Veckans lista.

eloise och flora-17eloise och flora-18eloise och flora-12

Hej! Kom hem nu, efter nio timmar på ett flygplan. Isak sa att han tycker att det är så tråkigt med folk som blir inåtvända och irriterade på hemresan, som om allt man gör bara är att tar sig hem och längtar dit, medan han själv alltid tycker att det suger att åka hem. Jag är väl någonstans mittemellan. Kände mig rätt redo för att komma hem, jag har mått rätt kasst vissa dagar, men älskar också Kalifornien något otroligt. Nästa år tror jag att vi ska försöka bila från Seattle till San Francisco. Det vore så jävla fett.

Tänkte att jag skulle fylla i en sån här veckans lista, mycket för att jag själv vill få lite struktur i hövvet.

? Veckans planer:

Jag sitter i juryn för Svenska ljudbokspriset och i morgon har vi ett möte för att utse årets ljudbok. Sedan ska jag träffa Yrsa och därefter spela in podd. Andra saker den här veckan är lite olika möten inför eventuella samarbeten och medverkan i två radiogrejer. Och så hoppas jag såklart få träffa mina kompisar så mycket som möjligt. Och just det! På söndag har jag en skrivpeppsfika med en tjej. Hon vann inte musikhjälpenauktionen men ville så gärna ses ändå, och hon och hennes mamma skänker pengar till Röda korset som tack :’)

 ? Veckans störiga:

Lär ju vara helt jetlaggad och körd, vilket inte passar sig när man har en triljard mail och möten att gå på. Men. Jag löser det.

? Veckans pepp:

Laga middag med My ja tack. Sitta på café med Yrsa ja tack. Luncha med Kajsa ja tack.

? Veckans gos:

Jag ska barnvakta mina småsyskon i helgen. Fasar inför den dagen då de inte kommer vara sugna på att gosa med mig längre. Men Eloise brukar klänga sig fast runt mig och stanna så. Hon är det gosigaste jag vet.

? Veckans goda:

Ska äta pressfrukost på Riche på torsdag. Flott.

? Veckans nedräkning:

Jo. Jag åker ju till Portugal om tre veckor. Alltså, det är inte som att jag kryssar dagarna, utan det är mer en plötslig insikt om att det händer nu. Jag drar, och så är jag borta i två månader.

? Veckans skrivande:

Förutom blogginlägg så ska jag skriva en krönika. Och så vill jag skicka in nyskriven text till min förläggare. Bara så läskigt att göra det. Tänk om hon inte gillar?

? Veckans tv-serie:

Better things <333

? Veckans blogginlägg:

Har ett gäng inlägg planerade från Kalifornienresan, en del av det är skrivet i dialogform, och så vill jag tipsa om mina skönhetsfavoriter från februari, hur en vardagshandling kan se ut, en outfit, och kanske kanske hinner jag jobba klart den där jäkla San Francisco-guiden som jag började på för ett år sedan… Vad vill ni läsa mer om?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Varför flyger du så mycket? Bryr du dig inte om miljön? Behöver du verkligen alla de resorna?

  Josefin 2017-02-23 23:17:19
  Svara
 • Jag och min pojkvän bilade från LA via SF till SEA för ett år sen. Vi åkte längs med kusten från LA till ungefär Coos Bay. Den vackraste biten tycker jag va i Kalifornien, när man väl når Oregon blir det verkligen bara skog. Väldigt drömmig skog dock! Vägen mellan kusten in mot Hwy 5 va supermysig pga skogen! Any way så tycker jag absolut ni ska göra ännu en bilresa. Jag blir så avundsjuk av att läsa dina inlägg de senaste dagarna!

  Klara 2017-02-23 18:01:26
  Svara
 • Hej Fröken Wis (lol försökte komma på något charmig smeknamn vet inte hur jag känner inför detta, tycker ändå det kan funka but I don’t know)
  Hur som ÖNSKEINLÄGG: porträtt över din mormor och din farmor (och/eller andra äldre intressanta eller ointressanta personer i din närhet) förslagsvis i stil med dina kompis intervjuer men ett annat grepp skulle säkert också funka, tror det hade kunnat bli fint! De verkar så mysiga och som väldigt fina personer det lilla man fått se av dem. Kram (och lovade mig själv att inte skriva så långt så du skulle orka läsa men tänker att jag ändå gjorde det hyfsat överskådligt med ÖNSKEINLÄGG i caps lock man kan ju iallafall hoppas att det kanske fångade din uppmärksamhet)

  elina 2017-02-23 10:42:31
  Svara
 • Min lillebror går i 7an och är tuff men gosar gärna ändå ibland, så oroa dig inte för mycket för det<3

  Sofia 2017-02-22 19:38:42
  Svara
 • Vill också veta mer om Natural cycles!

  Katarina 2017-02-22 14:08:11
  Svara
 • YES VARDAGSHANDLING JA TACK! <3

  Ulrika 2017-02-22 11:40:47
  Svara
 • Hej! Vill bara säga att jag ÄLSKAR dialog-inläggen – blir så himla fint att läsa <3

  Caroline 2017-02-22 10:28:27
  Svara
 • Haha, åh hon är så lik dig det är inte klokt :D

  Julia 2017-02-22 09:10:51
  Svara
 • Jeg syns det er så fint å lese dine ukes lister <3 Så mange fine planer!

  Luisa - La Mar 2017-02-21 22:47:07 http://la-mar.no
  Svara
 • Snällasnällasnälla gör en SF-guide! Ska bila Seattle-Los Angeles till påsk och hade gärna fått lite tips när det kommer till San Francisco. Vilka områden är mysiga? Vart käkar en frukost? Var hittas den bästa utsikten? Är det några speciella, roliga, häftiga butiker jag ska kika i? Tripadvisor fyller inte riktigt mitt mått, hoppas att du kan. Kram!

  Karin 2017-02-21 21:41:45
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Nu är jag ju inte riktigt Flora, men har ”pendlat” till SF i fyra år och bott där på heltid i drygt ett. Har gjort en guide uppdelat på fyra olika delar, kolla gärna in den om du vill: https://berglundlinnea.wordpress.com/category/reseguider/ (finns ett Austin-inlägg mitt i allt men strunta i det och scrolla vidare:)).

   Linnéa 2017-02-24 15:19:30 http://berglundlinnea.wordpress.com
   Svara
 • Flora! Hoppas du kan andas och inte är för stressad och pressad. Blir fett ledsen för att du känner så men vet samtidigt hur det känns, och att det går i vågor. Det är superfint att läsa om din skrivprocess och också de inlägg med textskildringar av minnen och särskilda händelser och känslor som är mer poetiska. Puss och kram<3

  ee 2017-02-21 21:15:51
  Svara
 • Vet inte om du tagit upp detta innan men jag skulle uppskatta dina tankar och åsikter kring en sak som går och gnager inom mig… Jag och allra bästa vän har lite problem at the moment, vi pluggar på olika orter och hon hör liksom inte av sig alls längre? Det kan gå uppemot en vecka utan ett endaste sms och detta är en person jag spenderat varje dag medan sedan vi var typ 6 år gamla ??? När jag frågar henne varför hon inte hör av sig (detta händer ofta) så säger hon att hon bara glömmer av, ser inte mina sms etc. Då känner mig jag mig ivägen och som att hon alltid är sur på mig. Jag vet att hon inte är en sådan person som distanserar sig för att avsluta en vänskap, innerst inne, men jag börjar ju undra… Vi är extremt tajta annars men har som sagt kommunikationsproblem som verkligen tär mig pga jag saknar ju henne. Samtidigt känner jag att jag inte vill jaga efter henne, jag vill liksom inte vara ensam i att satsa på vår vänskap… Vill ju inte att vi ska glida isär ännu mer men nån gång känner en ju sig rätt matt och orkeslös, det går ju inte att alltid vara den som hör av sig och lägger in allt effort :// eller? Nu blev detta väldigt svamligt och kanske lite töntigt men – vad gör en när ens bästa vän bara verkar bry sig från och till och inte hör av sig?

  Beatrice 2017-02-21 21:02:17
  Svara
 • Tips på bra och användbara appar! Och så undrar jag om du (och/eller Frida?) fortfarande använder er av Natural cycles, skulle verkligen vilja veta om den funkar okej PUSSTACK<3

  G 2017-02-21 20:47:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!