GÄRNA PÅ OSS I SVENSKA PODCASTPRISET OM DU TYCKER ATT VI ÄR VÄRDIGA (du kan rösta en gång om dagen).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Dere altså! Ren inspirasjon :)

  Luisa Fernanda del Mar 2016-11-22 12:36:09 http://la-mar.no
  Svara
 • såg också en gubbe på bussen som läste artikeln. så gullllligt.

  Amanda 2016-11-21 10:51:32 http://amandamariajosefina.se
  Svara
 • Hej Flora! Jag skrev en kommentar i ett tidigare inlägg men tror inte du såg den så jag testar igen :)

  Vi hittade ditt recept här http://flora.metromode.se/2015/12/21/recept-veganska-lussebullar/ och undrar om vi kan få återpublicera detta och hänvisa till ditt inlägg? Mvh Thowe på ELLE Mat o Vin

  Thowe ELLE Mat o Vin 2016-11-21 10:39:57 http://www.ellematovin.se
  Svara
 • Jag funderar på det här med ordet kuk- resp fittbärare. Jag tycker själv att det känns oerhört otrevligt att kallas fittbärare istället för kvinna, att man liksom reduceras till sitt könsorgan. Men jag förstår verkligen att orden används ibland för att göra det mer inkluderande för transpersoner. Men i detta fallet är det väl just cis-killar som ni syftar på? Blir det inte då konstigt att liksom ”dra in” alla kukbärare, transpersoner inkluderat, i det? Förstår du/ni hur jag tänker? Är mest nyfiken på hur ni tänker om det då ni använder det i podden också ibland, och ibland i samma anda (att man kanske egentligen menar just cis-killar). Tycker det kan vara jätteklurigt med hur man bäst uttrycker sig inkluderande eftersom det såklart inte riktigt heller råder konsensus hos transpersoner om det, så skriver verkligen inte detta för att ”sätta dit er” eller något! PS. Älskar podden och tycker att ni är så himla grymma och kloka!!! :)

  Lisa 2016-11-20 21:50:04
  Svara
 • Hej Flora! Känns så konstigt för jag har följt dig i ca 5 år nu och det känns som att du är en av mina bästa vänner trots att vi aldrig har träffats. Jag drömmer om dig, jag läser dina texter och lyssnar på din röst. Det är som att du tar den plats som mina kompisar aldrig har haft. Jag har nu flyttat till Stockholm och känner mig otroligt ensam. Har du tips på hur jag kan få nya kompisar här eller kan du inte göra ett ”lär känna en ny person” inlägg igen? Kram Kram

  Julia 2016-11-20 17:59:06
  Svara
 • Hej!
  Jag hittade er podd igår (!) och har bara lyssnat på några få avsnitt hittills så hänger inte riktigt med. I ett av de första var du tillsammans med en kille du levt ihop med 2,5 år och Frida med en kille som hette Mathew, men om jag fattat det rätt har båda nya killar nu?

  Tack för en jättebra podd!

  Ellinor 2016-11-20 15:57:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!