Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ett nytt print på min vägg

Min pv gav mig en så himla fin grej i julklapp.

bim eriksson hos flora wistrom-2

Nämligen det här printet av Bim Eriksson.

Jag har skrivit om hennes bok tidigare. Den har liksom stått lutad mot väggen som en tavla för att jag tycker så mycket om den. Men nu har jag alltså fått en stor inramad variant i stället!

bim eriksson hos flora wistrom-1

Illustrationen är baserad på ett utdrag ur dikten What they did yesterday afternoon av Warsan Shire:

later that night
i held an atlas in my lap
ran my fingers across the whole world
and whispered
where does it hurt?

it answered
everywhere
everywhere
everywhere.

bim eriksson hos flora wistrom-3

En så genomtänkt och bra present. ♥


My bf gave me this print for christmas. It’s made by Bim Eriksson, based on a poem by Warsan Shire. I love it. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • æææ jeg vil også ha, vet du hvor han kjøpte det?

  marire 2017-01-17 20:03:22 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Hej Flora! Vilket fint inlägg. En lite udda fråga kanske…äter du några tillskott såhär under vintermånaderna? Jag har precis övergått till helt vegetarisk kost, och så småningom hoppas jag utesluta animaliska produkter helt och hållet…så ja, jag är ny på detta och tänker att jag frågar en expert. :)))

  Fanny 2017-01-17 12:54:42
  Svara
 • Superkult print, sårt og kult. Og jeg bare elsker den hylleveggen din, veldig pent!

  Luisa Fernanda del Mar 2017-01-17 11:13:18 http://la-mar.no
  Svara
 • FLORA! boken där uppe i din hylla (den som ser helt magisk ut) med huset. Vad heter den? Ser inte hela trycket och nu fick jag ett sug efter att läsa den pga den såg magisk ut!

  Kram! // Bella

  Isabella 2017-01-17 07:51:53
  Svara
 • hela världen på väggen <3

  yrsa 2017-01-16 23:14:47 http://cargocollective.com/yrsakeysendal
  Svara
 • SÅ FIN/T

  sara 2017-01-16 22:26:57 http://sara.metromode.se
  Svara
 • Måste bara fråga, var är din hylla ifrån? Så himla snygg!

  Amanda 2017-01-16 22:22:12
  Svara
 • Hej Floraaa! Asså här kommer en askonstig fråga men alltså jag kan inte låta bli att ställa den! Hamnade på din kompis Kajsas insta av en slump och såg att hon dejtar en kille som ser ut att vara rätt mycket äldre, och själv har jag precis träffat en man som är tjugo år äldre än mig (jag är 22) som jag gillar SKARPT. So, my question is kan du SNÄLLA inte intervjua henne om denna fråga i en podd eller kanske på din blogg eller på något sätt ta upp det här med att dejta en äldre person och hur en hanterar att ens omgivning tycker det är knas? Är så nojig men gillar verkligen denna man och vill ge det en chans men kan inte sluta tänka på vad folk runtomkring ska tycka säga göra och framförallt få mig att känna! Puss och tack för allt bra du gör!

  Ellen 2017-01-16 21:34:22
  Svara
 • Hej!! Två frågor, 1 var har han hittat printet?? Så fint vill också ha:) 2 lite svårare fråga kanske, men jag är precis i början av mitt första seriösa förhållande nånsin (är 19) och jag är så. himla. rädd. Jag tycker om honom skitmycket och vet att han gillar mig men jag får typ panik av att vi ska vara ihop. Har jättesvårt att lita på folk och tror typ att ingen tycker om mig egentligen. Men vill ju det här!!! Har du några erfarenheter av samma känslor?? Kram och tack för najs blogg

  My 2017-01-16 19:24:36
  Svara
 • Hej! Jag befinner mig i en kris då jag inte har någon jävla aning om vad jag vill göra. Har hoppat på ett program (3år?!?) som jag precis kommit på att jag ej vill bli ens… Fan liksom. Det enda positiva med detta är att jag känner mig ett steg närmre mitt ”purpose” i livet. Jag vet att jag vill göra något kreativt och skapande. Jag inspireras väldigt mycket av dig. Kan du inte komma med några tips på kreativa, skapande utbildningar eller berätta varför du pluggade och började skriva? Hundra tusen kramar (ifall du svarar) annars typ 100kramar.

  Empan 2017-01-16 17:06:53
  Svara
 • Så fint! Jag har letat prick en sån ram ca tusen år, var har du köpt den? :)

  Mi 2017-01-16 17:02:52
  Svara
 • Vil väldigt väldigt gärna ha den! Går det att fråga Isak vart han kan ha tänkas köpt den?

  M 2017-01-16 14:45:59
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   han har köpt den direkt av bim, så du får kontakta henne via instagram eller så :)

   Flora Wiström 2017-01-16 17:18:26
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!