Det har varit en mycket bra mathelg. Vi tar en titt:
Jag och Felix köper nästan aldrig hem kött, vi äter nog 90% vegetarisk mat. Men häromdagen köpte vi köttfärs och gjorde megagoda fetaostbiffar. Jag följde ett vanligt recept för färsbiffar och sedan tryckte jag ner fetaost i varje biff. Till det gjorde jag ugnsrostad sötpotatis och tzatziki. Helsike vad gott. Jag var ett bottelöst hål och kunde inte sluta äta. I lördags hade jag ett möte med Shelley från Videofyme och vi åt brunch på Berns asiatiska. Jag har velat gå dit så himla länge (har till och med önskat mig det i julklapp), och det var verkligen värt hypen. Så mycket goda asiatiska rätter. Och sushibuffé. Jag fick Shelley att äta sitt livs första ostron också, och vi satt och flämtade efteråt med saltvattenssmaken i munnen och kände oss som två skaldjur. Har liksom inte lärt mig att gilla det än, och vet inte om jag någonsin kommer göra det. Efterrättsbuffén var också helt galen. På kvällen lagade jag en hederlig köttfärssås med vitt vin och mycket basilika. Gott det med, speciellt till färskpasta och parmesan. Och så bakades det lussebullar här hemma. Jag och Felix störtvägrar russin.
Translation: Some of the things I’ve been eating this weekend.