MINA MÅL FÖR 2015 – HUR GICK DET?

Inför varje årsskifte sätter jag upp nya mål för mig själv. Inte löften – kompisar, vi måste vara snälla mot oss själva – men målbilder för mitt *välmående*, mina relationer, mina intressen och min karriär.

Förra året skrev jag således ihop ett gäng mål för 2015. Nu kikar vi på hur det gick.

DSC_2422

Mål som jag uppnådde:

✔ Åka till Hälsingland för att vara ensam och skriva
Ja! Var där asmånga gånger det här året. Min bästa bästa plats.

 ✔ Gå på fler dejter med Felix
Gud ja. Vi införde en dejt i veckan – allt i från att ta middagen ut i parken eller ta en kvällsprommis till att gå ut och käka eller gå på bio. 

 ✔ Träffa farmor oftare

 ✔ Säga ja
Japp. Kanske lite för mycket, vilket ledde till att jag överjobbade den här hösten.

 ✔ Åka till New York

✔ Måla akvarell då och då
Mycket mer än väntat, eftersom jag fick Unghuddingejobbet. Så fint att jag skrev ”då och då” för att inte pressa mig själv för mycket – men så visade det sig att jag har målat mass-or. 

✔ Skriva klart mitt projekt

✔ Göra klart min portfolio

 Välja sällskapsspel och samtal före film och tystnad
Tycker att Felix och jag har varit bra på att göra saker om kvällarna. Heja oss.

✔ Springa ett lopp
Jag sprang Adidas energy takeover med Kajsa. Det var asroligt. Discolöpning 4-ever.

✔ Åka på cykelsemester till Gotland med kompisar

✔ Göra mer webb-tv
Ja ja ja! Jag var exempelvis reporter på Way Out West och gjorde en webbtv-serie om foto inför Metro Photo Challenge. Här kan du kika på’t.

 ✔ Inreda min lägenhet

✔ Rensa datorn på skit, säkerhetskopiera den och lämna in den på lagning

✔ 
Göra DIY-projekt

Yes, i alla fall ett par. Exempelvis vår klädställning med kopparrör

 ✔ Spela in ett poddavsnitt eller två
Tio avsnitt av Flora & Frida, och still counting. Så himla glad för vår podd! Vi har förresten juluppehåll just nu men vi kommer med säsong 2 någon gång i januari.

DSC_2423

Och vad jag inte gjorde:

Börja yoga
Hehe yogade max fem gånger på hela året. Vet inte om yoga är min grej.

✕  Göra egen granola

✕ Slösurfa mindre
Njäeeeejjjjjj

✕ Bli master på att borra med borrmaskin
Nä. Alltså I wish men jag tycker att det är så brutalt. Speciellt i betongväggar.

Om ett par dagar ska jag publicera mina mål för 2016. Hade du några mål för 2015, och hur har det i sådana fall gått? Så nyfiken på att läsa!

LÄS ÄVEN:

HUR DET GICK MED 2014-MÅLEN


Translation: My goals for 2015 and how it went.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Åh, vart ifrån Hälsingland är du?

  OLIVIA | 17,5 årig tjej i mediebranschen 2016-01-02 23:29:03 http://www.kaffedrickare.blogg.se
  Svara
 • Alltså för alla som är sugna på Yoga men inte riktigt vågar, orkar och jag vet inte vad kolla in denna coola tjej! https://www.youtube.com/channel/UCFKE7WVJfvaHW5q283SxchA Hon gör asbra yogavideos som man ba kan köra hemifrån. Ba att flytta lite möbler om du bor litet och köra på vardagsrumsmattan! Hon har till och med en video som man kan göra i sängen! YAAAY (P.S gillar Friskis och Svettis yoga också tips tips! Framförallt Mats i Uppsala)

  Siri 2015-12-27 22:45:36
  Svara
 • Flora, hur har du och Felix gjort för att klara av att vara ifrån varandra de här månaderna? Alla säger att man måste JOBBA på distansförhållanden för att de ska fungera, men jag förstår inte hur liksom. Det är ett så knäppt uttryck. Jag och min pojkvän har distansförhållande nu, och kommer ha fram till sommaren, och sen efter sommaren börjar det väl om igen… (pga. studier). Det har gått lite mer än en månad, och jag håller på att bli tokig. Vi kan ses någon gång i månaden om vi har tur, så det är ju något. Men jag tycker att saknaden är så fruktansvärt jobbig och det tar upp så mycket tanketid. Hur gör man egentligen?? Om det finns någon läsare med erfarenhet, dela gärna med er! :)

  Anna 2015-12-26 12:03:36
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh jag vet hur det känns, hade långdistans ett år med en fransman. Pluggade till ingenjör samtidigt som han gjorde karriär så vi var båda busy 2.0 och hann bara ses någon gång varannan månad.

   Mitt första tips är att bestämma när ni sks bo ihop igen, så att ni har en mållinje (tror niotillfem skrev det någon gång också). Här vill jag inflika att om det är mer än tex 2 år kanske man bör se över möjligheterna att göra studieuppehåll eller läsa en strökurs i hens stad (som man dessutom i vissa fall kan tillgodoräkna sig i sin utbildning). För 2 år är långt och trots Skype och helgbesök lider förhållandet mycket av att man inte får ett vardagsliv tillsammans.

   Mitt andra tips är att saker blir lättare med tiden. Man är så kluven i början, vill både vara i sin egen stad och i hens stad. Jag kände mig faktiskt lite trasig första halvåret. Men sedan vänjer man sig – längtar såklart fortfarande, men bygger sin vardag utan henom. Det går extra lätt om man sysselsätter sig mycket!

   Hur gick det för mig och fransmannen då? Vi gjorde slut. Jag led mycket av långdistansen och vi gled isär på flera plan. Det är alltså jävligt svårt. Men om vi varit rätt för varandra (och om jag tagit den där sabbatsterminen i Paris) är jag rätt övertygad om att vi hållit ihop än idag.

   Stort lycka till och kram!

   Tilde 2015-12-26 13:47:40
   Svara
   • Svar på Tildes kommentar.

    Tack så jättemycket för svaret <3

    Just nu ser det så himla omöjligt ut att kunna bo i samma stad på flera år, men det kanske är värt att försöka hårdare. En sabbatstermin låter som en bra idé.

    Anna 2015-12-28 12:19:51
    Svara
 • men bra år!! sådär ska det se ut för mig 2016! alltså fler check än not check ;)

  ISA 2015-12-25 23:39:52 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Flora! Först, du verkar vara en sån undebar person, äkta ♡. Nu har jag en fråga. Det är så att jag har en kompis, vi träffas inte så jätteofta. Men jag har märkt att när vi väl ska träffas får jag en liten ångestklump i magen. Jag tycker ju himlahimla mycket om henne och vill för allt i världen inte mista henne. Men vi har liksom inte så mycket att göra när vi hänger. Umgänget flyter inte på helt naturligt. Så jag tänkte att du kanske har några fina tips på vad man kan göra med kompisar, när man vor i ett litet sanhälle och vädret är grått så man i stort sett är tvungen att vara hemma hos varandra? Kram

  Clara 2015-12-25 20:12:40
  Svara
 • Vad fint att det gått så bra! Här är målen jag hade 2015:

  Äta mer veganskt- ✔️
  Äta mindre godis ✔️
  Lyssna på mer musik ✔️
  Börja rita och måla igen – nja, det blev inte så mycket av det tyvärr…

  Försöka få mer gjort på lektionerna ✔️
  Gå på fest ✔️
  Umgås med mina kompisar ✔️
  Gå på minst en konsert ✔️
  Skaffa ett jobb ✔️

  Tycker jag lyckats ganska bra med mina mål för 2015. Känner mig nöjd med allt utom fest-målet, jag är helt enkelt ingen festmänniska, I guess!

  Ungefär såhär kommer mina mål för 2016 se ut:

  – Äta ännu mer veganskt
  – Minska ner ordentligt med vitt socker
  – Läsa mer böcker
  – Ta körkort
  – Få ett C i matte 2b
  – Stressa mindre, ta promenader, baka, bada, pyssla och umgås med min familj mer för att slappna av
  – Komma på ett riktigt bra ämne att skriva om till mitt gymnasiearbete!

  Tack för att du dagligen delar med dig av dit liv och tankar och för att du är så peppande och inspirerande, du är bäst! ❤️

  Zlatija 2015-12-25 10:32:09
  Svara
 • Åh det låter som ett fint år! Jag tror också det är bra att vara snäll mot sig själv och inte ha massa löften man aldrig håller. :)

  Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg 2015-12-25 10:21:32 http://www.mariaekblad.se
  Svara
 • Flora! Vad gör du och Felix på kvällarna istället för film?? behöver verkligen lite inspo för mig och min kille.. Så himla lätt att fasta i serier varenda kväll.

  Klara 2015-12-25 09:59:21
  Svara
 • Congratulations you reached so many of your resolutions! Honestly I don’t make any resolutions – what I want to change I try to do immediately after I recognized it :) Merry Christmas!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  International Time-Related Giveaway: Bad News and More
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2015-12-25 07:27:41 http://Www.dressedwithsoul.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!