Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vad jag gjort på sistone

Saker jag gjort på sistone:

Snoozat med denna. Har du hört Säkerts nya låt? Finaste jag hört.

Haft tre ultrafavvos på middag. Många middagar på sistone, många skålar att diska, det går fortare när man är två.

Vi pratade mycket om svartsjuka, och säkert rätt mycket om andra saker också.

Spel har det blivit en del av också. Jag, Isak, Mirjam och Bea spelade Orangino, som är ett pratigt spel om hur man uppfattas som person.  Det finns det alltid en risk att någon blir upprörd (lovar att det har brutit upp ett antal familjer) av spelet, vilket kanske borde vara en indikator på att det borde skrotas, fast det gör det ju spännande också. Inget bråk denna gång i alla fall, bara bekräftelse!

I tisdags kom Yrs hem till mig för att jobba/plugga. Hon somnade till på min säng, men efter lite ryggkli fick jag med henne ut på en promenad. Jag blir alltid en uppenbart gladare person av att ta en promme mitt på dagen.

Igår vaknade jag upp till snö och sex minusgrader. Hua.

Jag och Bea hade plugg/jobb-dejt. Ser verkligen ut som att jag är olyckligt kär i henne här. Vilket delvis är sant, för jag gillar EJ att vi inte bor i samma stad.

Bea har infört danspauser i mitt liv. Dvs att man, under pluggandets eller jobbandets gång, sätter på en låt (typ Erik Gadd eller Justin Timberlake) och rövdansar för att få blod till huvudet igen. Älskar skiten.

Hejrå. ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hej! Tycker verkligen om lakanen på bilden, ger intrycket att de får en att drömma soligare drömmar! Var kommer de ifrån? :)

  Klara 2017-01-08 13:37:36
  Svara
 • Sista bilden på dig är GULD

  Ellen 2017-01-07 21:24:05 http://lindbergellen.com
  Svara
 • flora !!! är i desperat behov på tips på aktiva dejter en kan ha i stockholm när en är under 18, tänker att du är proffs på ca allt som har med sthlm/häng att göra och pallar inte med hela stelfikavadskaviprataomnu-grejen. kram!

  Alma 2017-01-06 21:16:56
  Svara
 • Hej Flora! Du har alltid så coola gifs av dina egna bilder. Hur gör du dem? Jag får alltid stämplar från appen i mina när jag försöker.

  Stina 2017-01-06 16:56:24
  Svara
 • Hej! Kommer du ha något inlägg om böckerna du läst i år? Är så peppad på det i sådana fall!!

  Jennifer 2017-01-06 13:49:19
  Svara
 • Hej! Jag har lite frågor om acnetac. Jag slutade med p-piller för cirka ett halvår sedan och min akne är nu katastrof. Jag har haft akne i en massa år och är nu på bristningsgränsen eftersom det påverkar mig så mycket psykiskt på ett negativt sätt. Min självkänsla är i botten och jag vill helst inte vara bland folk mera än jag måste. Mitt nästa steg i vägen mot bättre hy är att förändra kosten (det sägs ju att undvikande av socker, mjöl och mjölkprodukter ska hjälpa, men tror inte på för många förbud i detta ätstörda samhälle) och kräva acnetac. Jag har två frågor om läkemedlet till dig eftersom du har fått så fantastiska resultat. 1 Använde du alls smink under tiden du behandlades med acnatac? 2 Fick du svåra biverkningar? Och slutligen finns det något jag borde tänka på innan jag påbörjar behandlingen? Det känns som att acnatac är mitt sista hopp innan roaccutan som jag försökt undvika så länge.

  Tack för en väldigt inspirerande blogg! Ha em bra vinterdag!

  Jennie 2017-01-06 08:52:08
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Hej! Gud, fattar verkligen känslan. Jag använde smink, men lite mer naturliga varianter. Fick inga svåra biverkningar, lite torrare i hyn möjligtvis. Och så blir man ju mer känslig för solen, så det gäller att smörja in sig med solskyddsfaktor! Rekommenderar verkligen! Kram

   Flora Wiström 2017-01-11 15:06:40
   Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Nu är ju inte jag Flora, men måste bara tipsa om fb-gruppen Healing Acne Naturally – identifying and addressing root causes. Så himelans bra! Finns ju väldigt mycket som kan påverka, från produkter man använder, till att levern och njurarna mår lite halvkasst och behöver mer kärlek i form av citron, persilja och selleri.

   Anna 2017-01-07 00:29:36
   Svara
 • oooh har du koll på vart Yrsas fin fina jacka kommer ifrån??? hade så gärna velat ha precis en sånn ju!

  Klara 2017-01-06 00:00:42
  Svara
 • Älskar danspauser! Tror världen vore snällare om alla tog sådana.

  Saga 2017-01-05 23:37:45 http://cargocollective.com/sagaurora
  Svara
 • Älskar dig fjärten längtar ihjäl mig tills vi ses <33333!!!

  my 2017-01-05 22:58:15 http://hjarnknas.blogg.se
  Svara
 • Var är citron-täcket ifrån? Så fint!

  Alexandra 2017-01-05 20:22:13
  Svara
 • Middagar med vänner är ju bäst <3. Det borde man ha varje vecka.

  Fråga: tips på hur man kmr igång/in i en bransch, jag själv syftar på film/tvbranschen. (Är inte based in Sthlm dock, men Umeå som också är en bra stad för sånt). Tänker mest IOM att Frida är fotograf och kanske dom branscherna är någorlunda lika, eller så kanske dom inte är det! Men kanske har ni nåt tips.

  Fanny 2017-01-05 18:48:41 http://Fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • Hej! Frågor till frågepodden:
  – Varför bloggar Frida så sällan?
  – Hur träffades du och Isak?
  – Både du och Frida gick ju ur era gamla och in i era nya förhållanden relativt snabbt. Hur kom ni över era ex så ”fort”? Fattar om denna fråga kan uppfattas lite ”shameande” men menar verkigen inte så, är bara genuint nyfiken på om ni har några tips på hur en snabbt kommer över en gammal kärlek/ hur ni gjorde det!
  – Hur tänker ni när ni klär er? Vill ni säga något, vad inspireras ni av, hur mycker pengar och tid lägger ni på detta?
  – hur visste du och Felix att det var dags att göra slut?

  Kram Maja <3
  PS ni äger!

  Maja 2017-01-05 18:41:45
  Svara
 • alltså shit vilken babe på sista bilden

  Rebecca 2017-01-05 15:45:13 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Hej! Du vet säkert detta redan men tänkte bara skriva att dessa är på rea på asos! Såg att du ville ha dem. (De kanske inte finns i alla storlekar/du kanske redan har köpt dem men ändå)
  http://www.asos.com/adidas/adidas-originals-faux-snake-white-velcro-stan-smith-trainers/prd/6824963?iid=6824963&clr=White&SearchQuery=&cid=1931&pgesize=36&pge=0&totalstyles=48&gridsize=3&gridrow=7&gridcolumn=3

  Emma 2017-01-05 15:34:50
  Svara
 • Åh jag älskar danspauser! Det började som lördagsmotion för mig (dans i reklampauserna på lördagsprogrammen) men går att applicera på många olika tillfällen ju. Favoriter: Bruno Mars, Sean Paul och Fuldans

  Julia 2017-01-05 14:35:50
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!