MY BIRTHDAY WISHLIST

Om några veckor fyller jag 21. En ganska märklig ålder som mest betyder att jag kan komma in på Trädgården utan att behöva böna och be. Och, om jag ska tro Wikipedia, så innebär det även att jag skulle kunna få taxiförarlegitimation och inneha springknivar, dvs knivar vars blad som kan fällas ut.

Jag önskar mig dock inget av det. Eller jo, ett Trädgårdenkort vore ju inte fy skam. Men taxiförarlegitimationen och sprinkniven kan jag skippa. Vi tar en titt på min önskelista i stället, som främst är en lista med mig själv som mottagare. Jag förväntar mig liksom inte att få såhär dyra och fina presenter, men en kan ju drömma.

önskelista 2015

1. Leather Chair från Artilleriet. Den kostar frikkin 4000 men är så sabla snygg. Vill ha en begagnad version i ateljén.

2. Finstickad, svart, midjekort tröja i något nice material. Typ merino, ylle eller kashmir. Det är den ultimata passar-till-allt-tröjan.

3. Eltandborste. Önskade mig det i julklapp när jag var typ sju och fick en som såg ut som en hund. Here we go again.

4. Akvarellpapper med fin gräng. Helst från märket Fabriano.

5. Mokabryggare för 9 koppar. Den vi har nu räcker nätt och jämt till mig och Felix.

6. Böcker! Jaktlycka av Anna-Karin Palm, Vi kom över havet av Julie Otsuka och Blå skymning av Joan Didion.

7. En riktigt skön sovsäck. Så vuxen.

8. Ett lättviktstält! Är lite skärrad efter det tält som vi hade på cykelsemestern i somras, som var för litet och inte tålde regn.

9. Ej på bild: Fred på jorden, en värld utan rasism och Gudrun Schyman som stadsminister. Och sol på min födelsedag.

→ Såhär såg mina önskelistor ut när jag var tonåring.

Translation: My birthday wishlist. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Flora!

  Tänkte dela med mig av lite tält-tips! Har spenderat majoriteten av de senaste 10 veckorna i tält och planerar att försätta göra det i ca 13 månader till! Jag har för tillfället ett tarptent av modellen double rainbow som är ett himla bra tält! Väger nästan ingenting, får plats med två pers och massor av packning, och kostar dessutom inte jättemycket! Nackdelen är att det inte är självstående utan man måste ha något mjukt att köra ner tältpinnarna i! Jag planerar att byta till ett Hubba Hubba från msr inom ganska kort tid! Är liksom det mest klassiska och idiotsäkra tält man kan ha! Väger dock lite mer och kostar lite mer också- men känns ändå
  värt.
  Diggar din blogg som tusan!

  Kram från Serbien!

  Nanna Geidenmark 2015-09-03 12:16:16 http://www.en-resa.com
  Svara
 • åh herregud alltså, gudrun som statsminister… drömmen. bara tanken på det gör mig alldeles pirrig. http://singmyspring.blogspot.com

  e 2015-09-02 16:45:41 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Du får dricka lagligt i USA alltid något hehe.

  sofia 2015-09-02 16:00:02
  Svara
 • åh, alltså joan didion! den boken träffade så hårt rakt i hjärtat, precis som ’ett år av magiskt tänkande’. ALLA borde läsa dessa mästerverk!

  Maria 2015-09-02 13:52:40
  Svara
 • Ashärlig lista på födelsedagsönskingar, you deserve them all. Tack igen för quick answer på bönsalsan på insta, mina vegitarianska vänner sa att dom aldrig ätit godare tacos!!!! Puss

  Gabrielle 2015-09-02 11:36:50
  Svara
 • Men hallå orkar ej hur snygg stolen är? Mycket bra önskelista tycker jag.

  Klara 2015-09-02 08:04:45 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!