Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Saker jag önskar mig av mig själv i julklapp

önskelista jul 2016

Jag önskar mig inget av min familj i år, vill hellre att de lägger den summan på människor som behöver det mer, men gjorde ändå en önskelista för att jag själv brukar tycka att sånt är roligt att läsa på bloggar. Så det här är önskelistan från mig till mig! Så himla vasastanig men what to do this is me okay goodbye

✉ Adidas Stan Smith med kardborre.

✉ Levi’s Wedgie i blått.

✉ Örhängen från & Other Stories.

✉ Bio. Teater. Dansföreställningar.

✉ En fin skjorta i bomull. Kanske denna från Samsøe Samsøe.

✉ Plånbok och skjorta med Unikkomönster från Marimekko!

✉ Verktygslåda.

✉ Jacka från Ganni.

✉ Doftljus ja tack yes please lyxigt ska det va.

✉ En go ansiktscreme. Aesop kanske? Origins?

✉ Apples mobilskal i silikon.

✉ Prenumeration på ljudboksapp, DN helg och Spotify.

✉ Pins. Tycker mycket om de från Tusen Pins. 


Se tidigare önskelistor här. 

Vad önskar du dig i jul?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Aaah, typ varje gång jag ser ett snyggt plagg är det från Samsøe Samsøe. Så bra märke!!

  Klara 2016-12-14 20:33:58 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Fine ting <3

  June 2016-12-14 20:20:11 http://heijegheterjune.com
  Svara
 • hej!
  snälla hjälp mig. jag är 17 år och har crushat helt sjukt på en kille i min skola. han går inte samma linje som mig och jag är alldeles för blyg för att försöka prata med honom. vi har bara kollat på varandra, jag kan liksom inte tolka hans blickar. det är typ små leenden, men mer på ett flinande sätt. kan man lägga till honom på facebook (eller är det för läskigt)? hur vågar jag? tänk ifall han bara skojar med mig, han kanske inte alls är intresserad? har tänkt på honom konstant sedan oktober, när jag betalade av honom i kassan på ica. då skrattade han och var helt sjukt stel. hjälp en borttappad 17-årig jätteblyg tjej som aldrig någonsin gjort något sånt här innan.

  L 2016-12-14 12:27:58
  Svara
 • Alltså!!! MARIMEKKOSKJORTAN? JAG DÖR. Så fin.

  Emma 2016-12-14 11:33:52 http://www.emmae.se
  Svara
 • Hej Flora!
  Vill börja med att tacka för all inspo och pepp du ger. Du känns som en virtuell vän som är ett riktigt jävla bra stöd i vardagen, så tusen tack för det.
  Till min fråga som jag hoppas att du vill besvara. Du har tidigare skrivit om Natural Cycles. Jag undrar hur det funkade för dig? Ett tag skrev varenda bloggare om det och jag hoppade ivrigt på. Men efter ett år och fortfarande inga gröna dagar mer än vid mens gav jag upp. Idéen verkar ju grym men jag kan inte förstå varför det inte funka för mig. Samtidigt som det inte har skrivits något mer om de i bloggarna. Är jag inte ensam? Tacksam för svar, du är grym Flora så massa kärlek till dig.

  Patricia 2016-12-14 10:45:35
  Svara
  • Svar på Patricias kommentar.

   Skulle rekommendera p-datorer som faktiskt blivit godkända som p-medel tillskillnad från NC. Jag använder Daysy som får lov att marknadsföra sig som preventivmedel likt storsystern pearly och lady comp! Använt i ca ett halv år och får gröna dagar trotts en mens som ibland är oregelbunden :) (och såklart undvikt att bli gravid)

   s 2016-12-14 16:58:22
   Svara
  • Svar på Patricias kommentar.

   Ang. Natural cycles, så ble det feilaktig markedsført (av blant annet natural cycles selv og av bloggere) som et preventivmiddel, så vidt jeg har forstått det. Det er ikke et godkjent preventivmiddel, og det har sin grunn – men i mangelen på gode, hormonløse preventivmidler og lovprisningen og feilsitert informasjon fra blant annet bloggere, trodde mange blindt på det. Det kunne jo, og har kanskje, fått store konsekvenser. I alle fall er det mange som har kastet penger ut av vinduet på et produkt de hadde hørt skulle gjøre noe det aldri var i stand til å gjøre, altså å være et sikkert preventivmiddel. Siden det fremdeles blir markedsført i de gamle podavsnittene, synes jeg det er viktig å komme ut med et ordentlig statement om at det ikke er et preventivmiddel, i motsetning til det du og Frida gjentatte ganger har sagt, og kanskje skrive det i teksten til de podavsnittene der dere markedsfører produktet. Det er tydelig at folk fremdeles er forvirra over at natural cycles ikke virket som de trodde det skulle. vi fittbærere må være bra på å passe på hverandre, også når det gjelder preventivmidler og å forhindre uønsket graviditet, og det vet jeg at er viktig for deg, Flora. Så langt har jeg bare sett deg svare halvveis på spørsmålet her: http://flora.metromode.se/2015/11/08/fragor-svar-29-hur-jag-blev-kvitt-fet-harbotten-hur-jag-forsorjer-mig-nu/#comments . Men det er ikke tydlig nok at informasjonen dere først gav om produktet var feil, synes jeg. Og at dere selv ikke ønsker å bruke produktet mer. Dette er et eksempel på god informarsjon i etterkant av at natural cycles ikke ble godkjent som preventivmiddel: http://www.carolinebergeriksen.no/2015/06/28/naturlig-prevensjon-natural-cycles/

   Håper ikke dette virket som jeg ville angripe ditt arbeid eller deg personlig, Flora. Jeg bare savnet bedre informasjon og et statement. Jeg synes det er så trist at i en verden der det allerede er vanskelig for fittbærere å få tilgang til god prevensjon, er det folk som tjener penger på produkter som kan gjøre deg gravid, bare fordi alternativet er å spise piller med masse hormoner, noe mange selvfølgelig reagererer veldig negativt på.

   j 2016-12-14 14:55:54
   Svara
  • Svar på Patricias kommentar.

   Undrar också! Jag testade aldrig själv, men är nyfiken på varför hypen dog?

   Sigrid 2016-12-14 13:13:42
   Svara
 • Ufattelig fin ønskeliste <3

  Luisa Fernanda del Mar 2016-12-14 10:16:28 http://la-mar.no
  Svara
 • Jackan från ganni och plånboken skulle jag också vilja ha. Jag önskar mig presentkort på & other stories, nagellack, en pyjamas och en liten vas i guld från lagerhaus. Jag brukar köpa något till mig själv i julklapp och i år blev det badbomber från Lush.

  Ingrid 2016-12-14 08:08:07
  Svara
 • Skjortor med prints <3 <3

  Jag önskar mig:
  -Workationresa med Influencers of Sweden
  -Fotokurs
  -Ny mobil

  Väldigt dyra grejer dessvärre! Men men :)

  Svara
 • Älskar ansiktskrämer, but whatever you do, köp inte Origins! Typexempel på företag som marknadsför sig som naturligt/organiskt osv men innehåller massa dåliga sulfater och parabener. Tyvärr måste en produkt bara innehålla 80% ekologiska ämnen för att klassas som ekologiskt, vilket betyder att de flesta märken proppar resterande 20% med värsta tänkbara. Om du vill ha riktigt nice (dyr) hudvård som innehåller bra, naturliga grejer borde du satsa på decleor istället :) det är mums för huden!

  Jo 2016-12-14 07:26:51
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!