Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GÖTEBORGSLÖRDAG

DSC_3709På lördagen vaknade vi upp i den här sängen, med huvuden tyngda av bakfylla.

P1000567Men det hindrade inte oss för att ta hissen ner till frukostbuffén. Tvärt om. Hotellfrulle är typ mitt bästa i hela vida världen, och denna var ju inte fy skam. Jag åt det här + pannkakor och kladdkaka, och skrapade varenda smula från tallrikarna.  <3

DSC_3712Sedan lade vi oss tillrätta i sängen igen och tittade på de senaste avsnitten av Broad city. Vet att jag tjatar men det är ju den roligaste serien någonsin. Fin grej förövrigt: kvällen innan när vi var på en bar så ställde en främmande person frågan ”har ni sett Broad city?” när han hörde mig och Bea prata med varandra. Fint att vi blivit så influerade av Ilana och Abby tycker jag.

Untitled-2Sedan gick vi ut på terassen och rådansade så att folk i husen mittemot vrålade ut genom fönstren. True story.

P1000582Efter att vi åkt hem till Bea, sovit middag (japp mycket av den varan den här helgen) och ätit tacos, så blev det kväll. Elina som är Beas roomie fyllde år och det skulle såklart firas! Vi åt svamprisotto, drack bubbel, löste gåtor, spelade pingis och hade det fint. Och så var den lördagen över!

Translation: Saturday in Gothenburg. Bea and I woke up in our hotel bed and took the elevator down to the restaurant to have breakfast. Then we watched Broad city in the bed, danced on the terrace and headed back to Bea’s place. It was her roomie’s birthday so we had a party with sparkling wine, ping pong and riddles. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh läser Bea en utbildning och fick praktik genom den på RFSU?

  Lisen 2015-02-27 14:16:14
  Svara
 • Hej Flora!

  Kan du tipsa om bra bloggar som skrivs av killar? Skulle vara kul att se om det ar nagon skillnad, eller bara hitta bra nya bloggar!

  Alva 2015-02-27 13:57:19 http://knackeri.blogg.se
  Svara
 • Ser så härligt ut med hotellvistelse! Men är det på bloggers inn? De måste ha ändrat hela inredningen då (eller bytt rum?) för när jag var där var det värsta himmelsängen och det var så himla mysigt!

  sandra 2015-02-27 08:07:24 http://atilio.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!