Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En fredag med proffshjälp från Influencers of Sweden

fredag flora

Förra veckan var inte en bra vecka rent psykiskt. Det är bara så det är ibland. I fredags jobbade jag hemifrån fram till lunch, sedan korsade jag Barnhusbron.

influencers of sweden flora wiström-1

Solen sken som på film.

influencers of sweden flora wiström-2

Stod och väntade på bussen här.

influencers of sweden flora wiström-3

Och klev av på Söder, vid Robin Delselius. Jag är ju uppvuxen på Värmdö och mycket av min barndom förknippar jag med Delselius i Gustavsbergs centrum där solbullarna kostade sju kronor, där jag smusslade ner sockerbitar i fickorna och roffade åt mig skärgårdslimpa med smör som låg framme på disken för provsmak.

influencers of sweden flora wiström-5

Jag hade stämt träff med denna drottning. Linda. Hon driver Influencers of Sweden som är en branschorganisation för oss influencers. Lite som facket för bloggare, instagrammare, youtubers etcetera.

influencers of sweden flora wiström-6

Den här branschen kan kännas så ensam ibland, man vet inte riktigt vad man har för rättigheter eller vad som är ett schysst arbetsklimat, och då är det guld att få lite stöd och pepp från en organisation. Så glad att hon och den finns.

influencers of sweden flora wiström-7

Jag hade en hel drös med frågor som jag ville diskutera.

influencers of sweden flora wiström-10

Så bra person. Jag vinkade hejdå till henne och kände mig väldigt mycket lättare i kroppen, mötte upp I och tillbringade kvällen i sängen framför Wahlgrens värld med Uber Eats. En snäll fredag alltså.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • men så fint at dere har et slags fack! og bra å få pepp av queens, særlig når uken er litt tung. heier på deg og håper denne er bedre. <3

  marire 2016-12-13 17:49:11 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Låter som du fick en härlig fredag :) Ett samtal med Linda kan jag tänka är en riktig boost!

  Jeanette 2016-12-13 09:30:14 http://fruthomsen.vimedbarn.se/
  Svara
 • Men gulligaste du. Så glad att jag kunde hjälpa till. Allt kommer bli bäst pga du är värd det. <3

  La Linda 2016-12-12 23:18:48 http://lalinda.se
  Svara
 • Åh, fin fredag!

  Och senaste podden, så kul att höra er diskutera passion/yrkesval/karriär. Funderar på att spela upp ert snack för åk. 9 och låta dem diskutera vad de håller med om och inte och vad de själva tänker.

  /Studie- och yrkesvägledare på högstadiet :)

  L 2016-12-12 21:37:13
  Svara
 • Hoppas du har fått en bättre start på denna vecka <3
  Skulle vara väldigt intressant att få lite info på exakt vad influencer är och kanske om du ställde någon fråga till henne som du skulle vilja dela med dig av :)

  Cecilia 2016-12-12 21:29:12
  Svara
 • Vad fin du e <3
  en liten "fråga", hur gör du med spiral och menskopp? Jag har tänkt börja med menskopp länge, men ännu inte skaffat en. Hört att det kan vara lite bökigt med spiral + menskopp. Borde egentligen bara springa iväg till umo och höra, men ja.. :) vet du något om detta?

  Lollo 2016-12-12 21:20:09
  Svara
  • Svar på Lollos kommentar.

   Jag var orolig för samma sak, men har nu haft min spiral sedan i början av september och jag har kunnat använda menskoppen som vanligt. Möjligen att jag är lite lite försiktigare när jag tar ut den, men inget jag tänker på egentligen. Tycker det funkar hur bra som helst + så himla smidigt med kopp när mensen blivit lite mer utdragen (vilket den blivit för mig, mindre i mängd men fler dagar) och när det i början finns lite risk för random småblödningar – bara att sätta in på morgonen och sedan behöver en inte tänka mer på det!

   L 2016-12-15 16:45:24
   Svara
 • hoppas denna vecka blir snällare mot dig! <3

  ISA 2016-12-12 20:37:10 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • var är din fina anteckningsbok ifrån? :)

  Alvina 2016-12-12 17:48:41
  Svara
 • Hej hej :)

  Jag sitter här med gipsad fot i 6 veckors tid framöver (opererad fraktur och allt..). Du hade ju en gipsad modeman där ett tag, kan du inte be honom göra ett inlägg med hans bästa tips för att inte drivas till vansinne av att vara gipsad, hoppa omkring med kryckor och inte kunna träna på så lång tid :(:(

  Kram på er båda, din blogg lyser iaf upp såhär i deppdeppiga tider

  Maria 2016-12-12 16:24:54
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!