Morgonsol, tårtbuffé och presentaskar.

Processed with VSCOcam with t1 presetNär jag var på Västkusten sov jag här. Vaknade visserligen av solen varje morgon (på ett enträget, huvudvärkssätt, inte sådär skirt och härligt), men det är något alldeles speciellt med att sova i ett så gammalt hus. 1Syrran + världens finaste dörr.Processed with VSCOcam with se3 presetTitt ut! 2Förra lördagen hade Felix föräldrar 50årskalas. De hade kört dit en massa begagnade soffor och gjort så HIMLA fint i trädgården. Bubbel i byrålådor och en ljuvlig tårtbuffé. Fina svärföräldrarna <3Processed with VSCOcam with m3 presetI måndags träffade jag den här pärlan. Vi ba ”öh vad ska vi göra?” men insåg ganska snart att det enda som var rimligt var att köpa prosecco och jordgubbar och sitta i Ivar Los park. Mitt på dagen en måndag. Japp. Processed with VSCOcam with hb1 presetPå S:t Pauls Bok & Pappershandel fanns presentaskarna som jag har illustrerat för Novellix. Blev så glad av att se det!Processed with VSCOcam with f2 presetPå kvällen mötte jag upp Maja och Rebecca. Vi åt på La Neta och planerade inför midsommarhelgen!  Processed with VSCOcam with f2 presetDessa var ingredienserna jag använde till min mezemiddag. Tyckte att de var för fina för att inte fotograferas! 3Selfie i mitt nya linne + Flora in action.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • hej igen! jag hittade igen tröjan längre bak i bloggen, så du kan bara ignorera min förra kommentar:)

  isa 2014-06-30 20:32:38
  Svara
 • så, så fin svartvit tröja, var är den ifrån? såg den på din insta, men vågade inte fråga där så letade upp den här istället!

  isa 2014-06-30 20:27:46
  Svara
 • Hej vilket underbart sommarlinne! Såklart undrar jag vart du har handlat det, skriv gärna det i nästa svara på kommentarer inlägg eller svara här <3 puss och kram

  Alva 2014-06-19 19:29:12
  Svara
 • så hiela fina bilder, det ger verkligen en härlig känsla att besöka din blogg :D

  LOVE FROM BARCELONA

  http://hesses.blogg.se

  elsa 2014-06-19 16:11:43 http://hesses.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!