Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VÄNSKAPSMÖNSTER + SÖNDAGLISTA

vänskap bloggen

Här är ännu ett mönster jag har gjort till unghuddinge.se, på tema vänskap och relationer.

vänskap bloggen 2

☆ SÖNDAGSLISTA ☆

Vad ska du göra idag?
Äta frikkin hemmagjort äppelmos i min soygurt, gå ut i skogen med min lillasyster och äta picknick (<3333), samt eventuellt ragga upp någon kompis för ett glas söndagsvin. Eller en kvällsfika a la 2009.

Vad har varit bäst i veckan?
Orkar typ inte ens hur fint jag, Jaana och Yrsa hade det i Hälsingland. Och en extra bra grej är att jag har slutfört ett projekt!

Vad har varit sämst i veckan?
Att så många i min närhet lider av hjärtesorg och familjeproblem och ångest. Känner mig så maktlös. Samt att jag aldrig blir frisk från illamående och feber. Men framförallt hur bedrövligt flyktingarna på medelhavet har det. Skänk gärna en slant till Blogghjälpen, i förmån till UNHCR. Tack till alla er som redan har gjort det <3333

Vad har du sett för filmer?
Rudderless (jäkligt klyschig), Legofilmen (med Felix lillebror, ändå oväntat kul, älskade hur fjantig Batman var) samt påbörjat True Grit (som verkar lovande).

Vem har du snapchatat med mest?
Bea och jag har fått sån där eldemoji vilket betyder att vi är ON FIRE just nu. Saknar henne för övrigt.

Har du gråtit något?
Ja. Lyckotårar och ångesttårar och ledsamhetstårar.

Vad längtar du efter?
Hälsingland? Ej ok eftersom jag inte kommer åka dit förrän tidigast i januari. I övrigt längtar jag efter att läsa Jonas Hassen Khemiris nya bok, samt att göra klart mitt stora illustrationsjobb.

Vad vill du tipsa om?
Lyssna på min och Fridas podcast: Flora & Frida avsnitt 3: Att jobba med det vi älskar. Du kommer inte ångra rej!

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 
Right Here Right Now med Agnes. Jag, Jaana och Yrsa skreksjöng den en kväll på landet när vi fick feeling :-)

Vilka emojis får sammanfatta veckan?

emoji

Translation: A friendship & relationship themed pattern that I made for Unghuddinge.se, and a Sunday list. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • har du kollat om du har borrelia?
  exakt dina symptom, med illamående och feber som kom och gick under längre period hade en vänt till mig.

  malin 2015-09-14 08:48:00
  Svara
 • Hej! Jag studerar journalistik och frilansar för en studenttidning samtidigt. Studierna innebär väldigt mkt läsande MEN JAG HAR SÅ SVÅRT ATT KONCENTRERA MIG…. Har du några tips på hur man kan koppla bort mobilvärlden och ta sig ann alla texter? Att ta in de på bästa sätt?
  Kraaaaaam ps du e bäst!!!

  Greta 2015-09-13 21:15:18
  Svara
 • Låter som en jäklit fin söndag! Tack en fin blogg, en av mina absoluta favoriter.

  Emma Vrede Svensson 2015-09-13 17:03:27 http://vredeshantverk.blogg.se
  Svara
 • Först och främst: Flora, du är grym! FyyyFAN vad din blogg äger (=du äger!!)

  För det andra, det känns som om du och dina vänner har så himla roliga fester!! Jag känner liksom att alla fester jag går på/har själv börjar bli liksom blaha och det är alltid samma saker hela tiden. Därför undrar jag om du inte kunde skriva ihop ett litet inlägg på hur man kan spicea upp sina hemmafester?? Typ lekar, teman, drinkar osvosvosv. Kram på dig!!

  Tora 2015-09-13 14:51:45
  Svara
 • åh finns det en möjligheten att en i framtiden skulle kunna få köpa till sig något av dina fantastiska mönster som prints? du kanske inte kan sälja dessa som är till ”unghuddinge” men är så pepp på samtliga patterns, kalasfina! kram

  wilma 2015-09-13 13:50:16
  Svara
 • Hej! Gick in på unghuddinge för första gången nu och kikade på dina illustrationer. Så fina. Kroppen & psyket och Kompisar & relationer är mina favoriter. Jag undrar: hur känns det när du ser dem där på hemsidan och ditt namn under dem? :)))

  L 2015-09-13 13:22:55
  Svara
 • Är det någon annan som har problem med podcaster? Jag lyssnar i appen podcaster, och varje gång jag sätter på flora och Fridas podd startar min telefon om.. Det händer inte med någon annan podd?? Flora vet du vad som kan vara fel annars? Vill ju lyssna:(((

  Elin 2015-09-13 12:08:29
  Svara
 • Ville berre sei at podcasten var skikkeleg bra. Har nyleg begynt å frilanse, så det var veldig inspirerande å høyre kva de hadde å seie om det. :)

  Synnøve 2015-09-13 11:14:20 http://itadakimat.com
  Svara
 • Vad händer med podden nu när du drar till SF? Blir det uppehåll ett tag? x

  Linnea 2015-09-13 10:47:52 http://peasandunderstanding.blogspot.co.uk
  Svara
 • så jävla begåvad och fantastisk är du helt sjukt flora, vissa människor känns bara helt genomfina och klockrena, som du

  beata 2015-09-13 10:41:12 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!