FLORA & FRIDA #32 – Så snygg att han snubblar

PODCAST FLORA & FRIDA3PODCAST FLORA & FRIDA2

Torsdag! Podd! I veckans avsnitt pratar jag och Frida om vår Islandsresa och lite om vår relation till träning. Jag intervjuar hennes (fåfänga men svingulliga) snubbis, för att ni på så vis ska lära känna Frida ännu bättre. Han avslöjar exempelvis när han är som kåtast på henne och vad hon gör som är fett jäla irriterande. Dessutom: jag tror mig ha hittat nyckeln till vad som krävs för att ett förhållande ska funka. Sen får ni avgöra om det är stating the obvious eller inte.


lyssna här


15235430_10155451976294008_137283739522104741_oEn så otroligt rolig grej är att vi är i final till svenska podcastpriset! Liksom who r u, hur kan ni va så fina??? Tack!! Nu har siffrorna nollställts inför finalen. Om du gillar podden: gå in och rösta genom att klicka på bilden ovan. Du kan rösta en gång om dagen. All vår kärlek ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Tack för input om fuskpäls! Fina människor ni är som svarar och lugnar min hjärna som ibland går på högvarv av ingen anledning!!! Pöss

  Mia 2016-12-04 20:40:05
  Svara
 • Flora! Svaren på kommentarer (om en som läsare svarar på en annan kommentar) hoppar fel nedan :( De lägger sig som en helt ny kommentar utan att hamna under kommentaren en svarar på, kan bli knepigt att hänga med i trådarna och diskussionerna/frågorna i inläggen då!

  Ellen 2016-12-04 18:50:18 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Jag säger kör! Alltså, gillar du det så tycker jag du ska ha det på dig. Det viktigaste är ju att det känns okej i dig!

  Ellen 2016-12-04 18:49:12 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Alltså:
  1. Älskade orgasmavsnittet av er pod, sjukt bra, fick massa roliga nya tips att testa! Blev liksom *inspirerad*, och länkade till flera kompisar.
  2. Här kommer en fråga som ni kan svara på om ni har lust:
  Jag låg med en person på en fest för två veckor sen. Vi hade fett kul tillsammans, hade bra sex och det var lätt att prata med varandra. Vi bor i olika städer men kommer från samma stad och han kommer antagligen vara hemma under jul. Jag vill inleda en kk-relation med honom. Hur kan man börja ta kontakt igen liksom? Hur gör man sina intentioner tydliga? Och vilket är det bästa sammanhanget att träffas i igen för att det inte ska kännas pressat, utan lite chill? Jag har honom på snap och facebook! Har ni något tips?? KRAMKRAM

  Agnes 2016-12-03 15:42:32
  Svara
 • Nej men seriöst, jag tycker VERKLIGEN att det är okej att tycka att päls är snyggt. Skulle aldrig någonsin köpa en riktigt päls heller, men givetvis är fuskpäls ok. Kör!

  Frida 2016-12-03 12:51:42
  Svara
 • Svar till Mia om pälen: Spontant känner jag att om du vill ha en fuskpäls ska du köra på det. Jag har svårt att tro att folk tror att du är för äkta päls bara för att du bär en fuskis. Kör bara!

  Kat 2016-12-02 21:04:53
  Svara
 • haha ååååh vad jag skrattade när frida berättade om hur andreas snubblade till och ert resonemang därefter <3

  julia 2016-12-02 17:29:14
  Svara
 • Min absoluta favoritblogg och podd för den delen!

  Maja 2016-12-01 22:01:03 http://Majaofelia.com
  Svara
 • Personligen tror jag det allra viktigaste i en relation är att partnerna är helt jämlika och ense om vilken typ av relation det är och hur mycket energi den ska få, liksom att alla är på samma nivå (inget menat rim!). Att det kan vara en fantastiskt fin relation trots att en inte pratar med varandra på någon månad, om båda har inställningen att det är vad relationen är. För det värsta, värsta som finns är när någon lägger ned så mycket emotionell energi i en relation och den andre inte gör det. I dessa resonemang tycker jag själv även respekt, bekräftelse, frihet, kommunikation osv trillar in.

  Frida 2016-12-01 18:44:53
  Svara
 • Det här är nog världens skummaste fråga men jag behöver någon annans åsikt!! This is driving me crazy!
  Vad tycker du/ni om fuskpäls? Jackor i fuskpäls, halsdukar etc. Skulle aldrig aldrig få för mig att köpa riktig päls men gillar liksom looken på vissa jackor. Men även om det är fuskpäls så ger man ju skenet av att man gillar päls, eller?! Är det fel att ha fuskpäls också för att folk kan tro att man är för päls och hit och dit. Vad tycker ni???

  Mia 2016-12-01 17:49:50
  Svara
 • Prata mer sex!!! Bara bra. Supernyttigt att lyssna på er då ni har fett sunda perspektiv även om ni ej är experter utan bara lekmän hehe. Detta avsnittet var så bra! Fnissade så mycket på vägen till uni när jag hörde om Andreas snygg-dagar.

  KLEM PÅ ER!

  J 2016-12-01 15:42:22
  Svara
 • Fantastiskt bra avsnitt! Blev så otroligt sugen på att träna, och för en gångs skull inte för att bli snyggare eller smalare, utan för att jag helt enkelt vill må bättre. Det tycker jag är ett fantastiskt betyg på hur ni lade diskussionen.
  Sedan måste jag också säga: fan, vad trevlig Andreas verkar vara! :D

  Malin 2016-12-01 14:48:34
  Svara
 • Läste igenom kommentarerna om er orgasm-podd för att se om någon tyckte den var lika bra som jag gjorde. ÄLSKADE det avsnittet, mycket för att det i min umgängeskrets under några år var ”pinsamt” att prata om onani osv. MER SÅNT tack! Håller inte med dom som anser att ni pratar ”för mycket” sex. MER sex tycker jag. KRAM

  frida 2016-12-01 14:31:05
  Svara
 • Lyssnar typ aldrig på poddar, men nu blev jag sugen!

  Jessica 2016-12-01 11:51:50 http://www.jezzthemess.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!