Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Från Göteborgs centralstation till Stortorget i Gamla stan.

Fyfarao vad skönt att november äntligen är över. I morse åt jag gröt till frukost och tittade på julkalendern med tända ljus för att fira in december. Så här såg förra månaden ut, genom mobiltelefonen.

Processed with VSCOcam with f3 preset

Jag och mamma var i Lysekil. Vi bytte tåg i Göteborg och stationen där är så jäkla fin.

collage1

Jag upptäckte Fabrique i Gamla stan och var där fyra gånger den här månaden. Plus för superfin inredning och goda bullar, minus för dyrt te och bristen på eluttag och wifi. Sedan bjöd jag in er till ett event på Monki. Fasen så kul det var! Bananpannkakor åt jag visst också.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Du där. Hej.

collage2

Jag och min garderob var med i Solotidningen och jag bakade dessa vegankakor. Jag flyttade in på kontoret och sedan somnade den där personen in och allt kändes så jävla overkligt. Det gör det fortfarande.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jag spelade in webbtv med Metro mode som kommer någon gång nu i veckan skulle jag tro.

collage3

Felix och jag spenderade en massa pengar på Marimekkokläder för att vi inte visste vad annars vi skulle göra. Mamma bjöd hem oss på lunch (soppa på persiljerot med hasselnötspesto och smördegsknyten med svamp, recept finns här – det är dödsgott) och vi sålde favoritsoffan på Bukowskis Market.

Processed with VSCOcam with x1 preset

Älskar den här bilden på Felix.

Processed with VSCOcam with f1 preset

Lunchade med den här donnan och pratade hemlisar.

collage4

Jag målade och tittade till Edvard medan han simmade runt i badkaret.

2014-11-24_1416848903

Och varje dag när jag går hem från kontoret så passerar jag den här julmarknaden där det doftar brända mandlar. Ska köpa med mig en strut idag.

Translation: My month through Instagram, @florawis.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • alltså åhh vad allt ser fint ut!! ÄLSKAR verkligen din illustration!

  hedvig 2014-12-02 19:01:09 http://hedvighedvig.devote.se
  Svara
 • Vem är den där viktiga personen som nu har blivit en ängel?
  Min morfar gick bort i oktober, efter tio år av en hjärnskada efter en hjärtattack. Jag visste att det skulle hända. Ändå gör det ont. Den senaste tiden hade han blivit allt sämre. I somras bestämde vi oss för att åka dit en vecka för att hälsa på. Jag visste att det skulle vara absolut sista gången jag såg honom. Resan var fin. Jag fick ta med min pojkvän, och redan när vi träffades sa jag att jag ville att han skulle hinna träffa min morfar. Även om morfar inte var som han alltid har varit. Tiden tillsammans i Israel efter begravningen med hela familjen, alla tillsammans är något jag alltid kommer bära med mig, trots allt det ledsamma var även den resan fin. Den senaste tiden har det varit så många som lämnat mig och mina kära. Under ett årstid har jag hunnit med fyra begravningar. Nu vill jag inte att någon mer ska bli till en ängel på ett tag. Jag önskar morfar hade funnits en längre tid i mitt liv.

  Linnéa 2014-12-02 15:28:05
  Svara
 • så avis på din vardag haha <3

  dani in london. 2014-12-02 11:35:45 http://daniellacaspian.blogg.se
  Svara
 • Så fin bild på Edvard i badkaret!

  Maria 2014-12-02 11:17:05 http://dreamsof.se/
  Svara
 • Alltså, din Insta<3 fattar knappt hur mycket fint du är med om, och hur bra du fångar det.

  Beatrice 2014-12-02 09:06:29 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Looks like you had a wonderful and already really Christmas inspired month!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  International Giveaway: Christmas Surprise with Self Interest
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2014-12-02 08:33:54 http://www.dressedwithsoul.com
  Svara
 • första bilden plus badkaret är helt HELT magnifika. neon är snyggt typ alltid.

  Vicky 2014-12-02 07:31:42 http://vickys.se/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!