Fredagsoutfit

I samarbete med Accent.

flora wiström-7

Har en ny väska som jag vill visa er! Från Don Donna.

flora wiström-1 flora wiström-2

När en väska rymmer en bok – då vet man att den är lagom stor. Varsågod för tips.

flora wiström-5

Och så gillar jag ju när axelbandet går att förlänga och förkorta.

flora wiström-4

Kombineras bäst med scarf och de raffigaste haggigaste skor du äger.

flora wiström-3

Här hittar du väskan! 

Vad ska du göra i helgen? Berätta berätta berätta. ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Hej Floris, urfräsig vägg du står vid, kan inte du vara urgullig och berätta vart den finns, skulle vara så snyggt att fota vid den!

  Maya Adler 2016-12-10 14:02:52
  Svara
 • Flora! Det e som på film! Killen jag spanat på på jobbet i cirkus ett halvår ska hem till mig imorn!!! Efter push från mina vänner så tog jag bara sats och skrev på fb och frågade om han ville hänga, HAN SA JA.
  Åh jezuz. Var så längesen det pirrade såhär. Håll tummarna för mig!!!!!!!!

  Mio 2016-12-10 03:15:51
  Svara
 • Läste precis ut Stanna och vill ba ge dig 1000 kg kärlek och beröm och tack <3 sådan fantastisk bok, älskade den!

  Denise 2016-12-10 02:05:33
  Svara
 • wow!!

  Emilia 2016-12-09 22:12:56 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Hej fina Flora! Tack för ett superbra poddavsnitt av dig och Frida. Jag har ett litet önskemål kring framtida avsnitt. Detta är kanske allt för privat men du nämnde i podden att du haft en del bekymmer kring ditt förhållande till mat. Hade du velat berätta mer om det? Jag har själv periodsvis mycket problem med detta och det gör mig så ledsen. Hade gärna velat höra er prata kring detta. Lots of Love <3

  Milla 2016-12-09 20:50:00
  Svara
 • Jag ska på bästa julmarknaden på röda stens konsthall och sockerbruket i Göteborg om jag lyckas släpa mig ner dit från en helt ryslig förskylning jag råkat på. Och om jag riktigt orkar ett litet glöggmingel imorgon

  Julia 2016-12-09 18:07:05
  Svara
 • N: jag har oxå haft sånt jobb. Mådde dåligt innan jag skulle tid, väl där sniglade tiden sig fram och när jag kom hem kände jag mig helt slut. Jag slutade äntligen där i somras och jag älskar mitt nya jobb!!! Inget flashigt sådant men mina kollegor är så fina och jag sitter inte och räknar sekunderna tills jag får gå hem. Om du kan, säg upp dig. Det finns bra jobb.

  xyz 2016-12-09 16:07:19
  Svara
 • Tkr du klärej så jädra snyggt allllllltsss! Jag ska på julfest, va snygg och förmodligen dricka för mkt vin :))

  mattan 2016-12-09 15:30:11
  Svara
 • Är väskan av äkta skinn? :(
  Tänkte på att du ju är vegan.. undrar lite hur du tänker kring det? Jag själv som vegan väljer att avstå från skinn- och pälsprodukter nämligen, så jag undrar hur du resonerar kring det (inte menat som någon slags kritik eller påhopp, är bara nyfiken på ditt tänk i denna fråga!)
  Älskar din blogg och bok förövrigt (boken fick mig faktiskt till tårar)! Kram Hanna

  Hanna 2016-12-09 14:39:13
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Japp det är den. Har svarat på frågan här: http://flora.metromode.se/2016/11/17/hur-du-smugglar-sprit-i-trosan-andra-svar-pa-era-fragor/
   Tack för dina ord om bloggen och boken, blir så ofantligt glad!
   Massa massa kramar.

   Flora Wiström 2016-12-09 18:47:28
   Svara
 • Svar till N: Säg upp dig bara! Var inte rädd! Och om du är rädd: gör det ändå! Det är inte ett dyft otacksamt. Du ska inte jobba om du inte trivs där. Skickar dig massa kraft, jag har själv sagt upp mig två gånger och det var sjukt odramatiskt, de flesta som man jobbar med är vuxna människors om är vana vid att folk kommer och går och får annat för sig.

  Rebecka 2016-12-09 14:25:55
  Svara
 • Måste bara säga att jag blev ledsen av det här inlägget. Tycker inte att det är trevligt att du uppmuntrar andra till att köpa väskor av skinn. För det här är ändå ett reklaminlägg för Accent och de vill ju att fler ska köpa väskor från dem. Tycker det är helt okej om du har en väska i läder som du använder för även om man äter veganskt behöver man inte vara perfekt på alla plan. Men det känns konstigt att du uppmuntrar till köp av läderväskor, du skulle lika gärna kunnat uppmana till att äta en stor köttbit. Tycker bloggen är grym i övrigt men ville bara berätta att nu blev jag ledsen av den.

  Ingrid 2016-12-09 14:02:38
  Svara
 • Nu känns det som att nästan vartannat inlägg har blivit reklaminlägg på sista tiden. Skulle uppskatta mer utspridda reklaminlägg (förstår att du har reklaminlägg då detta är en del av din inkomst osv), då det just nu känns som att bloggen har blivit en vandrande reklampelare (Zeta, Nike, Guldfynd, Accent m.fl = herregud vad budskapet är att vi ska handla hos dom nu).

  Anna 2016-12-09 13:30:57
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Ja, det har tjockat ihop sig lite med samarbeten på sistone, men ska aaabsolut tänka på detta framöver! Mitt mål med samarbeten är i alla fall att det ska finnas ett mervärde med inlägget. Typ som med den här outfiten: jag tänker att den förhoppningsvis är inspirerande i sin helhet, och liknar de outfitinlägg som jag gör som inte är sponsrade. Tack för din feedback!

   Flora Wiström 2016-12-09 18:49:18
   Svara
 • Det var svar till N där nere

  Julia 2016-12-09 12:49:07
  Svara
 • Jag har känt preciiiis likadant men märkte att jag kunde lösa det på 2 olika sätt:
  1. Började plugga och kände att visst jag är här men i verkligheten kommer jag bli 100 ggr mer framgångsrik än alla er losers (obs säg inte högt).
  När inte det funkar gick byter jag till alternativ 2.
  2. Gick in i en roll där jag var den bästa och mest ambitiösa kassörskan i hela världen, och så släpper man det sekunden man går därifrån.
  Små vita lögner man kan dra till sig själv som inte har gjort mig skada iallafall, men som såklart kanske inte passar alla. Men det är helt okej att inte gilla sitt jobb! Kanske inte visa det så mycket för chefen bara haha.

  Julia 2016-12-09 12:48:18
  Svara
 • Fina du! För andra helgen i rad ska jag trycka in ca 30h extra jobb, utöver dom vanliga 40h. Men nästa söndag är jag ledig, längtar något otroligt ??

  Andrea 2016-12-09 12:44:48
  Svara
 • du är så fräsig!!!!!!!!!

  yrsa 2016-12-09 11:39:04 http://cargocollective.com/yrsakeysendal
  Svara
 • åh vilken perfekt väska!

  rebecca 2016-12-09 11:23:40 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Åh alltså VÄSKAN. MÅSTE HA DEN!? Tack för tips!
  Jaaag har bokat in massvis med kompisdejter eftersom jag helt plötsligt har tid till det (veckan efter tenta). Känns bra och viktigt! Det blir fikor, vin, lite dans, massvis med god mat (hoppas) och även sovmorgon. Men ikväll ska jag pussa på min kille och kolla Harry Potter. Är orimligt pepp på att träffa mina vänner igen, har känts som att jag inte duger och räcker till typ hela hösten så nu vill jag ju bara krama om dem allihopa <3

  Linn 2016-12-09 10:34:04
  Svara
 • på söndag ska jag julbaka med min mamma<33 något av det mysigaste

  Evelyn 2016-12-09 09:59:34
  Svara
 • !Varning för negativitet!
  Jag ska jobba idag plus hela helgen. Har jobbat där i två år och hatar det. :)))) Har ångest flera dagar innan jag ska gå till jobbet och dagen jag ska jobba kan jag inte njuta av någonting annat pga mår då dåligt (jobbar kväll) och vill så gärna säga upp mig men är rädd och det känns otacksamt.

  N 2016-12-09 09:55:34
  Svara
 • najs! jeg skal la hjernen få fri før eksamen neste uke. og ri på tur i skogen. det blir bra.

  marire 2016-12-09 09:16:12 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Jag ska gå på julrejv!!! Vilken grej!! Och göra pepparkaksmilkshakes med rom i.

  lin 2016-12-09 08:56:27
  Svara
 • SÅ snyggt hår va!!

  Idag ska jag få en tenta och några timmars grupparbete ut världen, och sen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt så mycket jag kan. Typ dricka kaffe/glögg/bubbel, äta pepparkakor, vara ledig med min kille och kolla på Planet Earth. <3

  Klara 2016-12-09 08:07:55 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Men alltså FKFKRBBEKNN åhhh, hur snygg är inte du?! ÄLSKAR skorna. Ikväll ska jag ha egentid, för en gångs skull har jag lägenheten för mig själv medan sambon är på julfest. Jag ska bre ut mig i hela sängen – äta choklad och knäckemackor med avokado utan att någon annan klagar på smulor – sträckläsa en bok utan att bli avbruten av prat. Älskar min pojkvän mest av allt, hehe, men fy vad skönt det ska bli. Vad resten av helgen bjuder på återstå att se!

  Sarah 2016-12-09 07:55:26
  Svara
 • ska kolla på julkonsert och äta pepparkakor i helgen!! behövs

  en fråga! jackan! Var har du hittat den? puss

  bang 2016-12-09 07:50:50
  Svara
 • Jag och min partner ska på dejt i Stockholm ikväll innan vi ansluter till vår kompis inflyttningsfest! Och imorgon ska vi se Emil Jensen på Reginateatern här i Uppsala. Är så orimligt pepp, det är typ den finaste röst jag vet samt det var min partner som introducerade mig för honom, så känns så bra att vi ska se honom ihop nu. Ska även försöka ta det lugnt och njuta av lite adventsstämning. Kanske börja läsa din bok som legat på nattduksbordet i nån månad eller två!!

  Josefin 2016-12-09 07:47:59
  Svara
 • Ikväll ska jag och min nyblivna sambo (!) fira ett år som förälskade med restaurangbesök och imorgon ska vi ha julparty. Alla våra bästa vänner kommer med julklappar till julklappsspel och förutom glögg blir det pizza tillsammans på kvällen. Söndag står julmarknad med bästa kompisen och svärföräldrarna på schemat. VÄRLDENS mysigaste helg men jag är ändå sjukt stressad över allt som ”måste” hinnas med innan och över att det bara är två veckor kvar innan mina elever går på jullov. Drömmer om mitt jobb och städning på nätterna, ovärt.

  Lina 2016-12-09 07:08:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!