KVADRATER FRÅN DEN SENASTE TIDEN

DSC_5055

En smarrig helgfrukost med tunnbrödmackor, ägg, kaffe och smoothie. Dagens tips är förresten Oatly iKaffe. Alltså det är ej sponsrat utan bara mitt sätt att säga krämigt! gott! ej vattnigt! veganskt!

DSC_5060

Smoothien gjorde jag på 1,5 dl fryst mango, 1 banan, en skvätt havremjölk, 2 cm riven ingefära, saften från en halv citron, 2 msk kokosflingor, 1 msk chiafrön och lite kanel. YAS.

DSC_5677

Och nu till något stort: Dana och Froste är i Sverige! De bor ju vanligtvis i San Francisco, där jag ska hänga i tre månader.

DSC_5682

Jag och Felix bestämde oss för att bjuda dem på middag i Vasaparken. För picknickmiddagar är ju så sabla mysigt.

DSC_5672

Couscous med ratatouille, parmesanost och en yoghurtsås på lime och honung. Plus rödvin.

DSC_5669

<3!

Zara Kjellner

En dag hängde jag med Zara och tog ett porträtt som publicerades tillsammans med hennes debattinlägg i expressen: Porren måste förnyas, inte förbjudas.

DSC_5120

Jag såg ut såhär, i ljusrosa jacka från Monki. Liknande finns här (adlink), på rea!

Elie's Meze

Vi åt mezetallrik (ah!) på Elie’s och pratade om LITTERATUREN och SKRIVANDET och SEX och PRETENTIÖSA MÄNNISKOR. Skitfint var det.

Och när jag inte har ätit skitgod mat och hängt med familjemedlemmar och kompisar så har jag legat apatisk på sängen :))) Ba så att ni inte tror något annat. Puss mina finisar <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Att man alltid blir livspepp och glad av denna blogg.. fattar icke. Kanske för du klämmer in så mycket fint! <3 och ja, jag förstår att allt inte är kalas hela tin o så, men ändå är du peppig!!

  ISA 2015-08-07 23:43:04 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Håller med Astrid här ovan! Tycker det är väldigt klokt, smart och modigt av dig att erkänna saker som att du också ligger apatisk på sängen vissa stunder – det borde ju inte förvåna en, eftersom varje människa gör det då och då, men när det kommer till framgångsrika bloggare verkar man glömma bort detta. Ditt inlägg ”hur livet känns i mig” (eller vad nu titeln var) var också väldigt befriande. TACK!

  Cornelia 2015-08-07 15:40:25
  Svara
 • my gawd, den där smoothieskålen ser så sjukt god ut. vill ha NU. älskar din ärlighet angående apatisk på sängen, önskar det var en självklarhet att prata om dessa bitar av livet också. känns trist att det fortfarande är så tabu. http://singmyspring.blogspot.com

  e 2015-08-07 11:10:05 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Att du håller sån nivå på bloggandet alla år alltså! Puss <3

  Evelina 2015-08-07 10:32:00
  Svara
 • <3 <3 <3 (ps jaaa oatley imjölk!! så gott. kaffe med det & att göra islatte på alpro soya vanilj = mina godaste kaffen ever. mmmm-hm.)

  chrissy 2015-08-07 09:55:30 http://highfivelivet.blogspot.se
  Svara
 • Hejhej!! Jag vill bara säga ett stort tack för att du är så öppen med att livet inte alltid är ”topptopptopp” (ang. att ligga apatisk på sängen). Bloggvärlden tenderar ju ofta att bli väldigt idyllisk, om du förstår vad jag menar, vilket jag tror att många läsare kan må dåligt av eftersom det skapar någon slags press och förväntan av att det är ”så det ska vara”. Så. Tack för att du visar en lite större del av livets alla spektra, helt enkelt! Och för en väldigt bra blogg i övrigt, blir alltid glad när jag ser att du lagt upp nåt nytt! Puss å kram skumbanan! <3

  Astrid 2015-08-07 08:35:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!