MÅNDAGSOUTFIT I MOSSGRÖNT & GRANITGRÅTT

outfit flora wistrom-2outfit flora wistrom-7outfit flora wistrom-1 outfit flora wistrom-6outfit flora wistrom-4outfit flora wistrom-3

Hej kompisar. Såhär ser jag ut idag när jag spelar in podd, postar signerade böcker, städar min lägenhet i sällskap av en ljudbok, går igenom bildmaterialet från Islandsresan och trycker näsan mot en väldoftande hals.

Hoppas du får en dräglig måndag. Berätta: vad har du för dig? ♥


Jacka – Monki förra året
Stickad tröja – Line of Oslo
Byxor – Dr Denim
Skor – Vagabond
Halsduk – Softgoat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
39kommentarer
 • Jag skriver omtenta om en halvtimme i politisk filosofi och hoppas att jag ska få borra in mig i en väldoftande hals i helgen när denna mardrömstenta är över. Svepte förresten Stanna på en natt. Grät, skrattade och hade ont i hela mig. Så fasligt bra. Du är fasen en av mina idoler, fast vi är lika gamla.

  emma 2016-11-23 08:37:04
  Svara
 • <3
  så fint at du spør folk hva de har for seg!

  marire 2016-11-22 19:43:56 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Sitter här och är stolt över mig själv, för igår tog jag tag i mig själv och gick och pratade om det övergreppet jag blev utsatt för. Det har gått ett halvår men det känns ändå lika jobbigt att prata om. De sa om och om igen hur stark jag var som pratade om det, och för första gången på länge så kände jag det också. Han ska veta att det inte var okej.

  L 2016-11-22 11:45:41
  Svara
 • men wawawiwa vad snyggt!

  Meg 2016-11-22 10:19:47 http://megs.blogg.se
  Svara
 • Har upptäckt ett nytt café med filterkaffe(!!) försökt förstå spansk grammatik, rensat hjärnan från detta genom att springa fram o tillbaka o runt om i min närmsta finaste park och sedan mött upp klassisar för tapas o rödvin i en trång gränd<3 klyschornas drottning kanske men sånt kan Barcelona göra med en

  Elvira 2016-11-22 01:05:39
  Svara
 • Jag gick upp klockan fem för att jobba nio timmar på Hemköp och det var ungefär lika kul som det låter, men efter jobbet träffade jag spontant mina finaste vänner på en fika och sen tränade jag med min mamma så det blev en bra dag ändå. Avslutade det hela med Westworld som är ___livets___ serie. Bra måndag.

  Lova 2016-11-22 00:14:46 http://nouw.com/lovar
  Svara
 • Hola, har hatat på livet och inte riktigt fattat att jag lever. Har också suckat över vänner som bråkar, liksom orka??????? Och pluggat spanska, för att fick F och nu måste jag få godkänt, fast måste jag egentligen det??????äh vem bryr sig ens.

  vilja 2016-11-21 23:29:56
  Svara
 • Jag är på en farm i Australien. Här har de massa fina kor och höns och hundar och två barn som antingen är världens bästa bästa eller bara totalt kaoz. Får göra grejer som att köra traktor och förlösa kalvar! Sjukt slitigt, men kommer komma ihåg det resten av livet.

  Moa 2016-11-21 22:53:01
  Svara
 • Woow vad snygg!! Älskar färgskalan!!

  Eric - smdlnd 2016-11-21 21:41:05 http://www.smdlnd.com/
  Svara
 • herregud va snyggt! + as fina bilder med!

  Emilia 2016-11-21 21:21:50 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Skitsnygg outfit! Har en fråga om ditt läsande. Har du alltid varit öppen med att du gillar att läsa eller har det gått i perioder? Själv går jag sista året på gymnasiet och har äntligen börjat kunna stå för att jag gillar att läsa och att mina favoritböcker handlar om tonårstjejer. På högstadiet var man väl påverkad av att det är ”töntigt” att läsa och under hela gymnasiet har jag känt att man borde läsa typ Hemingway eller Strindberg och har därför inte vågat prata om att jag älskar att läsa. Vad har du för erfarenheter?

  Sabina 2016-11-21 20:55:42 http://www.nouw.com/sabinajagebo
  Svara
 • Du passar så fint i denna färgen! Idag har jag jobbat på kontoret på Blogg.se och åkt en massa bussturer för att hämta ut ett paket (läs: en väska) för att sen komma hem och laga en vegetarisk soppa. Satt fint! Ha en skön måndagskväll, Flora <3

  Matilda Danielsson 2016-11-21 20:52:11 http://matildadanielssons.blogg.se
  Svara
 • Har suttit på universitetsbiblioteket sen kl 9 imorse och läst, haft seminarium och föreläsning, och sedan läst lite till! Tur att en pluggar litteraturvetenskap som är det roligaste som finns, och gör att ens skoldag kan innehålla Bodil Malmsten, Hjalmar Söderberg och massa intressant feministisk litteraturteori på samma gång! Nu ska jag äta apelsiner, laga linsgryta och titta på Historieätarna. Och jäklar vilken fin färgkombination i din outfit, vill sno hela rakt av! <3

  Amanda 2016-11-21 20:07:14
  Svara
 • SLÄPADE iväg mig på en fika med en kompis när jag egentligen hade huvudvärk och den försvann efter fem minuter och hennes närvaro bara fyllde mig med energi!! Antar att du som extrovert kan relatera, bästa känslan

  Ronja 2016-11-21 19:18:48 http://ronjaengberg.blogg.se
  Svara
 • Jag sitter och kollar efter lägenheter. Jag vill lämna min kille. Vi har en ettåring tillsammans. Jag har endast ett deltidsjobb att gå tillbaka till om nån månad när barnet börjar föris. Trivs inte med sambon längre, han är elak lite för ofta, jobbig att diskutera med och vill aldrig mysa framför teven utan vill hela tiden flänga runt, träna, ha mig ut och springa/cirkelträna/gudvetvad. Jag vill ha mysiga middagar och djupa diskussioner. Nu har jag ångest, är fast, har ej råd att ta mig ut. Tur att vårt barn finns, hen är bäst <3

  anonymis 2016-11-21 19:07:35
  Svara
 • Idag har jag fått lära mig hur man gör hjärt och lungräddning på bebisar och barn och nu ska jag duscha och ta på mig min extra goda parfym och så ska jag åka hem till killen jag tycker så himla mycket om ❤️

  Mirre 2016-11-21 18:34:41
  Svara
 • Vem tar dessa fina bilder på dig :O?

  Johanna 2016-11-21 18:30:49
  Svara
 • Flora, du som är så vis. Hur hittar en någon att tycka om som känner likadant tillbaka? Som inte är supergullig och lagar frulle till en på morgonen och sen knappt hälsar när man ses ute på kvällen? Som inte bjuder ut en till ens landställe och sedan hånglar med en annan mitt framför nosen? Var hittade du din prins?

  B 2016-11-21 18:24:30
  Svara
 • <3

  jag kom just hem från jobbe har städat lite och tvättat och ska laga vegfärssås och spaghetti. måndag helt vanligt bara. puss babe du är så fin

  sara 2016-11-21 18:19:45 http://sara.metromode.se
  Svara
 • Himla bra måndag! Har gjort fältarbete inför att skriva uppsats genom att åka husbil (!!!). Är nu helsåld på detta och kan se mig själv + 3 andra vänner bo i en husbil en sommar och åka runt i hela Europa, så taggad på den idén! Och så verkar det som om jag börjar få koll på mitt utbyte jag ska göra till våren och att den passiva paniken jag känner över detta börjar släppa. Allt som allt, bra start på veckan! Puss hej

  Moa 2016-11-21 18:07:09
  Svara
 • Idag har jag jobbat & nu ska jag äta pizza och titta på Orphan Black ♥

  Emma ◆ Maria 2016-11-21 17:58:53 http://nouw.com/emzooh
  Svara
 • Så snygg! Men alltså undrar så, är det inte svårt att röra sig i den typen av kläder eller hur man ska säga. Tänker att det är rätt bylsigt, så mycket att hålla rätt påliksom ?

  Elin 2016-11-21 17:51:58
  Svara
 • Skriver c-uppsats (….) och har precis pitchat en grej helt oförberedd inför ett gäng människor o var svinnevös men det gick bra!! Alltså bästa grejen är att jag blivit bekväm(are) med att prata inför folk!!

  Melinda 2016-11-21 17:31:22
  Svara
 • Du är cool! Inser att min dag ser ut som många av de som kommenterat. Skriver nämligen också uppsats, varvar det med the crown på netflix och tankar på min skäggis.

  Sanne 2016-11-21 17:25:48
  Svara
 • idag har jag jobbat (bakat), pillat med min BuJo, bakat pepparkakor och planerat in att dricka drinkar på fredag med en vän. gillar din jacka btw! sjukt snygg.

  Linda 2016-11-21 17:19:11
  Svara
 • Idag borde jag sitta med min uppsats men haft så himla intensiv helg med besök och jobb och annat så har svårt att få något vettigt alls gjort idag. Fastnar i radiodokumentärer istället, lyssnar nu på p3s dokumentär om Utöya. Kan inte låta bli att lyssna på obehagliga dokumentärer om mord och annat.

  Ellen 2016-11-21 16:48:45
  Svara
 • Just nu: jag och en kompis som har legat med varandra ett antal gånger på sistone har precis bestämt att vi kan va kk’s. Har aldrig haft en sån innan men det känns så jäkla najs :’)

  S 2016-11-21 16:47:09
  Svara
 • Idag är jag fortfarande bakis efter helgen och försökte öva fiol men är så trött att jag inte orkar hålla upp den. Har cyklat hem istället och ska göra fett mycket matlådor till veckan. Sen ska jag tänka på en skäggstubbig kille ;)))

  Agnes 2016-11-21 16:24:33
  Svara
 • Åh, mysig uppdatering. Håller i skrivande stund på med klippning av min podd. En får gärna lyssna på zooma in. Handlar om kvinnliga fotografer och massa viktigheter. Eller så gör man inte det. :)) Ha en fin måndag alla!

  Alex 2016-11-21 16:07:52 https://zoomain.wordpress.com/
  Svara
 • Jag är på utbyte och drunknar i plugg som innefattar svåra kurser och oklara kurskrav… Så just idag känns det extra tugnt med ett ångestfyllt seminarium och tanken på att misslyckas inför en hel skara smarton. Men jag lever på all kärlek som jag får av nyfunna vänner och faktumet att min pojkvän ska fira sin första jul med min familj!! Peppen på det! Tryggheten i en otrygg vardag ändå <3

  Sofia 2016-11-21 16:02:57
  Svara
 • Försöker packa ner mitt liv så gott jag kan, för nästa veckas måndag bor jag på andra sidan planeten och får vara med min käraste igen efter ett halft år isär. Äntligen är det sedan min tur att också få snusa på väldoftande hals… haha kan inte fatta att jag faktiskt tar det här steget och flyttar 15 000km bort. Känns knäppt på alla sätt och vis.

  Elle 2016-11-21 15:55:09
  Svara
 • Spenderar min första Jul i min första egna lägenhet – och idag har jag julpyntat och köpt julgran! <3

  Amanda 2016-11-21 15:31:20
  Svara
 • Elsker antrekket ditt! Kåpen er bare så fin!

  Luisa Fernanda del Mar 2016-11-21 15:28:25 http://la-mar.no
  Svara
 • 1. Är det här en plats i sthlm?
  2. Fryser du inte om anklarna??
  3. Jag kodar i det statistiska programmet Stata, för att ta reda på om länder som har kvotering av kvinnor till sina nationella parlament lägger mer pengar på sjukvård än länder som inte har kvotering (finns nämligen forskning i mindre skala som pekar på detta). Nu tar jag en välbehövlig paus genom att läsa bloggar och fantisera ihop julrecept :)

  Svara
 • Skuttar runt av glädje att dagens matteprov blev uppflyttat en vecka

  Linnea 2016-11-21 15:20:31
  Svara
 • Sitter på tåg och läser, det är mysigt men lite svårt då boken är på tyska. Är så opepp på denna vecka, då jag ska skriva tyskt språkprov i helgen som avgör om jag är språkligt bra nog att plugga här. Vill klara det. Borde klara det. Måste klara det. Men om jag inte gör det kanske det inte är hela världen heller…

  Emma 2016-11-21 15:17:09
  Svara
 • helvetteeeeee vad snygg du e! skrek rakt ut

  chrissy 2016-11-21 15:06:17 https://highfivelivet.blogspot.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!