När klockan slår 12 på vardagarna så äter jag lunch. Likadant varje dag. Just den här dagen blev det ärtbiffar efter Sandras recept (men jag hade vetemjöl i stället för kokosmjöl och basilika i stället för mynta), mathavre, bladspenat, selleri, nektarin, avokado, fetaost och rostade mandlar. Plus myntablad på toppen. Tipsar verkligen om biffarna. Billiga och very much tasty.
För mig handlar fenomenet lunch bowl om att göra en matig sallad utav de rester som finns i kylen. Jag är alltid ute efter något knaprigt (i detta fall nötter och selleri), något mjukt (avokado och fetaost) och förstås något som är ordentligt mättande (mathavre och ärtbiffar). Men mitt bästa knep är att tillföra något sött, som i detta fall en nektarin. Love that shit.
Fler smarriga sallader:
Den bästa sommarsalladen med nektarin och halloumi
Vattenmelonsallad med fetaost
Fler vegobiffar:
The Very Hungry Burger
Rödbetsbiffar
Quinoabiffar
Translation: A lunch bowl I made the other day, with green pea patties and nectarine, amongst other things.