BOKKLUBBSDISKUSSION : ATT GÖRA SLUT

Processed with VSCOcam with e5 preset

I början av oktober blev jag och Linn Wiberg inbjudna att medverka i Sandra Beijers bokklubb. Vi skulle läsa (och prata om) en bok på temat att göra slut.

florasblogg.se_files_2010_07_dsc_00321

Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket är en av de viktigaste böckerna från min tonårstid. När jag läste den var jag sexton och hade precis brutit upp med min första pojkvän. På bloggen skrev jag:

”Jag har aldrig blivit så tagen av en bok. Jag vek hundöron på nästan varje sida för att kunna hitta tillbaka till meningarna och läsa dem om och om igen, trots att man inte får göra det på en biblioteksbok. Men allt som Gunnar Ardelius skriver i Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket var som att sätta ord på alla känslor jag någonsin haft. Att träffa någon och bli kär, att vara ett par och sedan slutligen märka hur kärleken ebbar ut. Allt var så himla mitt i prick. Herregud, huvudpersonerna i den här boken skulle lika gärna kunnat vara jag och mitt ex.”

florasblogg.se_files_2010_07_dsc_00491

Så därför var det extra fint att läsa om den, även fast det var en helt annan läsupplevelse nu.

sandra beijers bokklubb

Vi pratade i typ en timme men det klipptes ner till några minuter, men här har ni det! Jag var så himla skrattig under hela den här inspelningen. Tycker om dessa två grrrls megamycket.

SE MER WEBB-TV DÄR JAG MEDVERKAR HÄR:

 

EASY PEASY: SÅ BYGGER DU EN MATFOTOSTUDIO HEMMA
– WAY OUT WEST, DAY 3 – DET SISTA WEBBTV-AVSNITTET, SPÖREGN OCH FIRST AID KIT.

SÅ FIXAR DU HÅRET MED VÄRMESPOLAR

Translation: A episode from the webb series Sandra Beijer’s Book Club, that I participated in. We talked about the book Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket with breaking up as an overall theme. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • ni är ju precis utanför min port!

  beata 2015-12-07 20:53:09 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara
 • Åh, jag önskar att det inte klipptes ner så mycket för nu känns det som att ni knappt pratar om boken alls. Det hade varit så fint att se hela timmens prat för det hade kunnat bli fantastiskt.

  Daniella i Edinburgh 2015-12-07 14:05:24 http://Forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • vilken guldtrio i är allstå! :D

  anna 2015-12-07 08:52:44 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Vad intressant! Hur skilde sig läsupplevelsen jämfört med sist, mer specifikt? :)

  rebecka 2015-12-07 07:24:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!