Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NO WINTER LASTS FOREVER; NO SPRING SKIPS ITS TURN

Som ni ser har det skett lite förändringar här på bloggen med en ny header och sådär. Hoppas ni gillar’t!

inspirationVåriga saker jag längtar efter:

→ Att sitta vid kajen i Gamla stan och äta saffransglass.
→ Utsvängda byxor som inte släpar i snöslasket.
→ Det porlande ljudet av smältvatten som rinner ur stuprännorna.
→ Att springa fort, fort på nysopade gator.
→ Att köpa en ny cykel och trampa fram genom stadsdelarna.
→ Rosévin på uteserveringar.
→ Knubbiga tussilagobuketter på köksbordet.
→ Doften av jord.
→ Att alltid ta med sig solglasögonen när en går ut.
→ Tunna vårjackor som oundvikligt fladdrar i vinden.
→ Ljusa sneakers.
→ Körsbärsblom.
→ Första parkhänget, trots kalla fingrar.
→ Helger ute hos mamma i Kummelnäs.
→ Londonresan och mitt nya småsyskon.

Vad längtar ni efter?

Alla bildkällor finns via min Pinterest. Här har jag förklarat hur Pinterest fungerar och här visar jag vilka pinnare jag följer. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Att det blir så pass ljust i mitt rum att jag slipper ha min strålkastare till taklampa tänd. Jag hatar den lampan.

  Mikaela 2015-03-01 18:39:09 http://tryffligt.tumblr.com
  Svara
 • Alltså, livmodertrosorna <3 skulle så gärna vilja ha!

  Rebecca 2015-02-27 18:42:27 http://vadmens.blogg.se
  Svara
 • Jag längtar såååå mycket efter ljuset. Att det inte ska ta slut klockan fem på kvällen och att det ska bli sådär vårigt så att man riktigt märker att nu är vintern puts väck PÅ RIKTIGT. Började nästan gråta igår pga fick se detta ljus för en timme och känna doften av jord som du också skrev. För igår var det ju nästannästan vår. Och så längtar jag efter att tanten med papiljotthår på balkongen mitt emot min ska komma ut igen och sitta med slutna ögon mot solen. Det gjorde hon igår.

  Maja 2015-02-27 10:31:58 http://majamiranda.forme.se
  Svara
 • vårstockholm med dig <3

  my 2015-02-26 23:02:03 http://myshorna.blogspot.se
  Svara
 • okej BERÄTTA NU, var finns den bästa saffransglassen?????? är ju det godaste alltså.

  Vicky 2015-02-26 22:54:03 http://vickys.se/
  Svara
 • så himla pepp inlägg, blev så glad av att läsa det!!
  Jag längtar efter att kunna ha på sig en jeansjacka när en går ut utan att frysa, att känna solens strålar värma ansiktet, att gatorna ska sopar, att studentpeppa (!!!) järnet med mina underbara vänner, att sitta o dricka vin på uteserveringar & att livet ska kännas sådär härligt & enkelt som det gör när de e vår.
  ps. älskar headern

  Ida 2015-02-26 18:28:08
  Svara
 • Jag längtar efter att få byta till tygskorna, utan att fötterna först fryser sönder och sen blir fuktiga av svett när man går ut i dem, att solen äntligen ska börja värma på riktigt och att jag snart slipper vinterjackan!

  Beatrice 2015-02-26 17:34:48 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Längtar efter att springa på vårgrus, att lyssna på min bästa vårlista på Spotify (får endast lyssna på den när det är vår), längtar efter att sitta i en snödriva och äta klämmackor och känna solen värma. Längtar efter att få de första fräknarna på näsan. Längtar efter att få grus i skorna när de sopar gatorna rena. Längtar efter VÅR.

  Carolina 2015-02-26 11:01:35 http://www.carpia.blogg.se
  Svara
 • Att kunna gå ut och ta en kaffe i solen som paus från plugget. Att se alla som kommer fram från vintermörkret på campus och som nu istället börjar sätta sig på gräset utanför universitetet och biblioteket.

  Stephanie 2015-02-26 10:57:46
  Svara
 • supersnygg header, verkligen! jag längtar efter den där doften när solen skiner på torra trottoarer och gruset sopas bort och till första gången man kan ha vårjacka och bara frysa lite lite.

  linnéa 2015-02-26 10:50:42 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Jag längtar efter att inte behöva ha på mig flera lager kläder inunder jeansjackan, att kunna gå ut och faktiskt inte frysa.

  frida 2015-02-26 10:34:18
  Svara
 • Jag längtar efter att få ta studenten, fira av det på någon gräsmatta med öl i handen med min bästis och ha hela sommaren framför mig. Längtar såsåså mycket!

  Rebecca 2015-02-26 10:26:54
  Svara
 • Gillar verkligen nya designen, ser ”rent och fräscht” ut :) Jag längtar efter shorts och linne och kanske bara en jeansjacka. Är så himlans trött på att bylsa på sig så himla mycket varje gång man går ut och att man aldrig kan ha en frisyr för att mössan måste åka på…Snart är vi där!

  Hey Emelie 2015-02-26 09:59:35 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Jag längtar efter att vid 19tiden nångång gå långsamma kvällspromenader med en vän istället för att tända ljus hemma.

  Amanda 2015-02-26 08:46:10
  Svara
 • åh vad jag blev himla pepp på våren nu! utöver detta längtar jag efter att vara färdig med gymnasiet (!!), att få ett nytt jobb, och att köra efter sommarbegränsningar på vägarna ♥

  Mirjam 2015-02-26 08:44:07 http://kortochgott.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!