En LA-outfit

flora wiström

Hej och glad lördag. Eller, här i San Francisco är det ju fortfarande fredag. Jag ser i sociala medier att Stockholm verkar vårigt och fint. Vilken tur. Här regnar det som satan, men vi har tillbringat dagen på MOMA, druckit öl och ätit hamburgare vid bardisken, köpt mjuka kläder och tillbringat kvällen i sängen med The Crown på magen, med avbrott för att äta mungbönspannkakor på en koreansk restaurang här i kvarteret.

Mitt psyke är rätt svajigt just nu, ena sekunden är jag asglad och i nästa stund känner jag mig så ledsen att jag bara vill dra något gammalt över mig. Men så får det vara ibland. Det brukar ge sig efter ett tag.

flora wiström

Det här hade jag i alla fall på mig för prick en vecka sedan, när vi var i Los Angeles. Jacka från Urban Outfitters, solglasögon från Sunbuddies, väska från Accent, skjorta från Uniqlo, kjol från Monki och Converse. Om någon undrar alltså.

Hej så länge, vi hörs snart ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Fina Flora. Jag är också inne i en emotionell svacka just nu. Känner allt eller inget, har inte riktigt något mellanting vilket gör att jag vissa dagar älskar livet medan jag andra bara vill sova och vakna om en vecka eller så. Men precis som du skriver, det ger ju med sig efter ett tag. Så håll ut, våren blir nog fin för oss i alla fall.
  <3

  Ellen 2017-02-27 19:38:10 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Hej Flora! Jag har ett i-landsproblem. Jag har typ ingen musiksmak och är generellt rätt ointresserad av musik, jag lyssnar mer på radio liksom. Därför blir jag skitnervös och stressad när folk frågar vad jag har för musiksmak. Jag är intresserad av konst, litteratur och mode men sådant estetiskt frågar aldrig folk om. Jag fick för mig att du har samma uppfattning om musik. Jag känner mig på något vis lite korkad för att jag inte har en cool avancerad musiksmak med gammal rock eller sådant. Och så får jag alltid så konstiga reaktioner när man inte har något bra svar på vad man lyssnar på. För jag lyssnar bara på musik när jag springer eller är på klubb, och det är samma radio-dunkdunk, typ. Lyssnar hellre på ljudböcker på bussen osv. Varför känner jag det är hipsterkomplexet?!?! Och belive me, jag haar försökt djupt relatera till KENT osv men det talar inte till mig? What to do?

  V 2017-02-18 21:48:08
  Svara
 • Hej.
  ang. det här med svajig, har för mig att du pratat om att du nyligen satt in en hormonspiral vilket jag personligen också har – men funderar på att ta ut. efter två år känner jag inte att jag är mig själv längre. jag har aldrig varit såhär svajig i mina känslor innan, ena sekunden pepp andra nere och deppig. här om dagen kom jag att tänka på hur en före detta manager sa att hon gillade att jobba med mig för att jag alltid var glad – och nu känner jag mig aldrig glad längre. vill inte säga att hur du mår beror på det, för jag vet att du pratar mycket om ångest osv. men vill bara påpeka det för det var det första jag tänkte på när jag läste det.
  puss

  sophie 2017-02-18 16:13:05
  Svara
  • Svar på sophies kommentar.

   Ang. hormonspiral – jag hade en i ungefär ett år men tog ut den för att jag på slutet aldrig kände mig glad. Hade dock inte svajigt humör utan mer konstant depp. Tog ut den i höstas, också för att min sexlust helt försvann och nu efter några månader utan känner jag mig ofta superglad :) Kommentaren är kanske mest till Sophie att testa att ta ut den, det kan vara den som påverkar ditt humör trots att barnmorskor säger att den bara verkar lokalt :)

   Julia 2017-02-18 19:59:37
   Svara
   • Svar på Julias kommentar.

    Jag fick hemska humörsvängningar av min hormonspiral. Jag trodde först inte att det var på grund av den, för barnmorskan sa att sådana biverkningar var ovanliga. Men efter att jag tog ut den efter 6 mån så märktes jättestor skillnad. Så kan absolut vara det.

    Julia B 2017-02-19 20:41:43
    Svara
 • Så cool outfit ?

  Ida 2017-02-18 15:54:28
  Svara
 • Du är så fin. Gillar att du är ärlig. :)

  Carro 2017-02-18 14:51:57
  Svara
 • Hej flora! Jag tänkte kan inte du göra ett sånt inlägg där man efterlyser kompisar? För jag ska snart flytta helt själv till ett annat land! Och är lite nervös och skulle va kul å få kontakt med nån som också ska flytta dit! Tack så mycket och ha det fint!! <3

  Julia 2017-02-18 12:51:23
  Svara
 • kjære flora, jeg vil bare si takk for at du deler hvordan du har det psykisk som en naturlig ting, en del av livet og hverdagen, og en naturlig del av et kort ootd-innlegg. det er et så viktig bidrag i å åpne opp samtalen, ufarliggjøre det å dele. tusen takk. god lørdag!
  <3

  marire 2017-02-18 11:41:02 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!