MINA MÅL FÖR 2016

2016

MINA MÅL FÖR 2016

 

– Gå till en psykolog eller en kurator eller en terapeut.

– Plugga ett nytt språk. I alla fall lite. I alla fall i en app på mobilen. (Vet redan nu att jag kommer faila på denna punkt men jag kan ju försöka!)

– Gå på bio ensam.

– Engagera mig i någon volontärorganisation.

– Ha foto- och bloggfria dagar. Dvs dagar som bara är till för mig och de jag älskar.

– Säg nej till jobb om det känns för mycket. Hellre göra få saker bra än många saker halvdant.

– Fixa i ordning ateljén.

– Utveckla podcasten.

– Börja skriva på något längre.

– Hångla och kramas mer. Prioritera gos framför att komma i tid. 

– Ha sleepovers med kompisar.

– Formge något och sälja det.

– Cykla till ateljén så ofta jag förmår, i stället för att ta bussen.

2016-1

Vad har ni för mål inför 2016 kompisar?

Och kom ihåg: Jag använder inte ordet löfte,  för det är så jäkla pressande. De är helt okej att inte uppnå sina mål.

 

LÄS ÄVEN:
HUR DET GICK MED 2015-MÅLEN

HUR DET GICK MED 2014-MÅLEN

 

Translation: My goals for 2016. Translate them by hitting the translate button below the header. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Mina mål för 2016 är att ÄNTLIGEN bli klar med matte 1b kursen som jag helt och hållet ignorerade under gymnasiet (allt pga kärlek, ångest och rädsla) för att jag har dyskalkyli som gör det svårare för mig. Och att vara snällare mot mig själv, inte tvivla så mycket som jag gjort innan på det jag kan och kan klara av och resa. Hoppas på Portugalresa med min bästa vän och hennes familj, och att fira min 21-årsdag med mina kusiner i London. Och till hösten att antingen plugga mer matte eller ta mig ann en högskole eller universitetskurs. Känns så bra, för jag är säker på att jag kommer uppnå det här och mycket mer. <3

  Rebecca 2016-01-02 23:32:21
  Svara
 • Ha läppstift oftare till vardags, ta tag i allt det där typiska (träna etc) som jag alltid skjutit upp för att jag inte stått still nu när jag faktiskt rotat mig lite, sluta skjuta upp alla mina pm och dylikt till sista dagen, läsa en bok i månaden utanför skolan, vara snäll mot mig själv, bli mer ekonomisk och unna mig själv att lägga lite tid och pengar på att resa med mina vänner

  Tror som du, att en ska ha mål och inte löften inför det nya året. Mål är ju något en strävar efter och vill nå, ett löfte känns mer som ett förbud. Ett nytt år ska ju ändå bjuda på mer och inte mindre

  Sofia 2016-01-02 16:56:17
  Svara
 • SÅ bra mål! du borde skriva en bok hörrdu :D mitt ledord för året är: våga! ska försöka leva efter det. Plus dejta mer.

  ISA 2016-01-01 23:33:36 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Mitt ända mål för 2016 är att ta hand om mig själv. Både kropp och själ.

  Ida här och nu 2016-01-01 22:54:41 http://idaaharochnu.blogspot.com
  Svara
 • Heej!! Vilka fina mål du har :) ville bara tipsa om en asgrym språkhemsida som heter duolingo.com. Enkelt att använda och en lär sig effektivt! Varje språkhummares bästis…

  Isa 2016-01-01 21:49:01 http://morochdotters.se
  Svara
  • Svar på Isas kommentar.

   Asså TACK för det här tipset!!! :) Jag pluggar till lärare i spanska/engelska, och har inte pluggat spanska på nästan 3 år. Har varit livrädd nu inför vårterminen då jag ska ha min första spanskakurs på uni, tillsammans med studenter som är antingen halvspanjorer eller har varit au pair i Sydamerika… Men nu tror jag att vårterminen är räddad ;) Dessutom tänker jag att det blir perfekt att använda duolingo för att ”hålla igång” språket under sommaren och de terminer när man läser andra kurser!

   Ellie 2016-01-03 13:39:40 http://elliemariah.tumblr.com
   Svara
 • mina mål är att yoga ännu mer än tidigare, älska och ta hand om mig själv mer, se 52 dokumentärer, läsa 20 böcker, vara med i fler novelltävlingar och våga våga våga.

  Elina 2016-01-01 20:45:15 http://glitternirvana.tumblr.com
  Svara
 • Fortsätta gå till min psykolog som jag precis börjat prata med, styra upp mig själv, släppa kontrollen och bara låta livet få hända och ta mig dit det är dags att ta sig till. Kanske skriva mer, vara ärlig, säga vad jag känner. Kanske bli förälskad i nån annan än BARA i kärleken. Se uppåt och framåt inte neråt och bort. 2016, blir nog året då jag gör mig själv en tjänst – att får finnas exakt hela tiden.

  Linnea 2016-01-01 18:48:50
  Svara
 • Hallå Alicia! Känner igen mig! Var bor du? Mitt mål är att hitta ett gäng att vara i och med! Jag är snart 24 och bor i Uppsala.

  math 2016-01-01 16:22:14
  Svara
 • Jag ska göra klart min utbildning (pluggar till läkare), bolla tillbaka mitt bokutkast till ett förlag (vi har bollat fram och tillbaka och nu har bollen legat hos mig vääääldigt länge) och så ska jag flytta. det är givna grejer.
  men sen har jag också som ett mål att bli stark i kroppen. inte snygg-rumpa-på-instagram-stark utan kånka-massa-ungar-stark. har fått tre kids på typ fyra år så min kropp har ju gått igenom en del, nu vill jag att den ska hålla för allt som väntar. tror det kommer bli så himla bra.
  jättefint att få läsa om dina mål och ser mycket fram emot att höra mer om projektet du hintat om här och var i bloggen. gott nytt år!

  Ulrika 2016-01-01 16:15:05 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
 • så himla fina mål du har! jag vill läsa 52 böcker, yoga mera, äta massor med god mat och använda min kameran lite mer. massor med kramar till dig!

  annamariaa 2016-01-01 15:34:56 http://annamariaa.blogg.se
  Svara
 • så fine mål! og jeg digger bildene.
  mitt mål er alltid: gi mer faen.
  i år har jeg ett i tillegg, det er å legge mer penger på kvalitetsmat! kjøpe det der dyre, gode potetgullet én gang i måneden i stedet for å kjøpe den billigere, mindre gode varianten hver uke.
  heia 2016, dette blir bra!

  marire 2016-01-01 15:32:01 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Mitt löfte/mål kalla det vad man vill, är att skaffa fina kompisar. Alla är borta, eller de var inte ens kompisar, och det gör så ont att ens tänk på att jag stog ut med allt de gjorde mot mig i ca 4-5 år. Jag vill träffa fint nytt folk, dela och få nya minnen. Det är min önskan detta år. Jag hoppas att det blir så, jag förtjänar att få och ge glädje. Puss på dig Flora, tack för 2015, du har hjälpt mig på mer än ett sätt. Nu gör vi detta till ett super år.

  alicia 2016-01-01 15:30:05
  Svara
 • Är en ganska ny läsare av din blogg, men går numera in typ varje dag. Jag tycker så mycket om ditt sätt att skriva och att du är så mänsklig. Att allt inte är så himla perfekt hela tiden, eller ens i närheten och att det är okej att inte vara okej. Så många mår dåligt av pressen som finns runtomkring oss och den polerade yta som visas upp överallt. Det känns som att i din blogg får allt liksom bara vara. Och misslyckas man med sina mål är det okej det med. Tack <3. Gott nytt 2016 och kram till er alla! <3

  D 2016-01-01 13:53:50
  Svara
 • BRA mål! Jag försöker också att undvika ordet löfte och även undvika att formulera det som begränsningar. Istället vill jag fokusera på alla möjligheter som finns och förhoppningar jag har inför året, så det här var inspirerande :) gillar särskilt målet om att prioritera gos och hångel framför att komma i tid! <3 gott nytt år! Kram

  Agnes {Cashew Kitchen} 2016-01-01 13:47:40 http://cashew-kitchen.com
  Svara
 • – bli bättre på att visa mina känslor, vad jag känner
  – må, åtminstone, lite bättre

  Agnes 2016-01-01 12:49:49
  Svara
 • Eg vil så veldig gjerne reise til Japan i år, så å få til det er mitt største mål!

  Synnøve 2016-01-01 11:20:42 http://itadakimat.com
  Svara
 • Ta tag i saker jag vill ta tag i o ba skita i sånt jag inte känner för att ta tag i.

  A 2016-01-01 09:20:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!