TORSDAG FRÅN MORGON TILL KVÄLL

DSC_6868

Min torsdag började med en ypperlig frukost bestående av rostat bröd med jordnötssmör, banan och flingsalt och en smoothie på avokado, banan, ananas, limejuice, ingefära, nektarin och bladspenat. Och en kopp kaffe på det.

DSC_6930

Sedan jobbade jag hemifrån. Skrev blogginlägg, mailade och målade illustrationer till mönster.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Efter lunch åkte jag till Nuet för att spela in podd med Frida. Det är alltså innanför de där hissdörrarna som vi har vår nya ateljé.

DSC_6729

Frida och Jakob höll på att klippa film och hoppade upp och ner i stolarna i extas. Så jäkla fint att vistas bland folk som älskar vad de gör.

DSC_6732

Jag cyklade lite på den här.

outfit flora

Och Frida fångade min outfit. Jeans från Zara, topp från & Other Stories och skor från Birkenstock. Hade på mig detta typ tre dagar den veckan.

DSC_6733

När vi var färdiginspelade åkte vi norrut igen. Jag mötte upp Felix i Vasaparken, som ju är vårt vardagsrum såhär års. Alla borde äta middag utomhus.

DSC_6740

Vi åt mathavre med bladspenat, vita bönor, avokado, rostade mandlar, citronolivolja, jordgubbar och fetaost. Satan i gatan vad gott.

DSC_6748

<34567

DSC_6753

Jag bad Felix ta en bild på mig. Den blev sådär.

DSC_6755

Nytt försök!

DSC_6765

Sedan gick vi hem och åt lemoncurdglass framför mad men, like the good old days.

Hörni, jag vill pausa här och säga: Fan vad ni är bra som kommenterar och peppar så mycket. Jag läser allt och blir så himla, himla glad. Tack för det <3

Translation: My thursday. A green smoothie bowl for breakfast, illustration work, podcast recording and dinner in the park. A pretty great day.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Haha vad kul att du bjöd på den ”lite fulare” bilden :D

  A. 2015-08-27 11:50:48
  Svara
 • Florpan. Du är så grym, skriver så fantastiskt bra!

  Julia 2015-08-26 14:47:54
  Svara
 • Tja Flora! Måste bara börja med att säga att du har verkligen blivit en favvo-blogg. Jag läser en hel del bloggar, men din är alltid den jag ser fram emot att läsa mest, varje dag. Bra jobbat! Sen undrar jag om du nånsin brukar hänga ”utanför tullarna” så att säga? Förstår att din vänskapskrets kanske håller till i centrala Sthlm, men skulle va grymt kul att få en café guide eller liknande om typ Sumpan (där jag bor), Solna, Bromma, Årsta, Nacka etc jag vet inte. En tanke bara! Haré gott!

  Sandra 2015-08-25 21:11:19
  Svara
 • hej fina flora! :)
  jag är himla pepp på att börja försöka skriva lite, gärna något längre.. och då undrar jag ifall du kanske har tips på något fint/bra skrivprogram? gärna där man kan sortera textstyckena lite. pages, textredigerare, word och liknande känns så tråkigt tycker jag.
  tänker att du borde ha superkoll som skriver så mycket? :)

  tack för en toppenblogg! kram

  Martina 2015-08-24 21:44:07
  Svara
 • Hej Flora! Kan man fortfarande köpa dina målningar? (tänker på bröst-målningen) Skulle vilja göra det i så fall! Detta är ca första gången jag kommenterar på en blogg så jag vet inte riktigt om svaret kommer skickas till min mail också eller hur det funkar? Haha men jag får kanske hålla koll här kom jag på! Ha en fin kväll!

  Emma 2015-08-24 20:22:05
  Svara
 • WOW, vilket objektiv använde du på dessa bilder??

  Em 2015-08-24 20:08:04
  Svara
 • Din blogg är så himla fin och inspirerande!! Älskar! KRAM

  Maja 2015-08-24 19:49:05
  Svara
 • Hej fina Flora! Du är bäst, blir så inspirerad och helt enkelt glad varje gång jag läser din blogg! Att börja morgonen med ett nytt inlägg av dig har blivit min rutin, mycket bra sätt att skaffa energi för en ny dag. Puss från Helsingfors!!

  Maria 2015-08-24 19:34:14
  Svara
 • jag vill ha lemoncurdglass. vad heter den och var finns det? älskar lemoncurd så mkt.

  r 2015-08-24 18:34:57
  Svara
 • hej på dig fina Flora!
  Jag vill bara tipsa om två fantastiska böcker.
  1. Will Grayson, Will Grayson av David Leuithan och John Gren. En bok om att vara ung, homosexuell, deprimerad, kär, ensam, vis eller en kombination.
  2. Uppföljaren Hold Me Closer av bara David är fantastisk! Det är ett manus till musikalen som hålls i slutet av Will G x2 och innehåller vackra tankar om kärlek som: ”The idea that two is the ideal, and that one is only good as half of two. You are not a half, and you should never treat someone else like a half. Agreed?” Plus tre ton humor <3
  Hoppas du ger dig på dem, de är grymma :)

  Stina 2015-08-24 17:25:25
  Svara
 • Med tanke på hur mycket den här bloggen och i förlängningen DU ger mig och förgyller mitt liv med är du ABSOLUT värd pepp tillbaka!!! Asså no kidding jag går in här minst 5 gånger om dagen. Har lagat massor av de recept du lägger upp och länkat, börjat läsa typ alla bloggar du tipsat om, jag går in här och kollar bland dina filmtips om jag inte vet vilken film jag ska se, kollar i bokkategorin innan jag går till bibblan osv. Mitt liv har så mkt mer guld i kanten sen jag började läsa den här bloggen, seriööööst. Sluta aldrig blogga pls, KRAM

  Laura 2015-08-24 16:50:51 http://Laurasdagar.blogg.se
  Svara
 • hahaha love u <333 vill ses snart!!!!!!

  my 2015-08-24 16:30:29
  Svara
 • alltså du är för härlig och wow vad duktig du är på att måla!

  Julia 2015-08-24 15:34:18
  Svara
 • haha åh älskar första försöket till bild på dig av felix. sånt gull!!! svinmysigt inlägg för övrigt, som vanligt. älskar ditt akvarellmåleri.

  amanda 2015-08-24 15:21:06 http://amandajnsn.se
  Svara
 • Haha!! Gullig första bild på dig <3 älskar din blogg!! Du verkar så vettig. Puss!

  Li 2015-08-24 14:54:04
  Svara
 • åh blev så sugen på rostat bröd nu alltså. med jordnötssmör! fina illustrationer!

  johanna 2015-08-24 14:47:50
  Svara
 • du förtjänar all jäkla pepp du kan få flora, du är bäst!

  ida 2015-08-24 14:45:21 http://www.ettkolikbarn.tk
  Svara
 • Hej!! Måste säga att jag blir så sjukt inspirerad av dina illustrationer, de är enkla men samtidigt så tydliga i sina färger och känslan kring dem. Det känns som de fångar vardagen i vår generation mer eller mindre :):) tack för en grym blogg

  Aline 2015-08-24 14:12:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!