Bloggar jag läser: G-J

collage1Green Kitchen Stories.
Min absoluta favoritmatblogg. Tokigt vackra bilder och spännande, vegetariska recept skrivna av svenska David och danska Louise.
collage2HanaPee.
En av de första bloggarna jag läste, skriven av Hanna. Hon jobbar på svt, skriver om feminism och är bäst på photo booth-bilder. Största allvar om samhället blandas med mycket humor – kanske den bästa kombon?
collage3Hanna Bergström.
Min kompis (vi har lärt känna varandra genom bloggarna!) Hanna har en oklanderlig klädstil och blandar outfits med skitfina fotografier.
collage4Hej Blekk.
Den bästa bloggen om feminism genom tiderna. Michaela skriver om antikapitalism, feminism, antirasism och klasskamp på ett lättförståeligt, roligt och knivskarpt vis.
collage5Hej Regina.
Agnes är den pyssligaste personen i bloggosfären och är svinduktig på form och inredning. Hennes lägenhet är typ det finaste ever.
collage6Hjartesmil.
Norska Mariell bloggar om sitt liv i London och är en otrolig fotograf. Jag har läst hennes blogg i evigheter och blir aldrig besviken, bara så himla mycket fint att lägga ögonen på.
collage7Isabelle Pedersen.
En blogg om färgstarka och mönstrade kläder, fotografi och Stockholmsromantik.
collage8Jennifer Stroud.
Vi får följa med Jennifer på gatorna i Edinburgh där hon pluggar, varvat med Smålandsskogarna. Hon verkar vara en så sjukt vettig person som dessutom är helt genial med kameran.

Här är mina favoritbloggar från A-E.

Translation: My favourite blogs, from G-J. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!