Nyår i Applekulla 1/2

Hej och god morgon! Vad märkligt att vakna upp i en vanlig arbetsvecka. Jag har haft ett ångestpåslag det senaste dygnet, men vafan, det är bara att rida ut. Läskigt med nytt år, lite bedövande med allt jag vill hinna göra. Liksom i vilken ände börjar man? Ligger i sängen och försöker klura ut det. Äh. Nu tittar vi på hur min nyårsafton såg ut i stället.

nyarsafton flora wistrom-22

Hej hej nyårsgänget! Karin och Nille hade bjudit in till nyårsfest på Karins landställe utanför Vimmerby i Småland. Vi kom dit på fredagskvällen efter att ha virrat runt i en becksvart skog på en väg som enligt GPS:en hette ”namnlös”, blivit skrämda av en schäfer och sett burar i skogen stora nog att rymma människor. Hur som helst: Väl framme i huset åt vi pizza, drack bubbel och låg vågrätt i olika soffor.

nyarsafton flora wistrom-1

Efter frukost på nyårsafton så gick vi ut för att leka femkamp. Denna hammartjej (Karin) berättade reglerna.

nyarsafton flora wistrom-3 nyarsafton flora wistrom-4nyarsafton flora wistrom-5

Först skulle vi slå ner spikar på tid.

nyarsafton flora wistrom-6

Sen skulle vi titta på olika ting och memorera dem (älskar den leken???) och därpå gissa Bills vikt.

nyarsafton flora wistrom-7

Så kjot :’) Gissa vikten? Avslöjar längst ner i inlägget. B-) *

nyarsafton flora wistrom-8

Kolla så de tänker va.

nyarsafton flora wistrom-9

Nille höll ordning.

nyarsafton flora wistrom-11nyarsafton flora wistrom-10

Moa och Amadeus. Gollia.

nyarsafton flora wistrom-12

Amme och Bella.

nyarsafton flora wistrom-13

Sen skulle vi putta golfboll. Men jag fotade mest folk som tittade på.

nyarsafton flora wistrom-14

Anders och Nille.

nyarsafton flora wistrom-17

Bella och Madde.

nyarsafton flora wistrom-16nyarsafton flora wistrom-19

Poss.

nyarsafton flora wistrom-23

Sista grenen var 2016-quiz.

nyarsafton flora wistrom-25

Vilken blev årets julklapp? Hörlurar (haru hört nåt tråkigare eller, vad hände med spikmattan liksom).

nyarsafton flora wistrom-26

Vem spelades mest på Spotify undrade Oscar och Charlotta. Rätt svar: Drake.

nyarsafton flora wistrom-27

Kakan och Nille avslöjade vem som vunnit (Anders och Moa fuckaz) och belönade dem med varsitt paket chokladpudding.

nyarsafton flora wistrom-28

Sen gick vi på promme.

nyarsafton flora wistrom-29

Småländska skogar ja tack.

nyarsafton flora wistrom-30

Nelson och Bill var ivriga och ville nosa ungefär överallt.

nyarsafton flora wistrom-31nyarsafton flora wistrom-33

När vi kom tillbaka till huset blev det soffliggarläge, tills Henke och Bella ropade att lunchen var serverad.

nyarsafton flora wistrom-34

Rocklunch!

nyarsafton flora wistrom-35

Dvs korvbuffé från bakluckan på bilen! Med surkål och bostongurka och nachochips vad annars. Plus Cornelis Vreeswijk från bilstereon.

nyarsafton flora wistrom-38

Äkta bra lunch.

nyarsafton flora wistrom-39

Äkta bra byxor.

nyarsafton flora wistrom-40

Sen gick vi in och drack hotshots vid brasan!

Kvällsbilderna kommer i ett separat inlägg så att du inte drunknar. Vad gjorde du på nyårsafton? Berätta!

*8,5 kg ;))))

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Alltså VAR kommer korvbyxorna ifrån?? Vill ge såna till min kille i födelsedagspresent, han skulle bli så glad och kallar alltid mig för sin korvtjej :))))

  Alexandra 2017-01-10 08:07:27
  Svara
 • DEN dunjackan (Bellas) Jag CRAVAR den så himla mycket. Någon som vet var den är ifrån?
  Du har min eviga tacksamhet isf <3

  Nellie 2017-01-09 13:20:50
  Svara
 • Soffbilden med två hundar <3 För övrigt så himla fint inlägg!!

  Ellen 2017-01-07 18:52:00 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Asså det där soffliggarbilden med person och två hundar är typ den finaste ever! Wow wow wow vill ju rama in den och sätta upp på väggen <3

  Anna 2017-01-04 16:59:32
  Svara
 • herregud vilken fin nyårsafton och BILDERNA!!

  Emilia 2017-01-03 23:55:26 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • så fint opplegg med leker og alt!
  jeg lå mest på sofaen og gjorde yoga, og så kom noen kompiser for å spise god mat og spille brettspill. fin kveld.

  marire 2017-01-03 19:20:49 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Jag kysste en jävla idiot jag är kär i på tolvslaget och bestämde mig sen för att aldrig mer göra det igen. Nyårskyss och nyårslöfte i en smäll (no pun intended). Men lika mycket som det svider i magen när jag tänker på det, lika bra känns det att jag har bestämt mig. Sen drack jag tio starka drinkar och dansade disco på vardagsrumsparkett tills det blev morgon igen. Kände mig helt nyfödd efteråt.

  Ella 2017-01-03 18:01:36
  Svara
 • var på besök i min hemstad växjö (bor i stockholm) och gick på fest i en stor röd stuga. träffade så himla många bekanta jag ej sett på åratal och dansade hämningslöst (tillsammans med min älskade storebror också för ingen ville dansa på festen han var på, så han GICK till vår röda stuga mitt i natten för att få dansa med mig) ända till jag tog morgonbussen hem klockan 06.20 den första januari. nu har jag inte kunnat sova eller vända mig om på tre dagar pga nackspärr efter dansandet. LÄTT värt det.

  frida 2017-01-03 16:05:13 http://rothsandberg.wordpress.com
  Svara
 • Jag och en vän tog en spontantripp till Köpenhamn över nyår, var fantastiskt om man bortser från alla drttsekkar som var för på när vi var ute och dansade. Turligt nog kan vi båda franska och när det kom fram sånna typer började vi bara prata franska och låtsas som att vi inte förstod (TIPS!), då tröttnade snubbarna tillslut. De fanns dock gott om trevliga typer där också, så hånglade genom tolvslaget med en främling. Har faktiskt inte mycket ångest inför detta året bestämde mig för att helt strunta i mål och löften och bara leva och se hur det går, det hjälpte mycket för mig, att inte sätta någon press på mig sjäv. Ditt nyår lät yttrst bra, hoppas det verkligen kändes så också <333

  Maja 2017-01-02 22:35:18
  Svara
 • Vart är bellan stövlar ifrån??

  Anna 2017-01-02 21:09:08
  Svara
 • Men va?? Jag gissade 8,5! Blir typ rädd av mig själv.

  Gott nytt år Flora :)

  Rebecca 2017-01-02 21:04:14
  Svara
 • Men ORKAR inte vad gulliga kompisar du har och vad fina bilder. Du verkar haft det QUEEN! Jag fuldansade till One Direction/Drake/Paul Simon/5 fine frokner (ops SKAMmen har tagit mig) i ett vardagsrum med mina 10 bästa personer, dessutom i ett vardagsrum som tillhör en lägenhet där så mycket har hänt och vi alla vuxit upp i men som nu är såld (inte min men min kompis föräldrarhem). Fint på så många sätt att avsluta 2016 i sådan eufori och inleda 2017 med SATC och pizza på madrasser framför TV:n. Bra jävla dygn ass.

  Anna 2017-01-02 20:58:41 http://hmnvk.wordpress.com
  Svara
 • SÅ NÖJD: JAG GISSADE ÅTTA! :D

  Jag lyssnade på Kent och hånglade och grät ljumna tårar och skakade p.g.a. saknad, tills det blev morgon och någon lade en filt över mig i soffan och då sov jag nog redan.

  Nike 2017-01-02 20:54:31
  Svara
 • snälla snälla snälla vet du eller kan du ta reda på var Bella köpt sin svarta dunjacka? har letat hela vintern efter en sådan och nu när jag såg den så känner jag att jag bara måste ha en likadan pga den var så fin <3333 puss och tack föresten för att du varje dag inspirerar mig med ditt sätt att skiva.
  gott nytt år också. Jag tror 2017 kommer bli så himla bra, hoppas du också tror det.

  Siri 2017-01-02 19:31:17
  Svara
 • Jag hade fest hemma hos mig och alla mina fina vänner kom och mitt kök blev knökfullt runt middagsbordet, stolarna räckte inte riktigt så jag satt på köksbänken och hade utsikt över alla, va så fint å ha dem samlade. Vi åt stört god mat drack massa massa bubbel och roade oss med photoboth som jag hade ordnat på toaletten och hade disco på mitt rum. Senare åkte vi till en annan fest och så blev det tolvslaget o massa fina fyrverkerier på himlen och mera dans. En jävligt bra kväll o natt <333

  Julia 2017-01-02 17:53:40
  Svara
 • jag spenderade min nyårsafton på en ö mitt ute i skärgården med familj och vänner. vi hade hyrt ett vandrarhem och hade knytis. jag gick runt hela dagen med en ångestklump i magen. orkade inte med nyår. tänkte tillbaka på all skit som hänt under året.
  men vid tolvslaget fick jag champagne och en nyårskyss av min bästa vän. sen skedade vi fem teenagers, tunna madrasser på hårt trägolv och jag somnade med ett leende på läpparna för jag älskar de människorna så.

  julia 2017-01-02 16:56:59
  Svara
 • Omg, gissade på 8,3 kg :’)) hade jag vunnit?!

  Claudia 2017-01-02 15:23:17 http://www.claudiacavalli.se/
  Svara
 • Hängde med världens härligaste jäntor, lite gamla o lite nya. Åt god mat, fuldansade till ”5 fine frökner”, åkte Uber till en hemmafest hos en kompis kompis och skålade med champagne i plastglas, åt upp ett fat med snittar och eldade upp ett paket tomtebloss. Festen var lam så tio min efter tolvslaget åkte vi in till stan och dansade på klubb till stängning. Så himla fint nyår, där vi sket i förväntningar och killar och istället kramade och skrattade in det nya året.

  Sirpan 2017-01-02 15:12:41
  Svara
 • Först gjorde jag créme Brullée, sen kollade jag och min sambo på Doctor Who (julavsnittet) på Europa Cinema, sen gick vi hem och fixade till oss, sen lagade vi (han) mat och inväntade våra gäster. Sen blev det trerätters, massa snack, promenad in till centrum för att kolla på fyrverkerier och skrika gott nytt år på tolvslaget, och sen avslutades kvällen på Hörnet (en bar). Ah, plus kebabtallrik som vi delade på på promenaden hem :D

  Linda 2017-01-02 13:47:54
  Svara
 • DOGS <3<3
  Jag firade nyår på en fest som skulle kunnat vara en SKAM-fest, alltså i ett fett lyxigt hus med massa fulla *ungdomar*. Kände mig som en 14-åring när jag stod och hånglade med en kille inne i en garderob medan storebrorsan till hon som hade festen gick runt och hade bed-check, alltså såg till att ingen hade sex i sängarna. Sen sprang jag till bussen med mina kompisar och deras haff, äkta lyckad kväll <3

  Agnes 2017-01-02 13:27:37
  Svara
 • Det här är bara en ren undran och jag har inget budskap jag vill få fram med att skriva detta, men jag har tänkt på att det verkar vara ganska vanligt att röka i många bloggares umgängeskretsar. Detta är åtminstone fallet för flera bloggare jag följer, som ofta är i min egen ålder och bor i Stockholm liksom jag. Samtidigt har jag själv inte en enda kompis som röker, trots att jag har rätt många i olika kompisgrupper. Det är inte så att jag medvetet har strävat efter att ha icke-rökande kompisar, det har bara blivit så. Tidigare har jag tänkt att dagens ungdomar antagligen inte röker så mycket längre, och att det är därför. Men samtidigt undrar jag ju när en så pass annorlunda bild framgår i de kanaler jag följer online. Ger bloggarna en rättvisande bild av hur det verkligen är i unga (20-30 år) kompisgäng i storstäder? Eller finns det en annan kultur kring rökning i just bloggkretsar (ex. om det kanske är ”inne” att röka i kretsar där många jobbar med sociala medier/kreativa yrken/är frilansare)?

  Anna 2017-01-02 12:26:00
  Svara
 • Vilket härligt nyår! Men, var inte årets julklapp VR-glasögon? Alltså om quizfrågan var årets julklapp 2016? ?

  Linda 2017-01-02 12:05:02
  Svara
 • Tack för att du delar med dig om ångestpåslag <3 Hög igenkänning, och även om jag så klart inte önskar någon annan det så känns det som att det mildras av att dela det med andra ju.

  linda 2017-01-02 11:21:56
  Svara
 • Alltså ja, det du beskriver i första stycket. Känner SÅ igen mig. Blev plötsligt lite stressad av alla tankar kring det nya året osv. Vaknade i morse och tänkte, nu tar jag en dusch, stressar ner och låter saker och ting ta sin tid. Vi har ju ett helt år på oss, trots allt… ;)

  Kram och gott nytt år på dig!

  Jenn - forever abroad 2017-01-02 11:04:19 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • de där byxorna bara måste jag typ haaa!!

  Ljuva Julia 2017-01-02 10:43:36 http://ljuvajulia.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!