FLORA & FRIDA – AVSNITT 3: ATT JOBBA MED DET VI ÄLSKAR

blogg

Måndag i ojämn vecka betyder nytt podcastavsnitt! I Flora & Frida #3 så pratar vi om frilansande och ger dig en inblick i hur det är jobba som bloggare, illustratör, fotograf, skribent och att driva tidning. Men kanske framförallt: Att sträcka på ryggen och våga ta sig själv och sitt yrke på allvar.

Hur kommer en igång? Att ta betalt eller inte ta betalt? När kan en anta en yrkestitel? Och hur vågar en ställa krav? Detta och *mycket mer* pratar vi om i veckans avsnitt. Vi hoppas att du kan få inspiration och handfasta tips i hur du kan make your dreams come true.

Lyssna här i webbläsaren eller i din podcastapp genom att söka på Frida & Flora. Om ni betygsätter och prenumererar så blir vi jätteglada! Hashtagga gärna #floridapodd (japp det var en lyssnare som absolut tyckte att vi skulle ha florida som nickname <3) när ni lyssnar, för vi tycker att det är megakul att höra era reaktioner, tips på kommande ämnen och svara på era frågor om ni har några.

→ Här är Flora & Frida avsnitt 1: SEX.
→ Och avsnitt 2: VÄNSKAP.

Puss, hoppas ni gillart. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • hej! jag ville bara säga att jag tycker så himla mycket om er podd, och jag blir så otroligt peppad av varje avsnitt. ni är så fina och vettiga! längtar redan till nästa avsnitt. puss!

  Caro 2015-09-09 07:54:56 http://car0.blogg.se
  Svara
 • liker podden så sjukt mye! <3

  marire 2015-09-08 19:19:09 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • grymt avsnitt! ni äger!

  Sara Edström 2015-09-08 14:05:45
  Svara
 • hej! asbra podd men lite obehagligt att bara höra fridas röst i högra örat och flora i vänstra ://
  puss!

  frida 2015-09-07 21:02:10
  Svara
 • Grymt avsnitt! Jag gillade er ärlighet när ni berättade om frilanslivet. Jag har lyssnat på andra poddar där ni pratar om detta, som också är bra, men trots det tyckte jag den här gav en ännu bättre insikt i era professionella liv. Kul!

  Mia 2015-09-07 19:13:12 http://majorfields.wordpress.com
  Svara
 • Åh, älskart. Får höra om sånt som man alltid undrar över – hur tusan har de andra gjort? Många bra råd och insikter, det tackar vi för. En sak undrar jag dock: vart hittar ni era uppdrag? Eller har ni turen att uppdragen hittar er?

  Amna 2015-09-07 18:12:35 http://amnanoir.com
  Svara
 • Hej, älskar er podd! Dock så stängs min iphone 6 av sig flera gånger när jag lyssnar på podden, verkar vara någon slags bugg? Har hänt i alla avsnitt vilket är lite jobbigt såklart. Vet inte om fler har det problemet. Men det händer inte när jag lyssnar på andra poddar.
  Tack för all inspiration!

  Elin 2015-09-07 17:06:26
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Det händer mig också! Eller… det har funkat ända tills jag velat pausa (vilket blir rätt ofta när en lyssnar på poddar i kontorsmiljö och blir störd av kollegor som undrar nåt), då har hela mobilen stängt av sig. Så himla störigt och trist! Har lyssnat på diverse poddar since 4ever och Flora & Frida är den enda podcasten min mobil strejkat mot, så har fått ta bort den från min lista och kommer nog inte orka lyssna igen :(

   Hanna 2015-09-07 19:49:59
   Svara
   • Svar på Hannas kommentar.

    Vi ska försöka göra filstorleken mindre så att detta inte händer i framtiden!!! Vi vill såklart att du ska fortsätta lyssna

    Flora Wiström 2015-09-08 11:48:54
    Svara
    • Svar på Flora Wiströms kommentar.

     Jag har samma problem, telefonen, iphone 4s, hänger sig varje gång jag ska lyssna på ert senaste avsnitt. De tidigare har gått bra. Har fått startat om telefonen nu varje gång jag försökt lyssna på podden. Hoppas ni kan ändra filstorleken om det kan vara felet.

     ingrid 2015-09-10 16:00:06
     Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Oj, vadå stängs telefonen av helt och hållet? gud vad skumt!! vet inte hur jag ska lösa detta :'((( har du testat att starta om din telefon helt och hållet? PUSS och tack för att du lyssnar!

   Flora Wiström 2015-09-07 19:08:58
   Svara
 • Jaa hurra! Bra tema!

  Synnøve 2015-09-07 11:41:56 http://itadakimat.com
  Svara
 • Har lite problem med att få igång podden :( du säger välkomnra och så dör hela appen bara, ska försöka fixa det senare, gillade verkligen de första avsnitten! I väntan på att få igång poddisen måste jag ge er lite beröm för bilden: så estetiskt tilltalande med de gråsvarta nyanserna i både hår, kläder och bakgrund. Vill dyka in i eran värld av silver!

  Malin 2015-09-07 10:48:49 http://silverparlor.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!