Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina mest likeade bilder 2016

Jag gör som Julia och listar mina 2016bestnine! Mina mest likeade bilder på Instagram (@florawis) förra året alltså. 749 717 likes blev det totalt. Sjukt ändå.

679eb6e0a2556e6add18c9e3d5f31199_980x0_c_85_ns_v4

Plats 9. 2726 likes. ”5 years today ?”

Jag och Felix, mitt ex för dig som missat, hade femårsdag i mars och jag lade upp den här gamla bilden. Ganska qt.

Skärmavbild 2017-01-06 kl. 17.08.46

Plats 8. 2755 likes. ”Skål från mig och min punkterade hipstercykel”

Den här tyckte ni om! Kanske för att jag var nybliven singel och hade varit så ledsen ett tag, men så en dag såg jag ut såhär. Glad, piffig, bubblig. Hade även denna som tinderbild ett tag, med texten ”relativt härlig, skriver och har mig.”

Plats 7. 2789 likes. ”september, lite nervösa, fortfarande inte ihop”.

Hanna tog den här bilden på mig och Isak när vi var på moderna museet i början av hösten. Det var typ första gången vi helghängde på det sättet, liksom tillbringa en hel dag tillsammans. Vi köpte fiolfikusar som skulle dö ganska kort därefter och hånglade vid övergångsställena. En del av mig hade inte vant mig vid att vara så parig så jag var nog lite paranoid, men det var spännande och pirrigt också.

Plats 6. 2798 likes. ”Köksdansa, högläsa, hårklia, vad jag jag har saknat henne och det.”

Yrsa åkte till Barcelona i två månader, och mot slutet av vistelsen kom jag dit och hälsade på. Jag fattar att ni gillar den här bilden. Balkongfrukost med mandariner som fortfarande har bladen kvar, och så världens gosigaste person i raggsockor och tjusig morgonrock.

IMG_7727

Plats 5. 2972 likes. ”Hemmakontoret med illustrationsjobb och ljudbok som sällis. Och nu: klockan tre-kaffet.”

Höstprakt och ganska gosigt frilansliv.

Plats 4. 2997 likes. ”vissa morgnar kan jag stå på balkongen och höra barnen från adolf fredriks musikklasser sjunga”

Hade aldrig accepterat att den här bilden har fått så många likes om det inte vore för The Very Romantic Caption.

Skärmavbild 2017-01-06 kl. 17.25.20

Plats 3. 3218 likes. Vilken vidrig dag att vakna upp i.

Trump hade segrat i presidentvalet och jag gissar att den här bilden fick så många likes för att ni höll med mig. Vidrig dag. Tråkig bild. Bättre kan vi.

Plats 2. 3480 likes. ”Vaknar upp i en dag som vill vara min kompis.”

Jag brukar fyllas av skamkänslor när jag lägger upp ÄNNU en utsiktsbild, tänker äej nu har de väl tröttnat, men så är det ändå dessa bilder som får flest likes? Fast jag tänker att ni kanske skickade en like för att jag hade skrivit en väldigt livsbejakande caption. Hade jag varit rätt ångestfylld innan. Gullia ni.

Plats 1. 3969 likes. ”Exsqueeze me men denna utsikt är ju faktiskt nåt utöver det vanliga.”

Hade rivit er med rivjärn om min mest like:ade bild 2016 vore ännu en bild föreställande min Stockholmsutsikt. Då är Barcelonetautsikter mer spännande. Tror kanske att den här bilden fick så många likes för att det är detta alla drömmer om i novembermörkret? Jaanas analys var följande:

”Jag tror att det är kompositionen! I likerekordbilden. Så lättläst bild. Blicken vandrar uppifrån – gillar först himlen och staden – och faller naturligt ner på lilla lugna Flora som flundrar på balkongen. Då slås de två intrycken ihop till ett och tittaren tänker: AHA, det är den här känslan Flora hade i den här stunden. Och fint ser det ut också. Folket trycker LIKE.”

Här är mina mest likeade bilder 2015 förresten, med ungefär tvåhundratusen mindre likes än detta år:

florawis

Vad vill ni att jag instagrammar 2017?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Boktips och recepttips tycke jag är kul att se!! ❤️

  Ellen 2017-01-08 18:33:15
  Svara
 • Flora! Vad hade du haft på dig om du skulle gå på studentbal nu? Kan du snälla lista några bra affärer/hemsidor som säljer fina, eleganta, simpla klänningar?

  Hanna 2017-01-08 13:31:14
  Svara
 • Hej Flora! Jag har en fråga som du kanske kan svara på i din näsa Q&A. Du som brottas med prestationsångest, hur förhåller sig det till ditt skrivande? Jag har väldigt svårt för att komma framåt i min skrivandeprocess eftersom jag har så svårt att sluta jämföra mig med andra. Jag tänker typ: ”äsch jag kommer aldrig bli lika bra som *insert valfri författare* så det är ingen idé att jag ens försöker”. Så är jag med allting i livet, men särskilt med mitt skrivande. Har du helt enkelt inte dålig självkänsla när du skriver, eller har du några knep? (obs: inte för att du BORDE ha dåligt självförtroende – din bok var fantastisk :) men jag vet att du skrivit om prestationsångest förut så därför vänder jag mig till dig)

  Rebecka 2017-01-08 12:19:11
  Svara
 • Hej Floris en mysko fråga kanske men stör du dig av tågtrafiken från din lägenhet? Jag kollar på lgh i vasastan i närheten där du bor o som ligger på ungefär samma avstånd från spåren. Tågtrafik är lite annat mot bilbuller tänker jag…

  a 2017-01-08 11:49:31
  Svara
  • Svar på as kommentar.

   Hej! Ja det är ganska bullrigt här, men inget som stör mig nämnvärt. Gissar att man är olika känslig! Och har svårt att säga om det låter mer här än på andra platser, jag tror egentligen att billjud är störigare!

   Flora Wiström 2017-01-11 15:02:30
   Svara
 • Kan du inte visa dina minst likeade bilder?? Vore en kul twist!

  Elin 2017-01-08 11:36:52
  Svara
 • Här kommer alla kommentarerna på en och samma gång (gissa låten…)
  1. Älskade er senaste podd om nyår osv. Rolig, ärlig, intressant, insiktsfull – allt jag kunnat önska mig!
  2. Vill tipsa om att använda dig av Youtube för att boosta portugisiskan. Där finns sååå många bra videos med grammatik, uttal, expressions osv. Lite mer levande än Duolingo (men den appen är också bra!)
  3. Kommer Stanna möjligtvis som pocket i sommar?
  Kram <3

  Em 2017-01-08 10:07:04
  Svara
 • Barcelona-bilden på dig <3 Så himla fin!

  Ellen 2017-01-07 21:38:08 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Instämmer Jaanas analys!

  a 2017-01-07 18:59:42
  Svara
 • Å så fint flöde! Tycker om utsikten don’t you worry :-) önskar mig ett 2017 fyllt av mat/recept, inredning, boktips, captions av stunder då livet inte är perfekt, ja typ sådant. Tips om olika saker att göra/äta/titta på/läsa osv. Kram Floris tack för en trygg blogg!

  Anna 2017-01-07 14:55:40 http://hmnvk.wordpress.com
  Svara
 • När du illustrerar, pysslar, mysfikar, allmänt när du hänger med dina vänner pga verkar ha det så otroligt mysigt och det syns på bilderna! :)

  Alexandra 2017-01-07 12:59:42
  Svara
 • Älskar verkligen bilden på Yrsa. Den är en sån himla lucky shot på något vis, med mandarinerna som matchar hennes raggsockor, morgonrock och yogamatta(?). Önskar dig ett gott like-år!

  Cornelia 2017-01-07 11:05:15
  Svara
 • Hur träffades du och Isak? Nyfiken! :)

  Anonym 2017-01-07 08:54:07
  Svara
 • Hej Flora! Ville bara meddela att: fan så bra blogg du skapar vareviga dag. Bästa peppen med text å bilder och ärlighet som en liksom kan relatera till. Så jäla äkta och bra. Tack för det! Kram pårej <33

  Johanna 2017-01-07 06:32:49 http://nouw.com/augustibarnet
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!