Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lördag i januari med den jag är kär i

isak flora wistrom-8

Vill aldrig att den här helgen ska ta slut.

isak flora wistrom-4

Igår vaknade jag upp bredvid en varm och askkoppsluktande person. Tryckte näsan mot honom en stund innan jag drog av mig täcket, gick ut i köket och började slamra runt.

isak flora wistrom-1

Gjorde så god frukost jag kunde för att han aldrig ska kunna dumpa mig. Skoja. Eller.

När jag ställde fram smoothieskålen sa jag kom ihåg att avokado är en frukt, för annars kanske det känns lite random att äta det på en smoothie? I donno. Gott i alla fall.

isak flora wistrom-3

Vi åt alltihop i sängen framför The OA. Finns på Netflix, se.isak flora wistrom-6

Sedan gjorde vi oss i ordning.

Mjukisbraxor från Weekday, topp från & Other Stories, skor från Vans.

Och gick ut på stan för att köpa en ram och lite andra grejor. Isak hade jobbat på Ellegalan dagen innan och stod och bakissvettades på Drottninggatans största H&M när jag skulle prova åtta plagg som hela tiden gled ner från sina galgar. Tappert.

isak flora wistrom-9

På kvällen tittade vi på ännu mer The OA och köpte mat från Maxos via Uber Eats. Så jäla god falafel/hummus/friterade grönsaker/foul/tabbouleh etcetera.

Sedan åkte vi till Katarina Ölkafé och drack bärs med svåra namn ihop med min storebror Viggo som är i Stockholm över helgen. Har så många bra killar i mitt liv.


Translation: Saturday with the guy I’m in love with. We watched The OA and had breakfast in bed, went out for som shopping, ordered dinner through Uber Eats and met up with my brother Viggo for beer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • t-shirten Flora !?!?!? varifrån :)

  Johanna 2017-01-18 18:53:54
  Svara
 • Hallå! Dina vita höga strumpor ser assköna ut, vart har du köpt?

  J. 2017-01-17 23:52:39
  Svara
 • Haha ”askkoppsluktande” låter ju superonice (sorry!) MEN ja, vad gör det när du är kär i honom :)
  Vad jag egentligen ville säga: tack för filmtipset whip it, såg den i helgen och blev lite happy.

  L 2017-01-16 15:49:15
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Ja men ibland luktar även den man är kär i illa! Är ju det jag försöker få fram här :)
   Jaaa visst ären bra!!

   Flora Wiström 2017-01-16 16:54:11
   Svara
 • Florpen!! Måste bara säga TACK för att du existerar och ger en så himla bra inspiration till att vilja fylla sitt liv med härliga grejer. Jag har läst din blogg till och från under typ två år men jag har vart dålig på att kommentera (trots att jag numera ser det som en av höjdpunkterna i min dag att läsa de inläggen du skrivit för dagen).

  Jag har vart deprimerad i majoriteten av mitt liv och därmed spenderat många dagar i min säng likgiltig mot livet. Bara velat sova bort dagarna. Men efter många rundor i terapi och ett jävlar anamma har jag klarat mig ur mörkret. Och jag har mått strålande i snart 1.5 år. Och DU ger mig en sån jävla livslust! Jag vill verkligen leva livet fullt ut. Att läsa om dina härliga kompishäng, drömmiga resor och framförallt ditt driv ger mig så mycket pepp om att själv bygga upp livet så som jag drömmer om. Så tack så jättejätte mycket för att du delar med dig av ditt liv. Ha en fantastisk vecka. kram <3

  Olivia 2017-01-15 23:27:20 http://devote.se/kallaste
  Svara
 • Åh vad är det för modell på byxorna?? Ser så himla fina ut!

  Emma 2017-01-15 22:51:34
  Svara
 • Men åh, så himla fin lördag detta ser ut som! Och jag blir alltså så golvad varje gång en får se dig och I så här, ni är ju så himla lika!?

  Ellen 2017-01-15 21:17:48 http://www.ellenlindberg.se
  Svara
 • Hej Flora! Först, tack för en fantastisk fin, rolig och inspirerande blogg. Jag har nu en liten fråga du får svara på om du får tid, men hur brukar du komma vidare när du har tusen viktiga och egentligen roliga saker att göra men självkänslan och energin ändå bara får dig att ligga kvar i sängen, utan att ork att röra på sig? Hamnar i de lägen allt för ofta och vet inte hur jag ska ta mig ut.
  Hoppas du får en fin dag, massa kramar<3

  Matilda 2017-01-15 21:04:26
  Svara
 • Flora, du måste berätta vad det är för toast du gjort!? Ser såå gott ut, men kan för mitt liv inte lista ut vad det är och innehåller haha :)

  T 2017-01-15 16:13:26
  Svara
  • Svar på Ts kommentar.

   Jaaaa!! De såg helt amazing ut, vill ha recept!! Plus Flora den där toppen, hittar inte den på & other stories, har du kanske en länk o hänvisa till? Den är såå fin!

   Anna 2017-01-15 23:18:32
   Svara
 • Är dina uber eats nämningar sponsrade?

  Sara 2017-01-15 15:20:28
  Svara
 • Flora! The b&w photos look like film photos, so lovely! x

  Daria 2017-01-15 13:52:36 http://www.oltre-mare.tumblr.com
  Svara
 • Låter som en fin dag! Själv var jag vrålbakis hela dagen och åt chips i soffan i x antal timmar, kompenserade med att idag gå upp klockan 7 och tvätta?!? All or nothing.

  Josefin 2017-01-15 11:02:09
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!