Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Julklappsbyte + hemmafest på lokal | Plus: Signerar böcker ikväll!

tictail esteriör82

Veckans fjärde dag innebär rätt ofta ~eventtorsdag~. Kvällen innan hade jag suttit och muttrat över hur fjantigt perfekt hår Dolores i Westworld har, men ändå blev det här min frippa dagen därpå. :-))))

tictail esteriör80

Frida kanske gick lite mer på Maeve-spåret. Vi var hur som helst bjudna på ett litet julfirande med Tictail. Så julgosigt med glögg, presenter, öppen spis och julmusik.

TICTAIL_XMAS_MINI-3443 (1)

Vi hade fått välja ut varsin klapp till varandra. Jag fick den här tokfina vasen som Frida trott var liten som ett saltkar, men som snarare var stor som en urna. Gick runt resten av kvällen och ljög om att jag bar runt på min hunds aska. Förvånansvärt många gick på detta.

tictail esteriör81

Träffade Fanny och Viola också. Pratade svett och preventivmedel och vilka fack jag och Frida hamnar i inom branschen. Alltså: Viola jobbar på en PR-byrå och ansvarar för olika varumärken som ska nå ut i press. Då bjuder hon in till event (typ detta) och skickar ut kläder ibland.  För att det ska gå smidigare ligger vi bloggare inom olika fack. Vi hamnar under kategorin ”hipster” och ”creative” (till skillnad från kanske Kenza som liksom är glossigare). Frida har även fått höra att hon har en *knarkigare aura* än jag. Lol.

tictail esteriör87

Sen gick vi till Esteriörs pop-up (Åsögatan 136) som hade fest! De har ju inrett ett galleri som en lägenhet, så det var lite som att vara på hemmafest.

tictail esteriör88

Så så så fint där. Jag och Frida stod inklämda i ett hörn och delade hemligheter, och sen gick vi till Nada och drack öl och pratade om att släppa ifrån sig något man jobbat med länge (i mitt fall min bok) och bara acceptera att den är i andras händer nu, och bortom sin egen kontroll. Vilket är läskigt, men också väldigt skönt.

tictail esteriör85

Och på tal om Esteriör, och boken! Jag signerar Stanna där mellan 17-18 ikväll. Alltså: Åsögatan 136 på Södermalm i Stockholm. Ta med dig din bok hemifrån eller köp ett exemplar där! Det kanske kan vara en bra present till någon polare? Eller vad fasen, kom förbi och häng bara! Vi tar selfies å kramas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Skjortan! Superfin, får man fråga vart du funnit den?

  K 2016-12-07 18:24:54
  Svara
 • ni är för coola

  rebecca 2016-12-07 14:51:27 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Åhh Flora, kan du inte visa hur du gjorde din frisyr? Så fin ju!

  Filippa 2016-12-06 23:46:27
  Svara
 • Du är MAGISK!!!

  Emelie 2016-12-06 15:09:58
  Svara
 • Älskar, älskar verkligen din blogg. Hade tyckt det vore så kul om du gjorde ett collage med dina önskningar till jul

  line 2016-12-06 13:36:19
  Svara
 • SÅÅÅÅ snygg på första bilden!

  Sara 2016-12-06 07:53:10
  Svara
 • Hej Flora! Just nu är där du var i början av året. Med ett tomrum i hjärtat som skriker efter han som inte längre är min. Jag känner ett behov av att börja om, bli en ny version av mig själv. Jag känner också ett himla stort behov av att förkovra mig i böcker om kärlekens svärta och komplexitet och storhet och allt vad den nu är. Har du några tips på vad jag borde läsa?
  Tack för att du finns!

  M 2016-12-05 21:48:17
  Svara
 • hahaha fridas knarkigare aura <3

  anna 2016-12-05 21:35:16 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Alltså wow, första bilden på dig är SÅ snygg! ?

  Therese 2016-12-05 17:10:25
  Svara
 • Dolores hår är ju bara att dö för, och ditt också för den delen! Har sedan avsnitt 1 försökt hitta en guide på hur man gör hennes frisyr men det verkar vara omöjligt? Snälla berätta hur du gjorde <3

  Julia 2016-12-05 15:45:44
  Svara
 • Ditt hår är ju magiskt fint!

  Ellen 2016-12-05 15:24:15 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Haha roligt att folk gick på att du hade din hunds aska med dig!

  Jessica 2016-12-05 13:22:18 http://www.jezzthemess.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!