POM & FLORA, NY FRISYR OCH MIDDAG MED VIDÖPPNA FÖNSTER

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Igår morse stack jag ut och sprang längs med Kungsholmstrand i tjugogradig värme. Det har gått fett dåligt på sistone men idag kände jag mig snabb och kraftfull. Älskar att känna mig stark. Men lyckan varade inte länge för sedan lyckades jag tappa min nyckeljävel. Så jag blev UTELÅST.

Jag har haft så himla dålig relation med nycklar på sistone. Är hundra procent säker på att nyckelguden vill mig illa.

Processed with VSCOcam with e6 preset

Men i stället för att få panik, vilket ju är så himla okonstruktivt, så mötte jag upp den här pinglan i stället. Magdalena.

IMG_1242

Vi åt frukost på mitt bästa café, Pom & Flora, som är döpt efter mig. Inte. Jag tog rågbröd med avokado och ägg, en cappuccino och chiapudding med päron och granola. Magdis tyckte att det kändes väldigt Stockholmskt att jag satt och fikade i träningskläder. Kanske har hon rätt.

IMG_1235-1

Kolla snygg hon är. Och kompetent, intelligent och kreativ. Hon är frilansskribent och litteraturredaktör på Floret (hehe ser ett tema i det här inlägget), som är en digital litteratur- och konsttidning. De söker alltid efter text, bild, ljud och film att publicera, så om du har något på lager så borde du verkligen skicka in det!

bangerhead före efter

Sedan, efter att jag blivit värvad som månadsgivare till Clowner utan gränser av en ettrig typ, begav jag mig till Bangerhead för att fixa till barret. Vi samarbetar ju, ni vet. Ordet barr passar verkligen bra i det här läget förresten; mitt hår var alldeles torrt och sockervaddsaktigt (vänster). Men kolla vad fint det blev (höger)!

Gabbi färgade det lite mörkare för att jag ska slippa den där asfaltsmörka utväxten framöver. Och så pratade vi om alkoholism och vänskapsband och galningar samt andra saker en hinner avhandla under tre timmar i frisörstolen.

bangerhead flora

Såhär glad var jag efteråt när jag mött upp Felix, fått nyckeln och därmed kommit in i lägenheten! Synd att jag glömde spänna mucklerna på den vänstra bilden.

DSC_6201

Nu blir det systemkamerabilder i stället. Klockan 19.30 sharp plingade Magdis och Rasmus på dörren. Dags för middag med vidöppna fönster!

DSC_6197

Jag och Felix hade lagat rätten som jag tipsade om häromdagen. Wraps med ugnsrostade, kryddiga kikärter och blomkålsbuketter, avokadosås med koriander samt yoghurt- och fetaostsås. Faktiskt så himla himla gott.

DSC_6217

Så majsigt att ha denna person på besök.

DSC_6202

Och Rasmus! Honom har jag inte träffat på lääänge. Han och Felix är BFF:s och kusiner för er som har missat det. Och Magdalena är tillsammans med Rasmus storebror Niklas.

DSC_6236

Vi hade det skitmysigt. När de gick ut för att dricka öl (och jag stannade hemma för att jobba och äta choklad) var klockan 23 och det var fortfarande 18 grader utomhus. Ibland är måndagar förjävla trevliga.

Ps. Vi har lite tekniska issues med podden, men håll ut – snart kommer nästa avsnitt med tema vänskap! Framöver siktar vi på att släppa ett avsnitt varannan vecka. Så att ni vet.

Translation: Lost my key while running (arghhh!), had breakfast at Pom & Flora with Magdalena, got my hair done at Bangerhead and made wraps with cauliflower, chickpeas and avocado dip for dinner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vad fint håret blev! Passar dig hur bra som helst. Synd med nyckeln hoppas att det löser sig.

  Sandra Leone 2015-08-17 13:13:10 http://lingers.blogg.se
  Svara
 • Vad fint håret blev! Passar dig utmärkt!
  KRam

  Therese 2015-08-11 20:54:50
  Svara
 • damn vad bra du är!! så himla fin och peppig och allmänt vettig! + håret blev jättefint och du är så sjuukt snygg ok

  linnea 2015-08-11 15:56:07
  Svara
 • åh wow, så utrolig fin du ble på håret! skikkelig fin farge :)

  karen anna 2015-08-11 12:32:24 http://karenanna.blogg.no
  Svara
 • Så fin färg på håret! Det ser jättefint ut.

  Johanna 2015-08-11 09:49:05
  Svara
 • Fika i, eller huvudtaget bära träningskläder mest hela tiden, är underskattat – så himla skönt ju! Kul med Floret förövrigt, spanade in en hel del fint :)

  K 2015-08-11 09:36:14 http://anteckningsboken.tumblr.com/
  Svara
 • Orka vad snygg du är :( och frippan blev asfin!!!!!

  Claudia 2015-08-11 09:22:24
  Svara
 • Alltså vilken mardröm att tappa nycklarna. Jag har gjort det en gång. Det enda positiva som kom ur det var att jag fick ytterligare en löprunda. Och möjligtvis att jag hittade nycklarna. Grymt snygg frippa! Magdalenas kläder är fasiken pricken över i:et Lovex

  Rebecka 2015-08-11 07:43:19 http://www.reebbbeckas.blogspot.se
  Svara
 • Den frillan passade dig och sommarbruna hy superbra! Åh, vill också klippa och färga nu.

  atilio 2015-08-11 07:27:19
  Svara
 • SÅ god middagen lät!!! Gjorde ni exakt som i det länkade receptet?

  Linnea 2015-08-11 07:11:44
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Vi bytte ut några av kryddorna mot vad vi hade hemma, tog tortillabröd i stället för pitabröd och hade fetaost i yoghurten! Annars samma :)

   Flora Wiström 2015-08-11 08:13:49
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!