Veckans lista + Yrsa och jag i Kärlek i P4

Hej och vad snabbt den här helgen kom och gick. Allt har gått i ett på sistone, det tjockar ju lätt ihop sig efter en resa såhär. Igår var jag och Yrsa gäster i Kärlek i P4, där vi pratade om kompisdejting. Det var direktsänt och väldigt kul att få vara med. Så fint hur Elin Ek i slutet ba ”det glittrar så mycket i ögonen hos er när ni pratar med varandra” :’) Lyssna på avsnittet här nedan:

flora yrsa kärlek i p4 sveriges radio

flora yrsa kärlek i p4 sveriges radio

flora sveriges radio

Jaha, vad händer denne lelle vecke då? Låt se.

? Veckans förändring:

En stor en! I alla fall här i the internetworldz. Från och med 1 mars händer något med den här bloggen! Jag är så jävla pepp.

Veckans planer:

Idag ska jag bjuda min pappa på vinlunch för att fira att han har levt i 57 år! Hurra hurra hurra. Och så ska jag till frissan. På tisdag har jag date night med min snubbe och på onsdag ska jag och bokklubben på teater. I övrigt blir det bloggjobb, poddjobb och ett gäng möten.

Veckans middag:

Sara kommer hit ikväll. Hon ska hjälpa mig med indesign som det proffs hon är, och så ska jag bjuda henne på middag som tack.

Veckans AW:

Ska skåla med mamma och Yrsa på fredag. Drömhäng.

Veckans fest:

Sara fyller 24!

 ? Veckans störiga:

Känner mig lite suk men har mass-or att göra. Tyck synd om mig tack.

? Veckans skrivande:

Skrev ingenting på mitt långa projekt förra veckan. Tänker att jag kommer ha mer tid när jag är i Lissabon ehehe. Men den här veckan verkar onsdag och fredag bli skrivdagar. Ja men så får det bli.

? Veckans tv-serie:

Har ju börjat titta på the OC. Alltså för första gången. Kommer behöva skriva mer om detta på bloggen.

? Veckans blogginlägg:

Förra veckans planerade blogginlägg dök ju inte direkt upp pga tidsbrist så denna vecka vågar jag inte förutspå innehållet. Har i alla fall helt sjuka bilder att visa er från Kalifornienresan. Och har nästan gjort klart ett inlägg om mina skönhetsfavoriter, så det ska ni få. Men som ni vet så älskar jag förslag på önskerubriker.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • Hej Flora!! Jag är intresserad av att ta en skrivkurs eftersom jag tycker om att skriva. Jag undrar om du har tips på en? Du kanske gick en på en skola i Stockholm, jag bor i Göteborg.. Men jag tänkte fråga iallafall! Hoppas du har en bra dag!! Kramkram

  Julia Jillnefelt 2017-02-28 12:54:05
  Svara
 • Ja, blogga gärna mer om OC. Jag har inte heller sett serien och undrar om det är värt att börja.

  Jenny 2017-02-28 09:46:15
  Svara
 • Jag ser fram emot fler kalifornienbilder och dina skönhetsfavoriter :D

  Matsdotter 2017-02-28 08:38:11 http://matsdotter.com
  Svara
 • Mer frukost!

  Maya 2017-02-28 08:10:55
  Svara
 • Jaaa plz blogga om OC! Äkta coolt att följa nån som ej sett det innan. Och FAKK vad coolt att ni träffat grynet??

  MD 2017-02-28 07:34:57
  Svara
 • ”appar jag använt/använder/rekommenderar”

  g 2017-02-28 03:24:28
  Svara
 • -de här växterna har jag hemma

  David 2017-02-28 00:17:51
  Svara
 • Alltså hjälp vad lika Yrsa och kvinnan till vänster är!! Är de släkt? Så mysig tanke att du står mitt emellan nutida och framtida Yrsa, som att framtids-Yrsa är på besök för att klappa er på axeln och heja på när ni pratar i radio!

  Emma 2017-02-27 22:42:03
  Svara
 • Hej!

  Skickade förslag på önskerubrik via mejl till dig, men kan kommentera de här också:
  – Det här finns i mitt kylskåp
  – Det här finns i mitt skafferi

  Dessa med tanke på din ena livesändning på instagram där många frågade om vegetariska mellisar och snabba luncher. :)

  Puss och kram!

  Emma 2017-02-27 21:41:08
  Svara
 • Kanske en vegansk matdag? Behövde tips!

  Caroline 2017-02-27 21:31:44
  Svara
 • Vet inte om du kanske har skrivit om det redan, men jag hade gärna läst ett inlägg om dina växter. Typ vilka växter du har, har du valt växter med något speciellt i åtanke eller har du bara köpt de du tycker är fina, hur du tar hand om dem (eller inte gör det), om du har gett dem namn, hur man får koll på när man ska vattna vilka växter osv? Själv dödar jag alla växer jag rör vid, men skulle vilja lära mig :)

  Jojje 2017-02-27 21:09:41
  Svara
 • Spännande!! blir ju alltid så nyfiken när fölk hintar om förändringar sådär. :))

  ISA 2017-02-27 20:43:04 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • SPÄNNANDE!! BRA! KLOKT!

  Hanna - Ackribi 2017-02-27 20:39:38 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • oc <3333 wanna be forever young

  A 2017-02-27 20:37:49
  Svara
 • Hej Flora! Jag vet inte om du läser varje kommentar du får, men jag gör ett försök ändå i hopp om att få ett svar. Historien är lång, men jag ska försöka hålla mig kortfattad.

  För ungefär ett år sedan gjorde jag slut med min första pojkvän. Han var otrogen mot mig en vecka in i förhållandet (rullar ögonen åt honom). Såklart blev jag förkrossad, men jag har insett på senare tid att han inte betytt något för mig och att vårt förhållande mer var en fling än något äkta. Hur som helst, efter detta kontaktade en annan kille mig som jag endast hälsat på tidigare. Vi började skriva och det kändes skönt att få tankarna från mitt ex. Den nya killen visade intresse, men jag var samtidigt rädd för att släppa någon ny nära inpå då jag redan blivit sårad. Vi umgicks ett par gånger och skrev nästan varje dag. Han bjöd mig på bio och jag fick träffa hans pappa. Det kändes seriöst, jag kände mig tryck och jag diggade verkligen honom. Sen kom dagen då jag kände att han blev mer och mer avvaktande, han sluta ta initiativ till att börja skriva och han föreslog inte att vi skulle ses. Jag fick tillslut nog, och konfronterade honom, varpå han sa att han inte visste vad som var mellan oss. Jag fick tjata på honom för att få träffa honom, jag ville ha ett svar face to face. Han sa att han inte visste vad han ville och att han inte kände gnistan mellan oss längre (trots att vi bara träffats 4 gånger). Jag blev sårad, extremt sårad, då jag anser att man inte lär känna en person på 4 träffar, en person förtjänar fler träffar än så.

  Min sommar blev den värsta, det gick inte en dag utan att jag tänkte på honom och jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Detta var killen som jag trodde allt skulle hända med. Detta var killen som jag trodde skulle göra mig glad ända in i själen. Detta var killen som jag trodde skulle visa mig livets alla vackra ting. Vi träffades igen i slutet av sommaren på en liten festival i vår hemstad. Vi umgicks. Vi hookade. Det kändes magiskt. Vi klickar på en intellektuell nivå, vi har samma intressen och vi är attraherade av varandra. Trots denna incident lät han vår relation rinna ut i sanden då han fortfarande ”inte kände någonting”, han påstod även att han väntade på ”the one”. Jag har svårt att se att han endast skulle utnyttja mig, och tror fortfarande idag att vi hade något (mer) den sommarkvällen.

  Jag har inte kunnat släppa honom ännu, vilket jag anser är väldigt konstigt då vi inte ens kände varandra? Vi hade endast träffats några få gånger och vi hade definitivt inte haft tiden för att komma varandra på djupet. Idag har han flickvän, alltså har han kommit över mig (kände han ens något för mig?). Det sårar mig (utan att jag egentligen vet varför) att veta att han ger någon annan den uppmärksamhet som han förut gav mig. Jag har tänkt mycket på faktumet att jag inte har kunnat kommit över honom. Varför har jag inte kunnat komma över en kille jag inte kände? Är det meningen att jag inte ska kunna släppa honom? Är vår relation till varandra inte slut ännu? Jag vill att han ska vara killen för mig. Att vi ska hitta tillbaka till varandra senare i livet. Men är det ens möjligt? Han kan ju få vem som helst, varför skulle han då välja att komma tillbaka till mig? Och vad ska jag göra för att hitta någon bättre än honom, det känns både lönlöst och hopplöst. Jag vill bara ha honom. Flora, hjälp mig.

  Efter ditt förhållande med Felix, hur kände du då? Angående att träffa någon ny och angående att våga släppa in denna? Hur känns det med Isak? Ge mig hopp, Flora, snälla.

  Lisa 2017-02-27 19:32:29
  Svara
 • HAHA SÅ KUL med O.C, denna serie har följt mig genom livet från dag 1 när den kom. Brukar kolla om serien 1 gång per år typ, eller när jag mår dåligt. Ser fram emot att få höra vad du tycker om den.

  stina 2017-02-27 18:37:57
  Svara
 • Alltså jag är så otroligt AVIS på dig som har världens bästa/mysigaste/fyndigaste/finaste serie att se fram emot! Fast frågan är ju hur bra den är med moderna mått mätt, när man liksom vant sig vid bra tv. Men back in the good old högstadie-days var The OC heeelt magiskt. Njut av Seth och Sandy Cohen <3

  Isabel Boltenstern 2017-02-27 18:27:39 http://www.isabelboltenstern.com
  Svara
 • – Egenskaper hos en kille/bästa kompis som jag gillar
  – Egenskaper som jag själv försöker eftersträva
  – bästa samtalsämnen på dejt
  – hur vågar en ta steget och berätta om känslor och kärlek
  – vad kan en göra i Stockholm då allt känns tråkigt och ensamt
  – Frågor som får en att komma närmare varandra (som par eller i kompisrelation)

  TACK för bästa bloggen!! <3

  julia 2017-02-27 17:31:41
  Svara
 • Åh finis, jag skickar massa håll-dig-frisk-kramar till dig!!

  Till önskeinlägg: har önskat detta några gånger så förlåt om jag är tjatig hehe det är bara så att det ser ut som om du går på/har så roliga och kreativa fester/häng! Jag har själv precis flyttat hemifrån och ska om en månad hosta inflyttningsfest, så skulle vilja ha lite tips på olika teman, lekar, drinkar och annat roligt liksom!! Kram på dig<3

  Tora 2017-02-27 17:29:15
  Svara
 • Vill se bilder på håret sen! Och sen älskar jag dina outfits så posta gäääärna såna inlägg. :-)

  m 2017-02-27 17:26:48
  Svara
 • Älskar att du har skrynklig skjorta. Kände sådan lättnad. Jag använder inte min linneskjorta bara för att jag inte stryker saker (är inte min grej). Nu fick jag bekräftelse på att det är ok att ha skynkel. Imorgon blir det linneskjorta för min del. TACK!

  Ps. Sorry för konstig kommentar.

  Katarina 2017-02-27 17:18:52
  Svara
 • Önskerubriker:

  – saker jag älskar med mitt hem
  – saker jag älskar med Stockholm
  – saker jag älskar med I
  – saker jag älskar med våren

  :) ❤ :) ❤ :) ❤

  Maricka 2017-02-27 15:17:07
  Svara
 • Åh, kan du inte göra en ny grej, typ skriva en ”kortis” i månaden? Dvs. skönlitterär text i miniformat om teman du får från oss? :D :D :D Tips på tema: kräks, blod, sommarlov, ekonomi, ”en het person”, om hemlisar, vatten … kommer inte på nåt mer.

  Matilda 2017-02-27 15:09:29
  Svara
 • Väntar fortfarande på att du å Yrsa ska bli ihop. OTP!

  My 2017-02-27 13:56:55
  Svara
 • Flora du är
  Grym och jag vill säga att jag sträckläst din bok fa-an va bra!!!
  Hallåååå hur tar man steg 2 i kompisdejtandet??? De känns som om Jah raggar haha!

  Lisa 2017-02-27 13:43:18
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej!! Taaaack fan vad fint. :’) Hur menar du steg två? Definiera steg ett så tar vi det därifrån!

   Flora Wiström 2017-02-27 14:35:55
   Svara
 • Är SÅ pepp på att se fler bilder från Kalifornien, för jag åker dit på lördag! Ahh! Så alla tips om LA och SF med omnejd mottages tacksamt.

  Mathilda 2017-02-27 12:51:42
  Svara
 • Lyssnade på programmet när jag körde bil tillbaka till Stockholm igår, jätte mysigt och bra avsnitt. Man hörde de där glittrande ögonen genom radion

  Helen 2017-02-27 12:33:52 http://helelala.blogg.se
  Svara
 • Önskerubrik: ”Det här skulle jag vilja säga till femtonåriga Flora.”

  Hanna 2017-02-27 12:03:41
  Svara
 • Önskar mig ett ”vad jag har på mig när jag inte vet vad jag ska ha på mig”-inlägg igen!! <3333

  Mosson 2017-02-27 11:53:33
  Svara
 • Men haha kul sammanträffande, jag har också precis börjat kolla OC från början. Har sett ströavsnitt när det gick på tv, men hade ingen helhetsbild alls. Ser fram emot att läsa vad du tänker!

  Linnéa 2017-02-27 11:21:15 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Jag är bara glad om du skriver om the OC! Såg också den serien för första gången rätt nyligen, eller det är ett år sen men ändå. Jag såg den när jag hade just flyttat in i vår nuvarande lägenhet och gick och väntade på att min kille skulle flytta in. Han bodde då i Sverige och behövde ett par månader på sig att fixa allt inför flytten. Dom två månaderna gjorde jag ingenting annat än såg på the OC. Sen kom han och jag glömde bort att se dom sista avsnitten. Har ännu inte sett dem.

  Ellen 2017-02-27 11:14:47 http://sevendays.fi/bffellen
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!