Musikhjälpen: jag bjuder på skrivpeppsfika!

98dad51fcabe7fe72ba850b9983787ba_980x0_c_85_ns_v4

Jag auktionerar ut en skrivpeppsfika i förmån för Musikhjälpen! 

Vill du komma igång med skrivandet? Eller har du kört fast och behöver lite pepp? Jag tar med dig till mitt favoritcafé i Stockholm och delar med mig av mina bästa skrivtips.

Vi snackar om dramaturgi, karaktärsbygge och gestaltning, och om annat som kanske kan komma på tal när två personer sitter mittemot varandra och moffar i sig varsin bulle. Det blir gosigt!

Du får även med dig ett signerat exemplar av Stanna. Du hittar auktionen här!

Barn i krig har rätt att gå i skolan

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Över 30 miljoner barn kan inte gå i skolan på grund av krig och konflikter. Möjligheten till ett tryggare liv kan börja med ett block och en penna. Vi har en möjlighet att påverka framtiden och förbättra utsikterna för miljoner av barn världen över. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

f97d607c3f152d7704dd2bcc7c792707

Nåt annat kul är att jag har blivit utvald till en av årets uppstickare av Shortcut. En sån jäkla ära! ”För 15:e året i rad utser Shortcut Årets uppstickare. Här listar vi 100 personer under 40 år som inspirerar, engagerar och gör Sverige bättre. De sticker ut – och upp.” Min babe Frida är såklart också med. Se hela listan här!

Skärmavbild 2016-12-12 kl. 14.57.59

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Du som har en så nice stil, har du lust att ge lite tips på hur en klär sig för fest mitt i vintern? Tycker det är så jävla jobbigt att veta vilka skor man ska ha, om man ska ha byxor – vad för ”rolig” partytröja ska man då matcha med? HJÄLP.

  Frida 2016-12-13 13:46:43
  Svara
 • Hej bästa Flora! Jag skulle vilja be dig om lite råd, kanske något att ta upp i nästa podd? Jag är nyutexaminerad gymnasiestudent, arbetslös för tillfället och har på sistone glidit ifrån mina vänner en del. Jag spenderar alltså ganska mycket tid för mig själv, har inget att göra om dagarna och känner mig därför ganska nedstämd i allmänhet. Jag är ju van vid att gå till skolan varje dag och träffa mina vänner och helt plötsligt kan jag inte göra det längre. Jag inser att jag behöver ett jobb och är i full färd med att söka men sånt tar ju lite tid. Hur som helst så märker jag att jag blir extremt beroende av min pojkväns uppmärksamhet och bekräftelse eftersom jag inte får det på annan väg nu. Jag kan bli supersuperledsen om han inte kan va med mig eller om han inte svarar när jag hör av mig. Detta är såklart väldigt utmattande och förvirrande och jag skäms verkligen över det. Han vet inte hur jag mår just nu och att jag reagerar så ibland och jag är så kluven till att berätta. Det känns som att jag ljuger för honom annars, men samtidigt kan det ju få honom att känna sig trängd och lite kvävd kanske. Vill inte va till besvär men mår samtidigt inte bra. Hur tar man upp sånt här med sin partner?

  M 2016-12-13 11:17:17
  Svara
 • Hej Flora! Jag tror jag har börjat förstå att jag och min kille inte kan vara tillsammans mer. Jag älskar honom, vi bråkar inte, vi är varandras familj, vi bor ihop, allt är bra.. förutom att det inte känns tillräckligt. För varje dag som går känner jag det starkare och starkare. Det känns liksom redan som jag är ensam fastän vi är ihop. Jag gråter påväg till jobbet, för jag känner i mig att det snart måste ta slut. Hur klarar man det? Och hur vet man att man bearbetat klart någonting? Nu är det jul, sen är det nyår, sen ska jag ha stor födelsedagsfest, sen ska vi åka skidor..Allt har vi planerat ihop. Hur tänker jag? Hur gör man? Hur tänkte du? Tack tack jag hade blivit så glad för ett svar. /S

  Sofia 2016-12-13 08:48:01
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Det känns som den svåraste typen av uppbrott, när allt som du säger egentligen är bra. Men är det inte tillräckligt så är både du och din partner värd något annat. I varje förhållanden hänger en upp livet på den andre personen, planerar resor och ser en framtid. Det finns aldrig något ultimat tillfälle att göra slut. Jag tror på att du bör prata med din pojkvän, kanske känner han samma sak? Hur stället du dig till det i så fall – skulle det vara en lättnad? Då är svaret ganska enkelt – gör slut. Det kommer att komma en dag när hela du skriker ”nej”, om du inte vill vara med honom längre, och den dagen kommer du vara modigare än du tror och ta tag i saken. Men, prata prata prata. Det gör så mycket, oavsett om det kommer sluta i ett break-up eller ej. KRAM

   Frida 2016-12-13 13:50:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!